Nyheder og SamfundMænds spørgsmål

Sådan installeres minefelter?

Siden oldtiden, når en militær konflikt hovedopgaven blev anset for at forårsage maksimal skade på fjenden, er udtrykt i ødelæggelsen af arbejdskraft og udstyr. I fortiden, når der ikke var pulver for at minimere deres tab, der anvendes forskellige strukturer og samlinger, såsom camouflerede render med skarpe indsatser fastsat i dem eller fyldt med harpiks-imprægneret græs osv Med opfindelsen af krudt forenklet situation, da der var et skydevåben, artilleri og mørtel. Ammunition for sidstnævnte er de miner, som der er mange typer.

De vigtigste typer af

Mina anbringes i en metalkappe eksplosivstof kombineret med en sikring og en drivindretning, som tilvejebringer underminere ammunition. anti-tank miner (TM-serien og TMK) anvendes til at ødelægge kampvogne og andre pansrede køretøjer af fjenden. Antipersonelminer er designet til at ødelægge fjendens landstyrker (MON-serien 50, 90, 100, 200, PMN, POMZ).

gælder også anti-landing miner (VSD serier og NMR) og andre særlige skaller. En række store, fra det banale til at indfange og strække magnetisk sigte, is og andre specifikt anbragte afgifter.

Typer af minefelter

Minefelter, afhængigt af programmet, analogt med udnævnelsen af miner er:

 1. Anti (designet til at ødelægge fjendens landstyrker).
 2. Anti-tank (designet til at ødelægge fjendens pansrede køretøjer).
 3. Antilanding (forhindre landing af fjenden).
 4. Blandet (du skal ødelægge fjendens tropper og pansrede køretøjer af fjenden).

Ifølge den form og midler for minefelter kontrol er opdelt i:

 • unguided;
 • overskueligt;
 • kampene;
 • falsk.

Installation af en minefelt - specifik proces, der kræver visse færdigheder. Man skal være klar arbejdsgang. Blandede minefelter indstilles ved hjælp af anti-personale og antitankminer.

Skallerne er placeret enten i rækker, vekslende mellem anti-personel og anti-tank, eller to eller tre af dem i grupper. adgang også typisk antitank felt dækker antipersonelminer felt, der er anbragt i en afstand af 20 meter fra anti.

For at forsinke forud for fjenden installation udbredte svig minefelter. Rolle skaller således udføre forskellige metalgenstande eller dåser. Apparater sådanne felter producere i at løfte græstørv stelforbindelseslag til dannelse små høje.

Nøglefunktioner

De vigtigste egenskaber ved indretningen, når minefelter er:

 • densitet (frekvens karakteriserer favoritter min);
 • dybde (kan variere afhængigt af typen af den installerede min);
 • Installation længde (afhængigt af den specifikke situation i forreste linje, og generelt på forløbet af fjendtlighederne).

Densiteten og dybden af installationen min er også direkte afhængig af destinationen for minefelt, beliggenhed egenskaber (plain eller ru, tørre eller vandlidende), situationen ved kontaktlinien.

Når minedrift er vigtigt, at når projektilet eksplosion har ikke forekommet nederlag sine tropper af granatsplinter eller en chokbølge, og for at afstanden til positionen af tropper bør ikke være mindre end 50-70 meter. Montering ladningsdensitet for anti barriere bør være fra 600 til 1000 rpm i 1 kilometer fra fronten.

Krav til minefelter

Korrekt installerede minefelter skal opfylde følgende krav:

 1. Fjenden skal være så svært at finde mine og lave en passage i minefelt. Dette kan opnås ved maskering og høj diversitet minedrift kredsløb, dannelse af en falsk installation af minefelter og fælder.
 2. Har en høj effektivitet, kendetegnet ved påføring størst mulig skade for fjenden.
 3. At sikre stabilitet mod eksterne faktorer (eksplosioner fra tilstødende charge clearance afgifter), som er opnået ved anvendelse af eksplosionssikre min, den korrekte indstilling kredsløb.
 4. Der skal være mulighed for hurtig lokalisering og rydning af minefelter med deres militære enheder. For at gøre dette, indsættelse af miner producerer deres grundige fiksering.

