Kunst og underholdningMusik

Biografi Viktora Tsoya, så kort og rige

Det kaldes den sidste sovjetiske romantisk. Biografi Viktora Tsoya - sanger, rockmusiker, grundlæggeren af den populære rockband "Cinema" - var meget kort, men på en meget. Turbulent livet for en ung, fuld af lidenskab, utrættelig aktivitet, pause, har rasende herlighed gået i 28 år.

begyndelsen af vejen

Kom til biografi af sanger og digter, ikke kunne hjælpe, føler en vis forvirring: det levede så lidt, at livsstil kan ikke være division i barndommen, ungdommen, karriere, personlige liv. Men alt dette, selv om, og hurtigt, var Viktor Tsoi! Biografi kort, indtil den dag, hvor han skærme råbte "Ændre! Vi venter på forandring", kunne se således ud: født i den russisk-koreanske familie i Leningrad i 1962, 21. juni, en lidt ældre - begyndte at spille guitar, så begyndte jeg at skrive og udføre en sang, skal du oprette et rockband, har medvirket i flere! film. Og 15. august, 1990 skete uoprettelig, og Rusland mistede en af sine bedste sangere.

skabelse

Denne bølle og Tabere var en mand af utrolige talent. Han er en musiker, digter og romanforfatter, og maler, og billedhugger, og skuespiller. I en alder af 12, studerede på Art School, han allerede var medlem af rockgruppen "Chamber №6», som blev ledet af Maxim Pashkov. I en alder af 15, han - elev af Art College opkaldt efter Serov, og et år senere blev han udvist for "fiasko". Hvad biografi Viktora Tsoya - en biografi er ikke en flittig elev og en rebel og extremals. Mens han studerede på aftenskole, Victor arbejder på en fabrik, og derefter går til en erhvervsskole og lære et erhverv træskærer. At dømme efter den skulpturelle sammensætning lavet af hans hånd, kunst og kunsthåndværk, han lærte med glæde.

Og, selvfølgelig, rockmusik - det er den store lidenskab for helheden, som omfatter biografi Viktora Tsoya. Oleg Valinsky, Alexey Rybin og Choi skabte i 1981 gruppen "Garin og hyperboloids" og snart sluttede sig til Leningrad Rock Club. Et år senere, har de unge musikere udgivet deres første album - "45". Nu gruppen kaldes anderledes - "Cinema".

Øjeblikke af herlighed og "hvide billet"

Live på noget rigtigt. Victor skrev digte og sange, udfører ved koncerter, og samtidig arbejde (med varierende succes) i restaurering workshops, i fyrrummet i en urban havearbejde tillid. Dens træ mini-skulpturer - netsuke - nu betragtes som en sjældenhed, og sjældent en glad fan af kunstneren kan prale af, at han har, hvad han gjorde med sine egne hænder, Viktor Tsoi.

Biografi og den kreative aktivitet af en rockmusiker og hans gruppe i mellemtiden er stigende. Den "Cinema" allerede har fans og fanklubber. Deres koncerter kan ikke være der, og på samme tid, er de stadig opført i de "mislykkede unge musikere." I 1983, i pauserne mellem koncerterne, Choi formår at få på et psykiatrisk hospital. Men derude, der har den "hvide kort". Fra nu af klippen - det er den vigtigste forretning i livet, ikke tælle pigen Marianne, som hun giftede sig med i 1985. I efteråret samme år havde de en søn, Alexander. Levende var mindre end fem år ...

tragedie

Siden 1985, biografi Viktora Tsoya ind i en ny, glad band: - "Dette er ikke kærlighed" den elskede kvinde, et barn ud af to albums "Nat" og I 1986 seere se den nye Viktora Tsoya - film skuespiller. Efter de første eksperimenter, indrømmede han dog, at han ikke var en skuespiller og ikke ønsker at omdanne, og den rolle i filmen er indforstået med at spille, bare udtrykke dem i sin "I". Første oplevelse - filmen "End of ferie", i det følgende - "Rock" (direktør Alexey Uchitel), og endelig - "Assa", hvor han spillede i sig selv en kort rolle, med den samme sang, "Vi venter på forandring."

I 1987 indspillede bandet albummet "Blood" og festivalen rockklub får en præmie "For kreativ voksenalderen." 1988 - blot to store begivenheder - udgivelsen af filmen Rashid Nugmanova "Nål" med Viktorom Tsoem i titelrollen og albummet "A Star Called Sun". 1989 th - Kritikerne kaldte det den bedste skuespiller af året.

Og den fatale 1990 st - koncerter over hele landet, en tur til Japan, den sidste koncert i Luzhniki, der er ture planlagt for de kommende måneder.

15 august tidligt om morgenen ikke meget travlt vej nær Riga var der en ulykke, hvor Victor Tsoi blev dræbt. Han var knap 28 år. "Choi i live," - råbte graffiti på væggene i hjem over hele landet. I Moskva på Arbat og disse indskrifter er blevet bevaret til i dag. Singer i live, mens hans sange bliver lyttet og husket. Udgivet efter død Viktora Tsoya album wore talende navn - "Sort album"

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.