BilerBiler

Hvad er fartpiloten i din bil? Historien om enheden, og de fordele,

Mange uerfarne bilister spørger sig: "Hvad er det fartpilot i bilen" Man kan sige, at det er en integreret del af den moderne bil. Uden den ville den lange tur har vendt sig til føreren i den kontinuerlige belastning, og dem, der har "kronisk ukontrolleret tørst for hastighed" ville have brugt alle dine penge på bøder for overskydende.

Lidt historie

I begyndelsen af det tyvende århundrede, kan kun Tyskland prale verdens bedste veje. Andre lande havde intet andet valg end at tage som udgangspunkt for de tyske regler i vejbygning. I USA er udviklingen af vejnettet opnået status af staten doktrin. Ved det 60. år, de fik fat i Tyskland med hensyn til kvaliteten af veje. Vægten var ikke kun på forgrenede struktur med cafeterier, tankstationer og moteller, men også i de fleste af udvidede veje. Flersporede hovedvej uden én-overkørsler med jernbanespor og andre veje, dækket store områder. På motorveje chauffører blev viklet på de flere tusinde kilometer om ugen, rejste landet vidt og bredt. Ikke overraskende, den første bil med fartpilot dukkede op i USA. I vores land, behøver denne enhed ikke give høj prioritet. Selvom eksperimenter med fartpilot var stadig i Sovjetunionen. Den første model, der skal udstyres med denne enhed, blev Volga (GAZ-21).

Hvad er fartpiloten i din bil?

De fleste biblioteker kategorisere denne enhed som en særlig enhed, der gør det muligt at opretholde en specificeret maskinens hastighed konstant. I dette tilfælde er det muligt at både stigning og fald, med eller uden fører. Sagen er, at når man kører en lang afstand er meget vanskeligt at holde foden på speederen. Fartpiloten forenkler denne opgave. Præcis hvordan han gør det, vil du lære nedenfor.

knapper fartpilot

De er placeret på ratstammen. Som regel er der kun fire:

ON - skifte;

OFF - off;

SET - indstilling hastighed;

RESUME - gå tilbage til den hastighed sat sidste gang.

Nu hvor du ved, hvordan du slår fartpiloten. Lad os tale om fordelene ved denne enhed lovet. de alle koges ned til tre fordele: besparelse, komfort og sikkerhed.

besparelser

Ved at opretholde en ensartet hastighed på besparelser kan være fra 5 til 15% af brændstoffet. For eksempel under kørsel uden fartpiloten til vejsegment længde på 200-210 km ved en hastighed i intervallet 85 til 130 km / t eksemplarisk forbrug pr 100 km er 11 liter. Når fartpiloten er tændt og en stabil hastighed på 110 km / t kan spare 2 liter og mødes på 9. Som en bonus kan nævnes reduktion af belastningen på motor og transmission. Derfor, for at øge deres levetid.

komfort

Det er en fordel, som afslører, hvordan fartpiloten. Under turen føreren ikke behøver at trykke på speederen for at opretholde en konstant hastighed. Dette vil gøre ham fartpilot. Ved hjælp af de ovennævnte knapper , kan føreren indstille en fast hastighed og ikke træde på speederen. I dette brændstof vil blive fodret uafhængigt og i en dosering nødvendig for at opretholde den aktuelle hastighed. Når den ønskede hastighed overskrides, for eksempel på skråninger, maskinen automatisk bremse, og ved kørsel på stigningen kan fremskyndes. Dette sker ved at styre driften af bremser, brændstoftilførslen, motorens omdrejningstal. Dag, det er en ganske teknisk proces, der reguleres ved hjælp af mekaniske aktuatorer og elektronik samlinger.

Så hvad er fartpiloten i din bil? Dette frem for alt komfort. Efter alt, behøver føreren ikke behøver at overvåge opretholdelsen af en bestemt hastighed, hvilket betyder, at du kan slappe af, hvilket er særligt vigtigt i løbet af de kedelige timers kørsel. Og resten, ikke kun ben. Takket være fartpiloten er muligt ikke at overskride hastigheden af uopmærksomhed, som også er en trøst. Af frygt for at overskride hastigheden chaufføren er tvunget til konstant at "overvåge" data speedometer. Fra denne trætte øjne, trætte hjerne. Hvis du ændrer trafiksituationen har altid mulighed for at deaktivere "cruise" ved at trykke på bremsepedalen eller gas (afhængigt af situationen). Tilbage til denne mulighed kan være en simpel tryk på en knap. Når tændingen slås fra hastighed tidligere angivet er annulleret.

sikkerhed

Selv de chauffører, der ikke ved, hvad fartpiloten i bilen, satte sikkerheden på vejene er altafgørende. Denne enhed vil medvirke til at give det. Tusindvis af motorvej faciliteter indeholde visse trafikinformation. Føreren ser bedre markører, skilte og markeringer, fuldt koncentrere sig om vejen. Selvfølgelig, at opretholde en fast hastighed tilstand er gældende for bymiljøet, men på den anden side, er der ikke meget for dem at passe. Men en sådan nyttig funktion som hastighedsbegrænsningen for alle veje. Det giver dig mulighed for at indstille en vis grænse (fx 70 km / t), der er nået, vil maskinen blive tvunget til at sætte farten ned. Det vil sige, at hastigheden vil ligge mellem 0 og 70 km / t, og ikke mere.

Denne mulighed er meget relevant i byer, hvor der er en hastighedsbegrænsning (60 km / t). Trafik politifolk i fuld drage fordel af dette, fordi den høje hastighed på moderne biler er opnået problemfrit og hurtigt, og lige brede dele fremkalde lysten til at accelerere. Her har også brug fartgrænsen tilstand. Du ønsker at sætte farten ned - venligst, men at accelerere over den indstillede grænse vil ikke fungere.

Vi håber du forstå fordelene ved fartpilot. Så tænke på at købe det. Især, at installationen af fartpiloten er ganske enkel og udføres i enhver tankstation.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.