KarriereKarriere ledelse

Specielle "Informationssikkerhed": hvem til at arbejde efter endt uddannelse

Det er for nylig blevet populært er tendensen i universiteterne som "Informationssikkerhed". Hvem man skal arbejde efter endt uddannelse? Disse spørgsmål er sat næsten alle kandidater og studerende på speciale. På den ene side er dette IT-teknologier, og på den anden - ukendt. Det er derfor, vi forsøger at forstå, hvad karriere kan vente på en mand, der har mestret "informationssikkerhed" i gymnasiet. Hvis man ser nøje, kan du finde en masse interessante og prestigefyldte job. Nogle af dem kan give dig store afkast.

netværk installatør

Så du har styr eller planlægger at afslutte retning af "Informationssikkerhed af de automatiserede systemer". Hvem man skal arbejde efter endt uddannelse? I gymnasiet er dig på dette spørgsmål ikke give et klart svar. Men i praksis, kan du se, hvor du kan få.

For eksempel vil en kandidat i dette speciale kunne køre installationsprogrammet netværk. Overvejende computer. Som regel til disse fagfolk meget villige tage til sig selv de forskellige internetudbydere. Din opgave vil være at styre sikkerheden og stabiliteten af de vigtigste server.

Med andre ord, hvis du har styr retning af "Informationssikkerhed", hvem de skal arbejde - ved ikke, kan du henvise til de velkendte internetudbydere. Der vil du hurtigt hente posten. Desuden installation af netværk - dette er en meget vigtig og vanskelig opgave, men ikke særlig indbringende. Så vi er nødt til at finde nogle andre mulighed. Selvfølgelig, hvis du vælger installationsprogrammet som et erhverv.

programmør

Så du kom til speciale "Informationssikkerhed". Hvem man skal arbejde i 5 år? Reager her særligt vanskelige. Efter alt, denne linje dækker alle områder af IT-teknologier. I praksis viser det sig om følgende billede: du bliver en certificeret specialist, der forstår lidt i hver fase af teknologi og computere.

Således studerende der er så mange forskellige muligheder for jobbet. Bortset fra, at succes beskæftigelse afhænger normalt af, hvor godt og klart en person under uddannelse "fiksere" på noget bestemt. Hvis du har modtaget den "Informationssikkerhed af automatiserede systemer", hvem de skal arbejde - ved ikke, men for alle, der blev primært involveret i programmering, kan du få en programmør. Dette er en meget prestigefyldt og højt betalt stilling. Men arbejder her er givet er givet, er ikke for alle. For beskæftigelsesegnethed bliver nødt til at 1-årig aftale med universitetet programmering. Og så held og lykke vil smile til dig.

sikkerhedsvagt

Helt ærligt, kan vagten betjene enhver specialist. Selv den mest almindelige studerende. Ikke desto mindre, du har fået en specialitet "informationssikkerhed of Telecommunication Systems". Hvem man skal arbejde? Ud over de anførte job kan du også prøve at få vagten. Bare ikke i butikken eller detailkæde, og i nogle mere prestigefyldte sted. Der, hvor ordren skal du følge, når ved hjælp af specielle kameraer.

Men dette stillingsopslag er ikke særlig populær. Selv hvis vi mener, at alle tilfælde af at du observere fra en varm og hyggelig plads. Guard - dette er ikke den stilling, som er at gå på universitetet 5 år, eller endnu mere. Derfor er mange anses for at denne stilling lige af hensyn til praksis. Og derefter søge efter en mere passende og prestigefyldte sted. Selvom at gøre det er ikke så let.

Hvis du har styr på den specialitet "informationssikkerhed of Telecommunication Systems", hvem de skal arbejde - ved ikke, men det sikkerhedsvagt erhverv eller installatør du ikke er særligt egnet, er du nødt til at kigge efter en anden. Faktisk er det nogle gange meget svært at finde dig selv et godt sted at arbejde på eksamensbeviset. Og det er grunden til mange mennesker forsøger at få "mindst et eller andet sted." Men vi vil forsøge at identificere de job, der er bedst egnet til kandidater i denne retning.

systemadministrator

Her er en anden meget interessant erhverv, der er egnede kandidater. Ikke alle kan forestille sig, at en systemadministrator kan være en modtager næsten enhver speciale retning "Computer Science". Dette er en forholdsvis simpel operation, som kan håndtere selv en skoledreng engageret "fra vugge" i selv-uddannelse inden for edb-udstyr.

