TravelingRejsetips

Hvad er de attraktioner i Istanbul et besøg værd?

Istanbul - den antikke tyrkiske by, bevaret i hukommelsen af den tidligere storhed de engang mægtige osmanniske bemærkelsesværdige arkitektoniske strukturer. Der er mange interessante steder at besøge dem alle, er ikke nok for en uge, men stadig står ud for et par dage og udforske i det mindste de vigtigste seværdigheder i Istanbul. Turister, der har set med egne øjne denne skønhed, aldrig fortryde den tid.

Man bør besøge området Ahmed, der tidligere var kendt som "Hippodrome". Det er beliggende i byens centrum og er meget populær blandt turister, som omkring pladsen er der de mest interessante fortidsminder af de mest betydningsfulde begivenheder, der fandt sted på dette sted. Ture i Istanbul tyder også på et besøg i basilikaen cisterne. Det er beliggende i det historiske distrikt af byen og er en gammel reservoir, er meget velbevaret til i dag. Det ligger i nærheden af Hagia Sophia, som også anbefales at besøge.

Istanbul seværdigheder forbløffe med luksus. Disse bygninger bør tilskrives, og Hagia Sophia. Dens navn kan oversættes som "guddommelig visdom", blev det bygget på stedet af Akropolis. I 330 Konstantin Veliky beordret til at bygge en kirke, men hun var i stand til at stå for lange, kun 75 år, før det brændte ned. Derefter blev det genopbygget af Justinian i 532, og indtil 1453 templet forblev en kristen helligdom. Den sidste service blev afholdt den 28. maj efter Konstantinopels fald, Hagia Sophia blev en moské.

Besøge seværdigheder i Istanbul, ikke besøge den Blå Moske, bare utilgivelig. Officielt kaldes Den Blå Moske. Hans anden navn blev givet på grund af de blå fliser, som færdig med indersiden. Deres antal har mere end 200 tusind. Byggeriet blev påbegyndt i 1609 på bestilling af 19-årige Sultan, der ønskede at bede Allah om tilgivelse for deres synder og demonstrere styrken af deres tro. Det tog ham at udjævne vilkårene i kontrakten med herskeren af det habsburgske dynasti, som sultanen erkendte, at hans lige.

Seværdigheder Istanbul - er ikke kun historiske monumenter og arkitektoniske strukturer. Byen er så bemærkelsesværdig og rig på kulturelle monumenter, som turister vil være interessant at besøge nogen del af det. Man bør besøge de lokale markeder, berømt for sin farve, du kan købe en masse eksotiske produkter lige fra krydderier og efterbehandling tæpper.

Moskeer, kirker, parker, broer, paladser, tårn - langt fra alle seværdigheder. Istanbul byder sine besøgende, der tilbyder at fordybe sig i atmosfæren i øst, til at føle sig det mindste for en kort tid bosiddende i dette smukke land. For at komme til at kende historien om Tyrkiet, bør du helt sikkert besøge et museum, en enestående samling. Heller ikke glemme om resten, helt afslappende hammam hjælp. Vær sikker på at smage det lokale køkken, prøv slik, fisk, ristede kastanjer og mange andre lækkerier. En tur til Istanbul vil ikke skuffe nogen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.