Hjem og familieHelligdage

Sundhed dag

Der er én ferie, der er dedikeret til hvert menneske på jorden, eller rettere til hans helbred. Det kaldes - World Health Day. Det bliver fejret hvert år den 7. april og blev første gang fejret i 1948.

Denne dag var svært, det var præget af en anden vigtig begivenhed. WHO (World Health Organization) har også skabt 7 april 1948 år. Fra denne begivenhed, og det er en fejring af sundhed. Stater, der er en del af dette fællesskab, hvert år, sat sig konkrete mål for at forbedre sundheden og etablere en plan for deres gennemførelse.

De gør opmærksom på verdenssamfundet om vigtige spørgsmål såsom at reducere børnedødeligheden, idet under sine vinger moderskab spørgsmål, udvikle nye behandlinger for sygdomme som aids, tuberkulose og malaria, og andre farlige infektioner. Hertil kommer, at repræsentanter fra WHO overvågning udgivelsen af nye lægemidler, overvåge deres effektivitet og sikkerhed, anbefales det mere moderne metoder til behandling mv

Sundhed Dag - en ferie, når folk fra hele verden er opmærksomme på sådanne vigtige begreber som lang levetid og god livskvalitet. I denne ferie især fokuserer på det faktum, at kun en persons helbred kan sikre nydelse af livet og kreative arbejde.

Sundhed Day - en dag med påmindelser om, at hver person på planeten har et stort ansvar for deres eksistens. Desuden bør vi hver især tage sig af deres kære og ældre slægtninge, især hvis de er syge med uhelbredelige sygdomme.

For eksempel, der viede World Health Day i 2012 på en alder af modenhed og præsenterede arbejdet med førende læger med anbefalinger om, hvordan man lever et helt sekund, den endelige halvdel af sit liv, hvordan man kan forblive et aktivt medlem af samfundet. Disse spørgsmål er mere presserende end nogensinde, fordi verdens befolkning ældes hastigt, som det fremgår af statistikken.

WHO rapporten understregede, at et godt helbred, som bør stræbe efter at ethvert medlem af samfundet, især i en ung alder, vil bidrage til at holde en fuld, høj kvalitet og produktivt liv i avancerede år. En sådan ældning er en faktor, det samme gælder for de rige og fattige, mænd og kvinder.

Sådan fejre denne ferie? Det ville være godt at bemærke usædvanligt Health Day! Scenariet du kan tænke på i forvejen, og kalder det sjove og omsorgsfulde mennesker. Det var især vigtigt at det i skoler og højere læreanstalter, selv om kulturen i en aktiv livsstil i form af spillet kan tilbydes så tidligt som børnehaven, i de ældre grupper. Så denne ferie vil komme ind i hverdagen for børn, og hver gang de ønsker at gentage Verdenssundhedsorganisationen Day. Scriptet, som vil være fyldt med spændende spil i den friske luft, give dem en klar motivation for at opretholde en sund livsstil. Børn vil føle behov for at udøve, vil udvide deres viden inden for medicin og hygiejne.

Den bedste ferie - det er den, der inviterede veteraner fra sporten, eller bare folk begejstrede om dem. De viser med et godt eksempel, hvordan man kan bevare den fremragende fysisk form og forblive i efterspørgslen i fremskreden alder. En sådan kommunikation - den mest effektive.

For ungdomsgrupper bedre dag for en ferie i landet for at finde. For at kunne organisere det, er det nødvendigt, at de unge selv har udviklet en handlingsplan. Præparatet kan involvere forældre og mindre søskende, glade feriedage er alle tilfredse. Forældre kan yde et bidrag, huske, hvordan som barn at spille i "Sommer Lightning".

En fremragende løsning på problemet - bestille busserne og forlade byen, fordi de 7 april (World Health Day) falder sammen med vækkelse af naturen. Der kan opdeles i separate grupper, og ifølge manuskriptet, gå til den spændende kampagne, som er registreret i rejseplanen. Denne ferie aldrig glemme!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.