FinanserRegnskab

Repræsentationsudgifter

I normale erhvervsorganisationer har repræsentationsudgifter beregnet til officielle receptioner, servicerepræsentant stede på forhandlingerne om installation og vedligeholdelse af samarbejde mellem virksomheder. De henviser til den måde produktionsomkostningerne og implementering. Det er grunden til ved beregning af indkomstskatten, bliver de tælles som indirekte omkostninger i virksomheden.

Repræsentationsudgifter omfatter udgifter til:

- forhandlinger, officielle receptioner (frokoster, morgenmad, og andre lignende aktiviteter) til visse personer og embedsmænd af den skattepligtiges virksomheder, der er involveret i forhandlingerne;

- catering forhandlinger og officielle møder;

- levering af transport levering embedsmænd til det sted, gæstfrihed;

- betaling af lejede tolke, der ikke indgår i statsligt foretagende skatteyder, men giver en oversættelse.

Gæstfrihed kan ikke omfatter udgifter til rekreation, underholdning, organisering, behandling og forebyggelse af sygdomme, besøge kulturelle arrangementer. Disse kan ikke betragtes som normal og middage i restauranter, hoteludgifter, udgifter til billetter, visum, jubilæer og helligdage. Disse omkostninger ikke reducerer skattegrundlaget.

Omkostningerne regnskab repræsentation omfatter andre omkostninger fuldt ud. For skatteregnskaber de tegnede sig for inden for de definerede standarder. Det samlede beløb kan indgå i andre udgifter i den grænse på 4% af virksomhedens lønomkostninger. Sådanne omkostninger omfatter løn til løn og lønsatser, godtgørelser, kompensationer, bonus, omkostninger til medarbejdere under kollektive overenskomster. Overskridelse af disse udgifter ud over normen er ikke inkluderet i andre udgifter.

Regnskabsforvaltning repræsentationsudgifter sker afhængigt af det formål, som de er bestemt. De er afskrevet over visse aktiver i virksomheden:

- produktionsomkostningerne;

- handel distributionsomkostninger;

- kapitalinvesteringer;

- andre udgifter, der vises i det økonomiske resultat, accepterer eller utilgængelig i skattemæssig henseende;

- mål finansieringskilder;

- Konto, som tager højde for værdier (f.eks dem forbundet med køb af værdipapirer).

kapitalomkostninger, som er relateret til udstyret plads til forretningsmøder, for repræsentationsudgifter kan ikke tilskrives.

Gør sådanne omkostninger skal udføres af ordren eller rækkefølgen af instruktøren, hvor alle nuancer af designet vil blive specificeret. Skatteloven af de specifikke krav til registrering af primære dokumenter indeholder ikke. Virksomheden fastlægger proceduren for forbrug af midler repræsentant, dokumentation og kontrol af det. Gæstfrihed, udstationeringer, der er udført på primære dokumenter, der indeholder oplysninger om placering, datoen for den begivenhed, en liste over repræsentanter, specielt med henblik på omkostninger, resultatet af forhandlingerne skal være lavet visse dokumenter. Den skal indeholde: en ordre om gennemførelsen af disse omkostninger, de omkostningsoverslag, rapporten (rapport) om deres gennemførelse, primære dokumenter, der tegner certifikat fra beregningen af den maksimale normen.

Gæstfrihed vist i debet konto 44 "salgsomkostninger", 20 "primærproduktion" og 26 "generelle udgifter", godt på lånet - regnskabet VI «beregninger" sektion og tegner: 50 'Cash desk' 19 'moms' 51 "afviklingskonti", 71 "bebyggelser med ansvarlige personer".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.