SundhedAlternativ medicin

Estragon. Nyttige egenskaber lægeurter

Estragon og estragon er en staude. Højden af sin oprejst stilke varierer fra fyrre til et hundrede og halvtreds centimeter. I august og estragon september måned dekoreret med lysegule blomster, samlet i toppe. Frugterne af planten forekommer i oktober. Estragon mødes i Østeuropa og Centralasien, Mongoliet og Pakistan, Kina og Indien. Det er et sted for vækst og Nordamerika.

Estragon, nyttige egenskaber , som skyldes dets sammensætning indeholdt i de nyttige stoffer inkluderer:

- caroten, som styrker immunforsvaret;
- alkaloider, ødelægge skadelige bakterier;
- flavonoider, der bidrager til aktivering af mange enzymer;
- æteriske olier, der producerer en beroligende virkning;
- ascorbinsyre som accelererer optagelsen af jern;
- cumarin, styrke kapillar vægge.

Alle disse næringsstoffer findes i stængler, blade og rødder af den helbredende gave fra naturen.

Urt estragon, nyttige egenskaber, der er almindeligt anvendt i opskrifter på traditionelle healere, anbefales det at forbedre de funktionelle evner af maven og normalisering af søvn og appetit, samt at reducere inflammationsfoci. En lægeplante bruges til at gendanne menstruationscyklus, fjerne sygdomme i åndedrætsorganerne (bronkitis, tuberkulose, og lungebetændelse). Med estragon lindre mavekramper, behandle fordøjelsessystemet lidelser, og normalisere funktionen af kønskirtlerne. Estragon er også i stand til at fjerne tandpine.

Hvilke andre effekter kunne have en lægeurt på den menneskelige krop? Estragon nyttige egenskaber og udviser i forhold til skibe. Han behandler deres forskellige patologier. Modtagelse af helbredende planter eliminerer nervøse lidelser og depression. Alternativ medicin anbefaler, at denne urt til hovedpine og ødem, impotens og orm skadedyrsangreb. Estragon, nyttige egenskaber, der er lukket inde i sin helbredende sammensætning, berigende den menneskelige krop stoffer er nødvendige for det, styrker immunforsvaret og stigende tone. I stand til forbløffende græs og ren blodet.

For lægemidler rå emnet taget estragon spids. Opbevar tørrede urter i krukker, forseglet stramt låg.

Estragon, nyttige egenskaber, som skyldes tilstedeværelsen i sin sammensætning af vitamin A, C, B1 og B2, hjælper med eksem og fnat, muskelsammentrækninger og epilepsi. Græs napara bruges som behandling af neuroser. Til dets fremstilling spiseskefuld råmateriale havde brug dampet kop kogende vand. Blandingen blev infunderet i en periode på tres minutter filter og tage hundrede gram 3 gange i løbet af dagen.

For at forbedre appetit forberede te. At tage det en blanding sammensat af tsk tørret estragon, tørret skræl halverer granat. Tilføj tre teskefulde af enhver te. Blandingen er brygget med kogende vand og trække i ti minutter.

Estragon udviser terapeutiske egenskaber, og når der anvendes topisk. En håndfuld tørret græs blandet med en halv liter yoghurt. Modtagne midler, indpakket i gaze, påføres på læsionen, som dækker den øverste cellofan.
Ansøgning estragon kræver overensstemmelse med etablerede doser. Kategorisk det er forbudt at bruge for kvinder, der er gravide. Estragon stand til at fremkalde abort.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.