TravelingRejsetips

Hvordan man lærer at strikke seværdigheder.

Hver af os i livet er nødt til at binde knob, hvad enten det er på stævnen eller på skoene. Men måske det mest nødvendige og mest nyttige i vores liv noder - turisme. De er især nyttige for dem, der pludselig havde et ønske om at blive en sand turist eller som allerede er på vej til dette, det er yderst nødvendigt, er evnen til at strikke seværdigheder. Efter alt, kan kvaliteten af det udførte arbejde, afhænger endda liv ikke kun turister, men også hans holdkammerater. Derfor ingen skade vil denne viden, selvom, uanset hvor sikkert et liv ville ikke være camping. Bedre at være sikker, fordi ingen rigtig ved, hvad vej bliver nødt til at forvente, rundt om næste hjørne.

Generelt i praksis for turisme er der en masse forskellige typer af enheder, der adskiller sig i deres funktioner, men den mest almindelige og enkle er de knuder, som kaldes otte. Denne enhed er velegnet til fastgørelse af rebet til den smalle åbning, for eksempel, når du skal rette på karabin. Gør det ret simpelt: du er nødt til at binde et reb i en ottetal, der kører i slutningen du nødt til at gøre et lukket kredsløb. Den arbejdende ende af rebet omkring distrikt i den indfødte og derefter springe herpå ved et skæringspunkt i sløjfen.
Den næste gruppe består af seværdigheder kaldet bajonetter. De anvendes hovedsagelig for at sikre et reb til en støtte rund form (en søjle, for eksempel, være af træ). Den nuværende ende af kablet, som du obkrutili omkring støtte, er det nødvendigt at vedlægge omkring de vigtigste del af kablet, og derefter springe gennem den resulterende løkke i dette tilfælde. Den resulterende enhed vil være slutresultatet. Det kaldes også polushtykom. Dette kan dog ikke stoppe og omslutte den vigtigste del af den nuværende kabelende, og strømmer derefter ind i løkken, og derefter at fiksere ekstra reb. Som et resultat, får du en knude kaldes en simpel bajonet.

Hængsler, som kan være i midten af rebet kan bruges som mellemliggende støttepunkter, samt hvis tovet har nogen skade. Efter en berømt turistmål node er en australsk dirigent. For at gøre en sådan enhed, er det nødvendigt at lægge et reb i en ottetal, at det øverste hængsel bøje til jorden og træk den gennem bunden af det nederste hængsel. Og i sidste ende blot stramme knude.
Hvis du har brug for at knytte de reb, der har en anden diameter, i et sådant tilfælde normalt anvendes bram-spindel forsamling. Ende af et af rebene skal binde i en løkke, og sikring af dens indsnævring for større pålidelighed. Den arbejdende ende af en anden reb til at passere gennem løkken, binde det to gange, derefter to gange gennem en bitter ende, og til sidst strammet. Til Bram-spindel enhed afholdt, jeg har brug for en form for trækkraft. Men hvis trykket pludselig trukket tilbage, er en sådan knude ikke falder fra hinanden. Turist kredsløb komponenter er forholdsvis enkel og forståelig for alle. Derfor, hvis du ønsker en professionel til at binde turist noder, du bare nødt til at arbejde i henhold til de instruktioner og diagrammer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.