Installer manuelt

I manuel tilstand minedrift afgifter kan placeres både til jorden og forsænket i jorden til en dybde på ikke over 10 cm, hvilket giver mulighed for yderligere maskering.

Processen med at installere skallerne er som følger: i jorden udgraves reces størrelse ikke er større end den ladning, og hvor den er placeret. Håndtag brandrør mekanisme bør være en transportstilling at skifte til standby. Efter dette, ved at fjerne stiften og låget remote mekanisme tråd at trække det i en afstand af ca. 1 meter.

Mina omhyggeligt maskeret. Placer minedrift nødt til at forlade, holder låget remote mekanisme i hænderne, trække tråden over hele længden, hvilket er omkring fem meter. Efter der er gået 20 sekunder siden spinding minen går i en tilstand af kampberedskab.

Installation af minefelter manuelt udført i nøje overensstemmelse med reglerne. Saperny delingsførere producerer minedrift sammenfiltringer sammensat af tre grene, hvoraf to er direkte involveret i dette bogmærke min, og den tredje bakke frembringer omkostninger på den tidligere fremstillede startposition.

Minedrift i minen snor

Installation minefelt snor båret af minen adskille teknik deling. Den er opdelt i de såkaldte betalinger, som består af to personer. Trin minedrift i dette tilfælde er fra 8 til 11 meter. Når indretningen minefelter måde ved hjælp af specielle tegn-referencepunkt, der har en længde på op til 5-6 meter.

Installationen af afgifter på denne måde er som følger: første kamp strækker sig til en forudbestemt position, og én person ved (normalt det første værelse), hvilket bringer to gebyrer og fastgjort til minen ledningen bælte bevæger sig over det. Bevægelse er begrænset længde streng. Det første tal frembringer fastgørelse ledningen til jorden og udfører et bogmærke første ladning i området 50 cm fra kanterne af ledningen, den producerer maskering og fører i beredskab.

Commander etablerer et referencepunkt i en afstand af 11 meter til siden, og dette mærke begynder at blive nomineret det første tal i den næste to. Efterfølgende bevægelse af de første ikke-carry par toere. Udførelse af at indstille en første ladning og bringe den til beredskab, ingeniør flytter tilbage op til mærket på ledningen udpeget én ring, og den anden ladning genererer et bogmærke i venstre side, og derefter, afgår fra strengen 4 meter trækker.

På det tidspunkt, hvor det første tal er travlt installere deres gebyrer, den anden af de to, at være i besiddelse af to afgifter, bevæger sig op tre ringe på ledningen. Der, efterlader en opladning, det bevæger sig videre til de to ringe, der producerer bogmærke en enkelt opladning med snoren i højre side i en afstand af 3-4 meter, men ikke fører ham i alarmberedskab. Umiddelbart efter returnering af det første felt ingeniør anden fører sin ladning i beredskab og flytter til venstre ved opladning, udfører sin installation på højre side af ledningen i en afstand af 8 meter, fører det i beredskab og afkast.

Installation minefelter mine-lag

I forbindelse med gennemførelsen af anti-minedrift minefelter ved hjælp suppressorer afgifter kan placeres på jorden, og i et lille hul. Strukturen af beregning frekvens barrierer PMZ-4 består af fem personer, og dens vigtigste opgave er at installere anti-tank minefelter.

beregningen af operatøren, er det første tal placeret direkte på frekvensen chokes og bestemmer trin minedrift, ser bevægelsen af ladningen på transportbåndet og styrer ploven. Tre mennesker tager ud miner fra beholderen, placeret i køretøjet og anbragt på transportbåndet. Fem personer - en føreren af traktoren. Trin minedrift på denne måde varierer fra 4 til 5,5 meter.

Installation af anti minefelter produceret mine-lag PMZ-4, at en forudsætning for dette være en særlig udstyr bakker, og som minutter bruges enten eksplosive eller fragmenteringsmønstre afgifter.

Installation af minefelter med helikopter

Bogmærke minefelter MI-8T helikopter kan være på overfladen af jorden eller sne. flyvning højde bør ikke være mere end 50 meter, hastigheden er i intervallet fra 10 til 20 km / t, skal helikopteren være udstyret med en særlig anordning - kassette BMP-2. Afgifter i denne enhed på tidspunktet for take-off bør fremstilles og udstyret med en udløsermekanisme i detonatoren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.