Kunst og underholdningMusik

Hvem er forsanger i "Farver"?

Gruppens "Farver" blev grundlagt for mere end 15 år siden i Hviderusland. Dens permanente producent og grundlægger er Alexei Voronov, der også var forfatter til de fleste af hits. Udskiftning af flere tog i løbet af de år af sin eksistens, det kreative team er stadig relevant og populær. Navnet på den vigtigste sanger i gruppen, og hvordan holdet var baseret - læs videre.

Hvordan det hele begyndte. første skridt

I første omgang, den gruppe bestod af fire deltagere, der var inviteret af grundlæggeren af projektet. Borovik Catherine - sanger i gruppen "Farver". Guseva Olga blev fastansat. Hun arbejdede koreograf for kunstnere. Vasily og Andrey Chigir Gud tog i stedet for musikerne i gruppen. Snart nok, blev sammensætningen ændret en smule. Oksana Kovalevskaya blev erstattet på vokal Kate. Det skal bemærkes, at den nyudnævnte solist af gruppens "Farver" var også gift med Alexei på det tidspunkt.

Debut af holdet fandt sted i slutningen af 2001. Deres første album, "Du er en voksen," Jeg sprængte hovedstad Hviderusland. Næsten med det samme Alexei Voronov arrangeret for en gruppe tur i sit hjemland Hviderusland.

"Farver" i Rusland. tidløs forandring

Umiddelbart efter den første succes, blev det besluttet at koncentrere fokus på den russiske scene. De vigtigste kræfter holdet er blevet smidt ud for at erobre publikum Moskva. Når de hviderussiske myndigheder begyndte forfølgelse af nogle entertainere, hvoriblandt var holdet Alekseya Voronova, producenten besluttet at flytte kontoret til den russiske hovedstad.

Efter et par år med holdet gik Oksana Kovalevskaya. Grunden til at tage en time-out har været meget positiv. Singer af gruppens "Farver" var ved at forberede til rollen som mor. Fra barselsorlov til at vende tilbage til holdet Oksana ikke gjorde det, og smed alle deres kræfter til at bygge sin solokarriere.

Den blev erstattet af en ny sanger - Ekaterina Sasha. Det blev hurtigt erstattet af en ny sanger i gruppen "Farver" - Marina Ivanova. Med hendes ankomst holdet blev betydeligt opdateret billede. frisk programmet blev optaget.

De seneste år, solisten i gruppen Daria Subbotina. "Farver" giver mere end et dusin koncerter hver måned, som klart er en kredit til den permanente producer Andrew Voronov. Bandets popularitet kan spores tilbage til vurderingerne i de diagrammer og konstante meddelelser.

geografi

Geografi forestillinger gruppe er ikke begrænset til grunde i SNG. Holdet besøgte med deres hit lande som USA og Tyskland, udført i Israel og Holland. Fan Club oprettet i større byer i Rusland, Georgien, Ukraine, Hviderusland, Israel, USA.

kritik

Vis programgruppen "Farver" fortjente trække fulde huse. Men ingen af den kreative proces er ikke uden kritik fra eksperter, og til tider misundelig. De fleste private 'sten i haven "er anklagen om, at teksterne ikke er bebyrdet med mening. Men beundrere siger det modsatte. Let at forstå, er meget populære. I ramt af alle de velkendte temaer tekster: venskab og kærlighed vil altid være tæt på fansene.

Hvad er interessant, kritik hældes på holdet, selv en tid, hvor han modtog prisen. For eksempel, i begyndelsen af sin karriere, i 2002, gruppen blev udnævnt til "Discovery of the Year". Men beskyldninger om vulgaritet strømmede ind fra alle sider. Vi skal hylde Alekseyu Voronovu, som altid vidste, hvordan man får runde de skarpe kanter i et forhold med syge-sympatisører.

I pressen

En af de mest alvorlige ulykker, der er forbundet med navnet på den gruppe, var kidnapningen af sangeren Marina Ivanova i 2012. Hendes frigivelse af politiet var meget udbredt dækket i medierne. Skilsmisse Alekseya Voronova og Oksana Kovalevskaya forårsagede også en stor bølge af sladder, spækket med fakta. For at skelne virkelighed fra fiktion nu, sandsynligvis, er ikke givet til nogen. Hertil kommer, når en konflikt uchuvstvuet flere parter, der er et minimum af to sandheder.

Periodisk forskellige publikationer opstod skandaler om "dobbelt" forestillinger. Samtidig er gruppen "Farver" udført i forskellige byer i landet. Nogle tilskrives dette til spekulationer producentens Alekseya Voronova. De fleste er tilbøjelige til at tro, at holdet og selv blev offer for svindel.

svindlere

Vi kan antage, at den virkelige berømmelse kom til holdet i 2006. Det var dengang over hele Rusland begyndte at dukke modstykker. De kopierede billeder af deltagerne smedet plakater og sang sange af forfatterskab Alekseya Voronova.

Indtil i dag, gruppen overvåger administrationen af falske koncerter og informere fans være på vagt. Den officielle hjemmeside for gruppen skabte endda en særlig sektion "Forsigtig skurke!" Forsikring dig selv fra svindel, i virkeligheden, ganske enkel. Det er nødvendigt at konsultere hjemmesiden for "Farver". Efter alt, er der offentliggjort to-date information om alle de kommende koncerter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.