TravelingRejsetips

De bedste hoteller i Cheboksary, "Rusland" og "debugging"

Chuvash Venedig lokale kalder byen Cheboksary, da han står på den maleriske Volga-floden. Berømt ikke kun for store industrianlæg, men også kultur og underholdning centre. Elsker det for renlighed, gæstfrihed og overflod af vegetation - alt dette rejser ånderne og sætter en positiv måde.

Cheboksary - en by med en rig historie, harmonisk sammenflettet modernitet og gamle kultur. Når du vælger en ferie i Republikken Chuvashia gæster får en uforglemmelig oplevelse og komfort. De lokale myndigheder er aktivt engageret i turistindustrien. Talrige hoteller i Cheboksary er designet til forskellige budgetniveauer og kundernes præferencer. Du kan finde to af de mest populære hoteller i byen.

Kompleks "Rusland"

Operationel siden 1975 og er den største. Gentagne gange det blev gennemført større reparationer. Den sidste genopbygning blev gennemført i 2013, den officielle hotel have status som et 3-stjernet hotel. Mange tre-stjernede hoteller i Cheboksary, tilbyder vi gode betingelser for en alsidig fritidsaktiviteter.

Komplekset er beliggende i hjertet af byen, på hovedgaden hvor de fleste af de kommercielle og detail-og underholdning faciliteter. Praktisk placering i forhold til togstationen og lufthavnen gør det muligt for rejsende til hurtigt at komme til din destination. Der lægges særlig vægt på tjenesten på hotel og service.

Administrationen ærer traditioner og beskytter sit ry, hvilket er grunden her alt er gjort til kunder komfortabel tidsfordriv. Hotel "Rusland" Cheboksary tilbyder en varm og hjertelig morgenmad fra 7:30 om morgenen i den hyggelige café. Der er flere barer og restauranter med gourmet køkken i bygningen.

serviceorganisation

For ikke så længe siden i komplekset blev åbnet til wellness-centret, herunder en marokkansk bad, finsk og russisk sauna med en swimmingpool. Gennemtænkt business hvile for forretningsfolk og iværksættere. nogen form for aktiviteter kan udføres i et stort rum rummelig konference. Lokalerne er udstyret med aircondition og teknisk udstyr (whiteboard, mikrofoner, telefon, internet, flipover og så videre. D.).

Under lange møder, vil hotellets personale arrangere for dig og dine partnere, snacks og drikkevarer. Efter en imponerende dag, tilbyder komfortable værelser udstyret med moderne apparater og møbler. Til krævende kunder er forberedt med en gæstelejlighed og soveværelse.

Næsten alle hoteller i Cheboksary kan prale af høj service og en bred vifte af tjenester. Hotel "Rusland" er ingen undtagelse. For vores kære gæster vejledning arrangerer sightseeingture rundt i kanten. værelse pris per nat vil koste 2.000 rubler.

"Chuvashia" Hotel

Blandt de fleste hoteller skiller sig ud er den ultra-moderne kompleks, som ligger i nærheden af de berømte seværdigheder i byen med bekvem transport. Gæsterne vil nyde smukt indrettede værelser med personlige bekvemmeligheder. Ledige luksusværelser med en rummelig stue. For honeymooners hotellet "Chuvashia" i Cheboksary ved ankomsten præsenterer en behagelig overraskelse og koloniserer i den luksuriøse rum.

Kort information om de ydelser

to restauranter med fantastisk køkken og en afslappet atmosfære er forudsat at levere gæsterne. Under lyder diskret musik med et godt glas vin nedsænket i lyksalighed af glæde og glemme alt om alting. Kokke ved, hvordan at behage krævende besøgende.

De dage af gratis udflugter for at besøge wellness-center med massagerum, swimmingpool, sauna og skønhedsbehandlinger. Forretningsrejsende frit gennemføre vigtige forhandlinger og præsentationer i mødelokalet. frokoster er organiseret. For én dag ophold i dette hotel bliver nødt til at betale fra 2500 s.

økonomisk boliger

Du kan finde billigere hoteller i Cheboksary, for eksempel, "Diamand-2", "Shanti", "Quinta", "som", "Aqua Spa". Overnatning priser er tilgængelige - fra 300 rubler. per dag, med gode betingelser. For meget budget backpacker hostels tilbyde - seng (sengen i plads til et par mennesker) uden yderligere tjenester. finde værelser og hoteller Cheboksary for enhver pengepung og smag.

I midten af Chuvash Republic hoteller og resorts er mere efterspurgte blandt turister, på trods af den høje leveomkostninger, som en række af løgne den naturskønne havnefront, underholdning, erhvervsliv og kulturelle centre. Valget er dit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.