RelationerSeksualitet

Hvor til at have sex med? Usædvanlige steder og betingelser

Forskere har længe bevist, at sex ikke blot fører til opnåelsen af glæde, men er meget nyttige for sundhed. Intimitet er til gavn for både krop og sind. Øget beskyttelse af kroppen, så er der en styrkelse af immunforsvaret. I dette tilfælde forskellige syge forkølelser i løbet af deres forværring mindre sandsynligt. For kvinder, sex er også en god indflydelse på tilstanden af tænderne. Eftersom den mandlige sperm indeholder en tilstrækkelig mængde af calcium, zink, jern.

Efter at have sex kroppen har brug for tid til at komme sig, så en god nats søvn efter du er garanteret. styrker også bækkenbund, forbedrer tilstanden af blæren. Og mange kvinder bør være opmærksomme på, at efter det fyldte 35 i deres krop sinker processen med kollagen, hvilket resulterer i hudens ældning. En køn accelerere den. Vi kan sige, at på denne måde sinker ældning af huden og organismen som helhed. Det er svært at overvurdere den positive virkning af køn på personens helbred og psykiske tilstand.

Sex spil i havet eller i badeværelset

For at disse klasser til at være nyttig, bør vi også alvorligt overveje, hvor at ske intimitet. Hvor mennesker har sex ofte? Derhjemme, i soveværelset på den slidte seng. Selvfølgelig, over tid, fra den monotoni af sådanne følelser stumpe, og ikke længere den tidligere begejstring.

Hvor køn er bedre og sikrere? Overveje yderligere interessante ideer. Mange mennesker kan lide at eksperimentere, især når de er på ferie. Og ofte partnerne trukket til at have sex med den i vandet.

Men det er ikke så nemt, og vigtigst af alt, sikker. Det er værd at huske, at i dette tilfælde at bruge kondom er umuligt. I det mindste af den simple grund, at det kan glide. Også for kvinder, kan sex i havet, sø eller flod være meget farligt. Da risikoen for at indtaste stiger i skeden af forskellige infektioner, som er i bedste fald kan forstyrre mikroflora, og i værste fald - forårsager betændelse. Derfor er det nødvendigt at afstå fra sådanne eksperimenter.

Badeværelset er heller ikke den bedste løsning. Da det varme vand fremmer vasodilatation. Dette kan føre til forhøjet blodtryk, selv i raske unge krop. Men hvis du beslutter dig for at have sex i vandet sikkert, det er bedst egnet til denne bruser. Men de forholdsregler også bør ikke glemme.

Sexliv. Samleje i bilen

Hvor til at have sex med? I bilen. Der er mange fans til at have sex i en bil. Men her er det nødvendigt ikke at glemme, at der er mange fordele og ulemper. Bilen er meget behageligt sted for sex er en bagsædet. Ikke meget velkendt - et rat i bilen. Det er også værd at huske på, at under samleje, kan begge parter komme ind i ånden og glemme alt om sikkerhedsforanstaltninger, nemlig at fjerne bilen fra håndbremsen og ved et uheld banke glasset foden og skade sig selv. For gys og vigtigt sted, hvor du lægger din bil, før du starter den til samleje.

Det er klart, at skoven eller parker i dette tilfælde er ikke egnede. Ikke en dårlig løsning - nogle overfyldt sted, hvor partnerne vil vide, at de er nogen måske vil bemærke. Dette vil bringe andelen af ekstrem sport i processen.

Pantry i lejligheden af en ven

Hvis du er en elsker af spænding og tænke hvor at have sex med en pige, når du kommer på besøg, bør du være opmærksom på spisekammer. Men hvis du beslutter at gå videre med samleje i pantry derhjemme, så den "hud ikke værd stearinlys."

Da ingen fare, og hvor det ekstreme, du ikke føler, plus støv og rodet kan ikke bringe en partner ind ekstase.

Elevator - en glimrende mulighed for dem, der gerne nye

Et af de foretrukne steder for mange par er en elevator. Hvis du ikke er en erfaren sprinter, men kun en nybegynder, så dette sted er perfekt til klasser ikke ekstreme, men usædvanligt køn. Tryk på knappen "Stop", stopper elevatoren - og fremad. Ingen her kan ikke skade dig, og hvis de hører skrig, er det usandsynligt, at nogen vil komme til undsætning. Allerede når du træder ind i smag og ønsker noget poozhivlennee, indgangen, trappe vil være en glimrende mulighed. Efter alt, man ved aldrig, hvornår du er fanget der.