Her er en alsidig specialitet "Informationssikkerhed". Hvem man skal arbejde, er alle forsøger at finde en passende placering. Hvis du er "indskrevet" i rækken af systemadministratorer, så vær forberedt på, hvad der bliver nødt til løbende at overvåge sundheden for din computer og netværk. For mange er dette en meget simpel opgave, der bringer glæde. Desuden skal systemadministratoren også gøre konfiguration og debugging operativsystemer og hardware. Men disse procedurer er nu fortrolige selv skoledreng.

I de fleste tilfælde er det systemadministratoren arbejde betragtes som meget prestigefyldt, og er ikke specielt svært. Ofte du tildele et separat kontor, hvor du kan gøre, hvad du ønsker det. Men indtil da, indtil noget går galt. Eller arbejdsgiveren kan bestemme dig gratis tidsplan (på et opkald). Alt arbejde? Så sidder derhjemme. Noget gik pludselig galt? Kindly komme til arbejdspladsen og gøre det rigtige. Af den måde, lønningerne er generelt ikke afhængig af arten af din arbejdsplan.

Men det er ikke alt, der har udarbejdet den "Informationssikkerhed". Hvor til at arbejde ud over de anførte muligheder?

Privat sikkerhedstjeneste (installation af udstyr)

For eksempel, hvis du ikke specielt ønsker at arbejde som sikkerhedsvagt, men på en måde "tilskriver" sig selv til dette erhverv, du har lyst, kan du søge om arbejdstagere i den private efterretningstjeneste (f.eks virksomheder). Hvem der præcist er der til at gå? For eksempel, at guiden installere sporing udstyr.

Hvad er dine ansvarsområder? Ankommer til stedet for forkyndelsen af den kendelse, at installere udstyr, sætte den i, kontrollere tilgængeligheden og justere (hvis nødvendigt). Og det er alt. For nogle kan det synes, at der ikke er noget kompliceret her. Men virkeligheden er lidt anderledes - nogle arbejdere ikke er i stand til at for eksempel retten til at slutte kameraet til en "server" eller en computer, hvor det vil blive vist en video af, hvad der sker.

Hertil kommer, at nogle gange er behov yde bistand til visning af optagelser foretaget på overvågningskameraer. dette er sandt, især når den sikkerhedsvagt på arbejdspladsen ikke kan håndtere denne type udstyr. Generelt, arbejdet i en Master installation sporingssystemer - er også meget prestigefyldt. Især hvis du kender deres arbejde godt.

naturfagslærer

Hvis du er kendt af rygter "Informationssikkerhed" (speciale), hvor de skal arbejde, chancerne er du ved ikke præcis. I dette tilfælde, som det er blevet sagt, de studerende og dimittender forsøger at finde dig selv i det mindste nogle job. Og en af mulighederne blev en skole. Hvem er der for at få? Du kan blive lærer.

I sandhed, retningen er ikke særligt svarer til den valgte erhverv. Men den generelle idé om de studerendes computere er stadig at blive dannet. Og de kan lære de studerende materialet. Information Security Specialist, der arbejder mest almindelige lærer af datalogi - er ikke ualmindelige i dag. Normalt for dette job er enige, når andre muligheder ikke har. At en sådan grusom "Informationssikkerhed". Hvem man skal arbejde endnu? Lad os prøve at forstå dette.

iværksætter

Individuelle og private iværksættere - er ikke ualmindelige i dag. Normalt, hvis en person har et diplom og ingen job eller uddannelse vscheskoe mangler, men der er en masse ideer, tid og energi, bliver det en iværksætter og åbne deres egen virksomhed. Det samme kan gøres, hvis du har styr på retningen af "Informationssikkerhed". Hvem man skal arbejde præcist?

For eksempel kan du organisere dit kontor computer hjælp eller en privat installation af sporingssystemer. Sådant udstyr på nuværende tidspunkt ikke er meget dyrt, men stadig solgt i næsten alle computer butik. Derudover kan du forsøge at blive en tekstforfatter på computersystemer emner. Informationssikkerhed, og mere specifikt artikel om dette emne er meget populært på internettet. Og det stykke arbejde, hvis du kender din virksomhed og har evnen til at skrive, er ikke så svært. Men det er meget profitabelt.

Opsummering

Så i dag, vi var ud, hvor de kan arbejde kandidater af specialitet "Informationssikkerhed". Som du kan se, scenarier er mange og mange af dem er afhængige af de enkelte færdigheder hver elev.

Generelt er disse arbejdere organiseret i det virkelige liv værk til ethvert sted i forbindelse med computere. Her og designere af 3D- og "mode", og web-programmører. Det vigtigste er at beslutte på egen hånd, hvad der præcist du ønsker at gøre. Og for at forbedre på dette område deres færdigheder siden 1. kursus.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.