ForretningIndustri

De mest værdifulde træsorter: beskrivelse, typer og anvendelser

Træ har længe været ædle træsorter blev brugt af mennesket til at bygge boliger og både, møbelproduktion og husgeråd. Hvorfor ikke? Efter alt materialet karakteriseret ved dens pålidelighed, skønhed og naturlig varme. Det er derfor ikke overraskende, at i betingelserne for moderne produktion til dannelse af en bred vifte af produkter er almindeligt anvendt naturlige fine træ, beskrevet nedenfor.

lignum vitae

Lignum vitae er en særlig værdifuld kilde til råstoffer, der er absolut bekræftet sin betydelige omkostninger svarende til næsten 100 000 dollars per kubikmeter. Den Argan træet vokser på steder som Cuba, Haiti, Guatemala, Honduras, Puerto Rico og Jamaica. Præsenteret råmateriale indeholder i sin struktur en stor mængde harpiks, så det kan være holdbart og modstandsdygtigt over stor fysisk belastning. Det er derfor, i oldtiden, er lignum vitae ofte i skibsbygning. Endvidere en væsentligt indhold i harpiksen tømmer forudsætter det helbredende egenskaber.

Alle de værdifulde træarter i sin egen måde smukke, og ironwood er ikke en undtagelse. Den oprindelige placering og dets fiberstruktur dannes tilstrækkelig udtryksfuld grønlig brun mønster. Desuden i tilfælde af selv minimale rotation i lyse omgivelser poleret, træ effekt BAKAUT begavet udstråling, som ikke kan føre til ekstase. Den Argan træet er ikke bange for vand og har en meget behagelig duft, der minder om røgelse og kakao.

Precious træ: ibenholt

Ebony træ betragtes som den dyreste i verden (mere end 100 000 dollars per kubikmeter). Dette træ vokser primært på det afrikanske kontinent, i Sydindien og Ceylon. Det skal bemærkes, at hans udseende minder mere om en busk. Der kan argumenteres relativt lille højde på 10 meter, og den lille boring diameter.

Historien går, at de gamle egyptere sidestilles guld ibenholt og elfenben. En sådan sammenligning, er der ingen ulykke, fordi råmaterialet er udstyret med en helt unik egenskaber: sort, høje niveauer af tæthed og hårdhed, at opnå glat spejl mål af polering, høj vandtæthed og muligheden for ukompliceret behandling.

Det har længe været troet, at visse ædle træsorter, hvor ægte ibenholt, har magiske helbredende egenskaber. Så mistede giftstoffer deres kraft, falder ind i en skål med sort træ, og likører med tilføjelsen af denne type af råvarer påvirkede personen er ligesom en eliksir af ungdommen. I dag ibenholt er meget brugt til møbler, dekorationer og indlæg, samt i konstruktionen og udsmykning af interiør.

Populære variation ibenholt

Makassar - en vifte af fine træ, der vokser i Indonesien og Sydøstasien. Dens højde er normalt op til 20 meter og en kuffert diameter - omkring halvfjerds. Træ har en mørkebrun farve, hvor tilstedeværelsen af bånd er karakteristiske for et af de viste farver. rå tekstur meget behagelig at røre ved, alligevel Macassar er især styrke og fine dekorative egenskaber, opfattes visuelt først efter en kvalitativ behandling.

Denne form for sort træ er ideel til fremstilling af en række forskellige udskæringer og dreje produkter, fordi det ikke er så skrøbelig og udsat for spaltning i sammenligning med lignende klipper. Vigtigere er det, Makassar behandling ofte forårsager nogle vanskeligheder, hvilket indebærer obligatorisk udførelse af førerne af de relevante anbefalinger, hvilket resulterer i en fast og tilstrækkeligt glat overflade udviklede produkt.

Ansøgning indsendes sorter ibenholt meget bredt. Dette bør omfatte dannelsen af udskæringer og dreje produkter Møbelsnedkeri (fx indretning gennem brug af træ, som har en kompleks karakter), indlæg, finerer, samt fremstilling af forskellige produkter dekorative natur.

træ slange

Den sværeste træ i verden er klippen af familien Moraceae. Træ slange frit flyder på vandet som en sten, som adskiller den fra lignende arter af flora i verden. Som bekendt, ofte værdifulde arter af træ, der anvendes til at levere eksklusive ting. For eksempel et træ slange skete fremragende materiale, desuden er det anvendes til fremstilling af spadserestokke, håndværk dekorative formål, fiskeri håndtag, stilfulde håndtag af knive, paraplyer, buer og pile til at skyde. Det skal bemærkes, at behandlingen er repræsenteret ved råvarerne, er meget vanskelig med hensyn til skæring. Men når mestrene ansvarlig tilgang til behandlingsprocessen har mulighed for at se et stort resultat i en glat poleret overflade til boligindretning eller andre produktionsværktøjer.

