FormationSprog

Hvad er et synonym for, hvad det er

Synonymer - ord, der har lignende eller samme leksikalske betydning, men er forskellige i stavning og lyd. Forstå , at en sådan et synonym, hjælpe eksempler: kavaleriet - kavaleri; stor - kæmpe, kæmpe; bange - bange, sky; varme - varmen.

Forskelle synonyme ord fra hinanden

Hver af synonymer normalt har en særlig nuance værdi, som adskiller den fra de andre. For eksempel synonym til ordet "rød" er ordet "rød", "lilla", "lilla". Ordet "røde" betyder "at have farven på blod." Ordet "Scarlet" betyder "klar rød". "Crimson" - "mørkerøde". "Crimson" betyder også en dyb-rød farve, men med en svag lilla eller blålig nuance.

Nogle synonymer er forskellige udtryksfulde farve, de bør kun anvendes inden for en bestemt stil. For eksempel ordet "øjne" et synonym - en "Zenk" og "øjne". Ordet "øje" er meget udbredt i konversation, og i bogen af talen, er ikke mere udtryksfuld maleri. Ordet "øjne" bruges kun i stærkt poetiske tekster og skrifter. Det besidder en bestemt farve højtidelighed forældelse. Ordet "Zenk", hvilket indikerer øjet, tværtimod, har et skær af ruhed, skarphed, der bruges i den ikke-normaliseret tale.

Mange synonymer og anderledes på samme tid et strejf af leksikalsk betydning, og legemliggjort i en bestemt stil og udtryksfuld farve. For eksempel, synonymt med "klager" (udtrykke frustration, vrede, obscheliteraturnogo) - "klynker". (Annoyingly, irriterende klage, samtale stil); "Undersøgelse" (se og obscheliteraturnogo) - "studie" (for at studere nøje, bog stil).

En lille gruppe af disse ord har samme betydning, de er fra hinanden, hverken stilistisk tæthed eller udtryksfuld farve. Denne såkaldte komplet synonymer, såsom "termometer" - "termometer", "Lingvistik" - "lingvistik", "Octopus" - "blæksprutte". Vælg den synonym til et bestemt ord kan være særlige ordbog.

Hvad er et synonym, dens betydning i tale

Disse ord bidrage til at undgå monotoni tale, unødig gentagelse af de samme ord. Synonymer også bidrage til mere præcist at formulere ideen, gør det udtryksfulde, for eksempel: "Donoso hunde barking fordi de normalt gø ad postbudet ... Faktisk kigge ud af vinduet, så jeg en brev-luftfartsselskab.". I dette eksempel er det klart , at en sådan synonym, et ord, der vælges, hvilket bidrager til at undgå gentagelser og giver udtryksfulde forslag.

En gruppe af ord, som består af en række synonymer, kaldet synonym næste. En af dem, der i ordbogen er placeret først, betragtes som en stor, stor.

De synonymer kan medtages ikke kun ord, men også idiomer (faste udtryk). Forslaget de udfører en syntaktisk funktion. For at forstå, hvad der er et synonym kunne se ud synonymer, kan være et eksempel: en masse - uden en score, brænde, over kanten.

Evnen til at anvende synonym rigdom af det russiske sprog er en vigtig indikator for den talendes oratoriske evner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.