Intellektuelle udviklingBog af drømmetydning

Hvorfor drøm om katte og killinger? forsøge at forstå

Selvfølgelig er vi alle forskellige fra hinanden i karakter, verdenssyn, og erfaring spiller en vigtig værdi. Vores dag er fyldt med helt forskellige arrangementer, og dermed de resulterende følelser som resultat vil være helt anderledes. Intet under, at, vender hjem om natten og ligger ned i sengen, vi er ude efter alt, hvad der skete i løbet af dagen kan se om natten forskellige drømme ...

Til hvad drømmer katte og killinger? Dette spørgsmål er meget almindeligt. Og når jeg selv igen havde brug for at finde et svar om disse dejlige skabninger, som er i nat drømme, besluttede jeg at studere oplysningerne mere grundigt.

Da det viste sig, hvad drømmen om katte og killinger, er det umuligt at forklare i et par ord. Efter alt, det hele afhænger af farven på den ene eller et andet dyr, hvordan det opfører sig, og hvad du føler på samme tid.

Hvorfor drømmer om katte og killinger. generelle oplysninger

Generelt i en drøm kat har altid været betragtet som et symbol på en anden slags problemer. Sidstnævnte, som regel, skulle komme fra den indre cirkel søvn: familie, venner, bekendte, kolleger eller samarbejdspartnere. En drøm advarer om grådighed, bedrag, hykleri og forræderi.

Killinger drømte? Ikke udelukket mindre problemer. Situationen forværres endnu mere, hvis i nat drømme kat vil amme deres børn. Denne drøm næsten helt sikkert vil betyde et slag for omdømmet af det forventede og uventede forræderi mod en nær eller fremkomsten af et stort antal problemer, og fra meget mindre alvorlige.

Ugunstige periode i forskellige samfundslag kommer, i en drøm, vil du kun se en flot, fra dit synspunkt, katten, og tilstedeværelsen af killingerne vil kun være underforstået.

Endelig et punkt, som jeg meget uenig, og jeg kan ikke engang sig selv i denne rolle indsende - at dræbe eller bortskaffe i papirkurven killinger. Selvom det lyder grusomt, drømmen bare er gunstige, og angiver, at alle de problemer snart vil være overstået, kan luner skæbne overvindes uden vanskelighed, og det hvide og gunstige strimmel er ikke langt væk.

Hvorfor drømmer om katte og killinger. Alt sagen i farver

Som du måske har gættet, denne drøm - et forvarsel om langt fra godt erfaringer, succes og glæde. Men prøv at huske, hvad farver blev drømt dyr.

Sort - alarm, der symboliserer ikke bare fiasko, men de virkelige rænkespil af fjender og modstandere. Og ofte i de efterfølgende problemer kommer netop fra den person, som du synes er næsten den bedste ven. Dårlige nyheder bør forventes, hvis bl.a. dyret stadig mager.

Generelt fortolkningen af hvid er ikke altid klart, fordi denne farve samtidigt kan betyde uskyld, hellighed og renhed, og på den anden, tværtimod, uendelighed og tomhed. Dreaming killing snehvide? Prøv at være forsigtig! Der er en meget stor sandsynlighed for, at nogen snigende forsøger at trække dig ind i en forberedt fælde, og dermed på sleeper bliver nødt til at bruge alle de eksisterende sunde fornuft, fornuft, og intuition.

Redhead babe advarer mod hykleri og løgne, og det grå "rådgive" at opretholde neutralitet i deres handlinger og midlertidigt undlade at handle.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.