BilerBiler

I 2040, Frankrig forbød salg af benzin og diesel køretøjer

I midten af 1990'erne, bil selskaber kæmpede for forsvinden af de første elbiler, og dermed fortsat afhængighed af olieindustrien. Men nu, disse bestræbelser synes forgæves, fordi en alder af forbrændingsmotoren og den forurening, den forårsager, kan meget vel komme til en ende.

Beslutningen af den nye regering

Det viser sig, at et par dage siden, Frankrig meddelte, at den har til hensigt at forbyde salg af diesel og benzin-drevne køretøjer i 2040. Enig, det er en meget interessant løsning for alle dem, der ønsker at leve i en mere miljøvenlig og ren verden. Dette skridt blev taget af regeringen i Emmanuel Makron - den nye præsident i Frankrig, som hurtigt vandt tillid fransk med deres rationelle beslutninger.

Annonceringen af det nye lovforslag blev miljøminister Frankrig Nicolas Yul. På et pressemøde sagde han: "Vi annoncerer deres hensigt om at ophøre med salg af benzin og diesel køretøjer i 2040".

Frankrig slutter sig dermed en række andre lande, der planlægger at forbyde den slags biler i de kommende år. En liste over disse lande, herunder Holland og Norge (2025), samt Tyskland og Indien (2030).

Ikke desto mindre er detaljerne i lovforslaget indtil udgangen er uklar. Selv når Frankrig forbød salget af disse biler i 2040 og vil fokusere på elbiler, er det uvist, hvad der vil ske med de allerede eksisterende biler, der kører på fossile brændstoffer. Ifølge BBC News, vil fattige husholdninger modtage hjælp, hvis de ikke selv vil være i stand til at erstatte gamle biler med nye, miljøvenlige.

Vi husker også den afgørelse, som ledelsen hos Volvo at gøre alle deres biler, i det mindste delvist, ved elektrisk i 2019. Den franske regering håber, at andre bilproducenter også har bebudet lignende initiativer.

Reducere brugen af carbon

Og dette er blot en af flere planer, som Frankrig bør stoppe brugen af kul i 2050. Regeringen har planer om at ophøre med at anvende kul i 2022 og reducere sin afhængighed af atomkraft fra 75 procent til 50 procent i 2025. En sådan erklæring lyder mærkeligt, overvejer de fordele og bæredygtigheden af atomenergi.

Betingelserne for Paris-aftalen

Alle disse løsninger er, selvfølgelig, på grund af den klimaaftale Paris. Mens nogle lande stadig ikke taget alvorligt truslen om klimaforandringer, er det meget glædeligt at se, at mange af de ledere er interesseret i at bevare vores planet. For eksempel, i dag på G20-topmødet, som samlede ledere fra hele verden, vil en af de vigtigste spørgsmål være klimaændringer.

Det er fantastisk at tro, at i 2040, kunne vores verden ændre sig så meget. Tid, når luften i vores byer var fyldt med udstødningsgas fra biler, vil snart blive efterladt i fortiden, og vi ser tilbage, kan vi kun undre sig over hvorfor det tog os så lang tid til at gå til elbiler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.