Træ slange er udbredte Amazonas dele af Brasilien samt i Guyana, Venezuela, Colombia, Panama, det sydlige Mexico og de Caribiske Øer. Hans fældning og eksport af fuld kontrol over regeringerne i de lande, som er meget velegnet til eventuelle værdifulde arter.

Den mest værdifulde træ: Rosewood

Rosewood er af særlig værdi for sine råvarer i alle tropiske træer. Selv i de 18-19 århundreder Rosewood aktivt produceret forskellige indvendige dele af aristokratiske paladser, alle former for smykker kasser, smykker og selv møbler. Rosewood har uforlignelige dekorative egenskaber og behagelig blomstret duft, mærkbare umiddelbart efter log. Nuancer af træ, naturligvis, i stand til at behage det menneskelige øje, fordi farven Sortimentet er meget bredt og spænder fra gylden til lyserød-møtrik chokolade. Palisander udstyret med gode fysiske egenskaber, herunder høj styrke, og en halv gange overlegen aktive bestanddel mod eg, modstandsdygtighed over for fugt og til alle mulige belastninger. På grund af den udsøgte densitetsniveau repræsenteret råmateriale passerer ukompliceret poleringstrin, hvorved det er muligt at observere en perfekt glat og meget oprindelige udseende af overfladen.

Det har længe været antaget, at brugen af palisander i interiør - et tegn på god smag og perfekt klassikere. Hertil kommer, palisander træ bringer ind i huset trivsel. Derfor er det ofte bliver brugt til at lave møbler, dekorative elementer, såvel som gulvbelægning.

moseeg

Historien om moseeg er særligt mystisk, fordi at skabe et unikt materiale naturen arbejder i tusinder af år. Udvinding af denne type træ er produceret fra dybet af floder og sumpe, forudsat at disse steder tusinder af år siden blev dyrket meget usædvanligt repræsentant for verdens flora. Det er karakteren af fødslen af rock bestemmer dens uovertrufne naturlige og dekorative egenskaber. Bog eg har længe været højt respekteret i absolut alle lande i verden. Fra den aktivt producerede næsten alle elementer i det indre af paladser. I moderne tid repræsenterede produkterne træsort valgt af mennesker, som tilbeder og kulturelle traditioner og historie, fordi røget eg har ubegrænsede potentiale på området.

Træ tørv eg til fæstningen ligner jern. Dens farve er generelt en blålig-sort skygge, men ofte kan være brun (det afhænger kun af, hvor længe logfiler i vand). Selvfølgelig, at på grund af den utrolige tæthed af moseeg behandling udføres, er vanskelig, men som et resultat, kan du få en vidunderlig artikel eller belægning, kendetegnet ved sin originalitet og historisk energi.

Merbau

Moderne produktion er kendetegnet ved evnen til at producere en bred vifte af varer af træ, således at samfundet har mulighed for at nyde komforten og dekorative funktioner unikke interiør elementer, såvel som værktøjer. дерево, произрастающее в Малайзии и Индонезии. Det sidste led en række af de mest værdifulde arter er merbau - et træ, der vokser i Malaysia og Indonesien. Det er udstyret med en orangebrun kerne og de dekorative mønstre på de tangentiale sektioner.

Bestemt, de fysiske egenskaber af træ, venligst: høje hårdhedsværdier, tyngdekraft og densitet, i tør tilstand svarende til 830 kg / m3. Desuden råmateriale adskiller et anstændigt niveau af modstandsdygtighed over for fugt og alle former for mekaniske skader. træ tekstur stor nok, men homogen.

På grund af de meget robuste fysiske egenskaber af merbau bruges ofte til opførelse af dæk og trim af værelser i skibet eller yacht. Desuden er træ ofte i dannelsen af møbler, håndtag af værktøj eller finér. Det skal bemærkes, at under drift af den viste type råmateriale kan mørkere, hvilket fører til et absolut udligning af farve.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.