ComputereProgrammering

De grundlæggende principper i PLO og deres anvendelse

generelle oplysninger

OOP - er en stil af programmeringen, der dukkede op i 80'erne i det 20. århundrede. I modsætning til administrative sprog, hvor data og instruktioner til deres behandling eksisterer hver for sig, i objektorienteret programmering, er denne information kombineres i en enkelt enhed.

Grundlæggende principper for PLO

I objekt-programmeringssoftware har sine egne postulater. OOP principper - er de vigtigste idéer. Der er tre vigtigste af dem: arv, polymorfi og indkapsling. Under hver vil blive gennemgået mere detaljeret. Fundamentals of programmering i OOP sprog er brugen af objekter og klasser. I overgangen fra proceduremæssige skrivemåde kildekoden til objektorienteret ofte har svært ved, men de fleste udviklere vil finde mange fordele i PLO.

indkapsling

Indkapsling - er brugen af datafusion og instruktioner til forarbejdning i en enkelt enhed - klassen. På tidspunktet for skrive programmer i et af PK sprog der er en forskel mellem information i og uden for virksomheden. Således opnås datasikkerhed og metoder til deres gennemførelse af ydre påvirkninger, eksempelvis fra andre klasser, som ikke er relateret til dette emne. Inden essensen af data er succesfuldt interagere med hinanden, men er beskyttet mod uautoriseret adgang udefra.

arv

Det andet princip om OOP - arv - er evnen af en klasse andre uden at gentage deres faktiske gennemførelse anvende metoder. Arv eliminerer redundans af kildekoden.

polymorfi

Et andet princip om OOP - Polymorfi. Dens anvendelse middel til at manipulere objekter af varierende grader af kompleksitet kan oprette et enkelt interface, der vil reagere forskelligt på de begivenheder og samtidig retten til at gennemføre de opgaver.

OOP sprog

OOP principper anvendes i sådanne de mest populære programmeringssprog som C ++ og Java, som udviklede en betydelig del af de programmer og applikationer. Der er også mindre brugte OOP sprog - er Delphi, Objekt Pascal, Ruby og mange andre.

PLO kritik

På trods af de generelt positive udsagn i retning af denne metode, ofte OOP principper er udsat og kritiseret. Som med proceduremæssig programmering i OOP har sine ulemper.

Først, kompleksiteten af overgangen. For at forstå OOP principper, det kræver en masse tid, jo flere mennesker arbejder tæt kun med proceduremæssige programmeringssprog.

For det andet, den manglende dokumentation er mere vanskeligt, fordi du har brug for ikke kun at beskrive de klasser og objekter, men også konkrete eksempler på deres gennemførelse.

For det tredje, overdreven fleksibilitet af metoder kan føre til, at kildekoden og udviklede programmer vil blive overvældet uafhentede i dette særlige tilfælde, de funktioner og muligheder. Bemærk også den manglende effektivitet med hensyn til allokering af hukommelse. Men uanset antallet af visninger af de omgivende OOP programmører konstant voksende og hurtigt udviklende sprog selv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.