Taget - et sted for romantiske par

Og hvis du er romantisk natur og tænke hvor at have sex med en fyr, vil taget være det perfekte valg. Mange par vælger dette sted på grund af det faktum, at meget få mennesker kan fanges og samtidig, byens lys skabe en uforglemmelig romantisk atmosfære.

Også med en kan få fat i en flaske vin eller champagne, der vil slappe af begge parter.

Steder i Moskva

Hvis en zhiteleem denne metropol, problemet med placering til sex kan ikke finde sted. Hvor til at have sex i Moskva? Det kan være en hvilken som helst bænk i parken, som er i byen bugne. I sommeren kan du gå på en nudiststrand. Gamle Arbat - er også et godt sted, men det er værd at huske, at det nødvendigvis må være om aftenen, for ikke at skræmme væk turister. Du kan stadig køre til Sparrow Hills, og kommer ned fra kirken. Der er en lille offentlig park, som er perfekt til gåture med pigen, og til sex.

Vi er på udkig efter et interessant sted i hans lejlighed. Sex i badeværelset, køkkenet og andre rum

Hvis du stadig er træt dit soveværelse og især tid til at vende tilbage til byen eller afgang af naturen, du ikke har, bør du se min lejlighed og finde et bedre sted at have sex. Dette kan være et køkken. Meget flot, hvis du snige sig ind på sin kone, mens madlavning middag, og begynde at gøre det rigtigt på køkkenbordet eller i en vindueskarm.

I badeværelset, kan du begynde at have sex, ikke kun i bruseren, samt en vaskemaskine, der er også meget praktisk. En anden stol, toiletbord, kommode og andre møbler pasform, hvis du kan bruge det korrekt. Der vil også være hensigtsmæssigt og garderobe. Og hvis det er stort, så der vil være i stand til at passe to personer.
I beslutte, hvor det vigtigste - at være opmærksom og at inkludere fantasi. Så er det muligt at sprede en lang tid keder sig og slidte klasser uden at forlade sin lejlighed.

Biograf eller cafe

Og allerede oplevet extremals steder såsom elevator, trappe eller maskinen ikke synes interessant. Her er det nødvendigt at nærme til valget af det sted mere omhyggeligt. En stor mulighed, hvis et par ønsker at kombinere forretning med fornøjelse - at have sex i de bageste rækker i biografen, i løbet af en nat session, så sikkert udelukke tilstedeværelsen af børn i publikum.

Hvis du ønsker under dit samleje du har set, kan du gå en tur til byens centrum. Hvor til at have sex med? I dette tilfælde behøver du ikke at tænke længe. Du kommer toiletter på McDonalds, på stationen, i lufthavnen, en krog i en eller anden cafe. I disse steder kan være både overfyldte og omvendt. Det hele afhænger af, hvilken slags gemmested du har valgt dig selv, og hvad tid på dagen.

Hospital og butikker

Men hvis ønsket om at blive fanget sikkert forrang for sund fornuft, så kan du have sex, og på hospitalet. Men husk, hvis du bemærker nogen af det medicinske personale, vil du samtidig kan udvise. Og hvis du er i afdelingen for kardiologi, men afstå fra at have sex. Da hjertet af mange patienter ikke kan tåle. Store - dette er et godt sted, hvor man kan have sex uden at føre til chok andre. Dressing i modebutik er altid meget rummelig. Derfor kan de nemt passe to personer.

Vi gør kærlighed i naturen. Hvad man skal kigge efter

Meget romantisk, hvis du går ind i landet. Uanset om det er bjerg, skov, flod, på steder som dette vil der altid være et sted at have sex.

Det er trods alt ikke alle på udkig efter en ekstrem. Mange ønsker at gå på pension, så ingen gidet dem. Dette vil hjælpe dem et telt, som let kan placeres hvor som helst. Så ingen vil forstyrre præcist.

Bad egnet til intimitet

Store sted er badet - varmt hyggeligt værelse, hvor man altid kan gå på pension. Men glem ikke om de farer, der kan ligge på lur for dig der.

Det er nødvendigt at huske på, at hvis du beslutter at have sex der, bør temperaturen ikke være meget høj. Da under samleje, og så det levendegør pulsen, og hvis det vil ske i et meget varmt rum, kan det føre til hjertestop eller andre negative konsekvenser.

Endelig en lille

Husk, uanset hvor du har sex, så længe det var ikke kun praktisk, men også sikkert i alle henseender. Så vil du ikke gøre meget skade enten dit helbred eller din partner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.