SundhedAlternativ medicin

Mudder fra Det Døde Hav - det bedste naturlige middel

Døde Hav mudder er verdensberømte. Og hvad de er nyttige? Hvorfor blev de bragt fra Israel til andre lande, og folk er villige til at betale for dem en masse penge?

Terapeutiske slam ikke er identiske i sammensætning. Under realisere et kompleks af stoffer, der dannes in vivo under geologiske processer for en lang periode. I videnskaben, betegnes med udtrykket "peloids". De er silt, tørv og knold. Døde Hav mudder - silt. De dannes kun på bunden af søer og have. For tusinder af år til bunden af Det Døde Hav gradvist afviklet resterne af planter, jord, affald produkter af bakterier. Disse materialer i kombination med vand, mineraler og salte undergik kemiske ændringer, som resulterer udarbejdet forskellige syregasser og antibiotikopodobnye stof. Genskab mudderet af Det Døde Hav i laboratoriet er det umuligt.

Sådan snavs er sammensat af en krystallinsk skelet (calcium- og magnesiumsalte, siliciumforbindelsen i form af sandpartikler og lerpartikler, feldspat, kaolinit, kvarts, glimmer), en kolloid fase (opløst i vand jernsulfid) og organiske stoffer (syrer, antibiotikopodobnye stoffer og andre bakterielle produkter).

I nogle tilfælde bruge disse snavs? Efter alt, de ikke helbrede alle sygdomme, men kun nogle. Anvendes primært Døde Hav mudder ansigtsbehandling, behandling af hudsygdomme. Det er også den uundværligt redskab for sygdomme i led og muskler og led (gigt, polyarthritis, ostite, osteochondrose, myositis, bursitis). Mudder effektiv i sygdomme i det perifere nervesystem (radiculitis, neuritis, polyneuritis) og centralnervesystemet (meningitis, encephalitis, polio); sygdomme i øre, næse og hals (sinusitis, tonsillitis, foran, bihulebetændelse, otitis media, rhinitis). Behandlingen bør udføres i en periode med remission eller efter færdiggørelse af akut proces.

Døde Hav mudder anvendes i aktive og passive procedurer. Den første handling aktiverer hurtigt de skjulte reserver af organismen og anbefales generelt, raske mennesker. Det varer op til 30 minutter ved temperaturer op til 42 grader. Passive procedurer - det er faktisk blid. Men de kan udføres oftere.

Der er en række kontraindikationer for brug af mudder. Disse tilfælde omfatter den akutte fase af en af de sygdomme, tilstedeværelsen af godartet (mioim, fibromer, cyster, adenofibrom) i virkningen eller malign i noget felt. Også rygning mudder behandling efter overførsel af blodsygdomme, hypertension, kredsløbssygdomme insufficiens, atherosklerose efter hjerteanfald og slagtilfælde, med problemer med skjoldbruskkirtlen, de mest alvorlige former for diabetes, sygdomme i urinvejene, nyre, gulsot enhver art skrumpelever. Døde Hav mudder behandling er ikke udført i psykisk sygdom (neurose, depression, skizofreni, epilepsi), under graviditet. Folk alder kun lokal procedure kan gennemføres over 65 år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.