SundhedPræparater

"Tavegil": analoger og feedback. Analoger "Tavegil" i injektioner

Livet i fangenskab allergi bringer en masse besvær. Patienterne er tvunget til at hengive sig glæden ved elementære og begrænse deres kontakt med omverdenen. Heldigvis, i dag er der et tilstrækkeligt udvalg af antihistaminer, som er genstand for deres regelmæssig brug hjælper allergikere at leve et normalt, tilfredsstillende liv, ikke overskygges af de ubehagelige symptomer og konsekvenser af denne sygdom.

Populære hjælp af denne gruppe er "Tavegil". Men det er ofte nødvendigt at udskifte den oprindelige antihistamin. Årsagerne kan være anderledes: omkostningerne ved uhensigtsmæssig medicin særhed af en af de vigtigste aktive komponenter, afhængighed af dette stof, og mange andre. Uanset grunden til, at der er behov for at erstatte den vigtigste antihistamin, bør grundigt undersøge de mange forskellige unikke "Tavegil", deres egenskaber og indikationer for brug. Disse oplysninger vil hjælpe på den rigtige måde at vælge passende medicin og få det maksimale udbytte af deres anvendelse. Derfor vil emnet for denne artikel være et lægemiddel "Tavegil". Instruktioner til brug, er narkotika-analoger belyst nok.

Beskrivelse "Tavegil", og denne gruppe af lægemidler

"Tavegil" henviser til en gruppe af antihistaminer. Dette værktøj er meget populært og har mange analoger. Den mest almindelige af disse er "Suprastin". Det fungerer på samme måde som "Tavegil", men har færre bivirkninger og har også en beroligende effekt. Den aktive bestanddel af lægemidlet - Chloropyramine hydrochlorid. Andre analoger "suprastin" og "Tavegil" vil blive diskuteret senere.

Præparat "Tavegil" og dets analoger

Antihistaminer sælges i forskellige former for udgivelse. "Tavegil" analoger af tilgængelige lægemiddel i form af tabletter, sirup og injicerbare opløsninger.

Den vigtigste aktive stof "Tavegil" er clemastin. Yderligere komponenter - lactosemonohydrat, talkum, majsstivelse, magnesiumstearat, povidon.

Excipienser, der indgår i sammensætningen af siruppen er en blanding af frugt additiver, natriumsaccharin, kaliumdihydrogenphosphat, propylenglycol, sorbitol, demineraliseret vand.

Den mest almindelige lægemiddel til "Tavegil" modstykker - er "Suprastin", "Zodak" (aktiv bestanddel - cetirizindihydrochlorid), "Promethazin" (promethazin), "Fenkarol" (hifenadina), "Loratadine". Men sidstnævnte, "loratadin" udøver, en svagere virkning sammenlignet med andre præparater gruppe. Det bør anvendes ikke i akutte tilfælde.

Modparter i injektioner - medicin "Suprastin", "Chloropyramine", "Promethazin".

Indikationer for anvendelse "Tavegil" og dets analoger

"Tavegil" analoger af lægemidlet indgives i tilfælde af insektbid, allergi over for forskellige lægemidler eller kombinationer deraf, kontaktdermatitis, eksem eventuelle stater (både akut og kronisk). Og også i tilfælde af forskellig genese nældefeber, kløe kompulsiv, høfeber, pruritus i huden, allergisk rhinoconjunctivitis. I hvert af de ovennævnte tilfælde kan anvendes nogen analoger "Tavegilum" i form af tabletter eller injektioner, inklusive "Lorizan" "Fenkarol" og "Zodak".

Brugen af "Tavegil" og dets analoger

Alle lægemidler antihistamin (bestående "Tavegil" analoger af lægemidlet) bør tages i et bestemt mønster. Alle erstatninger "Tavegil" og dens oprindelige medicindosering, som afhænger af den aktive ingrediens.

"Tavegil" Voksne anbefales at tage et milligram af stoffet to gange om dagen. I en særlig akutte tilfælde, kan den daglige dosis være op til seks milligram, men doseringen stiger kan udelukkende foretages af en kvalificeret tekniker. Børn skal tage en halv til et milligram to gange dagligt, afhængigt af alder og vægt af barnet (som bestemt af den behandlende læge). Det stof bør indtages før et måltid, med rigeligt vand.

"Suprastin" tages sammen med mad med 25 mg (1 tablet) 3-4 gange om dagen. Børn fra det ene år til seks år til at udpege en kvart tablet 2-3 gange om dagen fra 6 til 12 - halvdelen af tabletten med samme frekvens.

"Loratadin" voksne tage 10 mg 1 gang per dag, børn - 5 mg 1 gang om dagen.

"Zodak" normalt anbefales til voksne og børn (6 år) 1 tablet (10 mg) én gang dagligt.

"Promethazin" udpege en voksen til 0025 g 2-3 gange om dagen efter måltider, for børn op til 6 år - 0,005-0,010 gram, efter 7 år - 0,012-0,015 g 2-3 gange om dagen.

"Fenkarol" tage 25-50 mg 3-4 gange dagligt (voksne), 10 mg 2 gange dagligt (børn 3-7 år), 10-15 mg 2-3 gange dagligt (børn 7-12 år).

Kontraindikationer

Det er vigtigt at huske, at alt antihistaminer har en række kontraindikationer, som er en alvorlig hindring for behandling af sådanne lægemidler. Nogle analoger "Tavegilum" har et minimalt antal kontraindikationer (f.eks "Suprastin" "loratadin").

Men en række forskellige almindelige kontraindikationer er sygdomme, der påvirker de nedre dele af patientens luftveje, overfølsomhed over for enhver komponent af formuleringskomponenterne. Det er forbudt sammen med antihistaminer tager MAO-hæmmere. Under ingen omstændigheder bør ikke tage stærke antihistaminer lægemidler til børn under seks år. Du bør ikke bruge disse stoffer under graviditet og amning, som en del af narkotika komponenter negativt kan påvirke et barns udvikling.

Der bør udvises forsigtighed, når du bruger denne gruppe af lægemidler til patienter, der lider af prostatahypertrofi, stenoserende mavesår, obstruktion af blærehalsen og piloroduodenalnoy obstruktion. Hvis det er nødvendigt behandling med antihistaminer, bør det gøres under nøje overvågning af patienten af en kompetent læge.

Det er vigtigt at huske, at alle analoger "Tavegil" øge effekten af sovepiller og beroligende midler, samt effekter på ethanol.

Bivirkninger, som forskellige "Tavegil" og dets analoger

Alle analoger "Tavegil" har lignende bivirkninger. Nogle (fx "Suprastin" "Zodak" "Diphenhydramine") medicin har færre sidereaktioner.

Hver af kroppens systemer kan specifikt reagere at bevirke sådanne antihistaminer.

Det centrale nervesystem er i stand til at reagere på forekomsten af træthed, svaghed, sløvhed reaktioner, døsighed, svimmelhed, hovedpine, rysten, dårlig koordinering af bevægelser.

Bivirkninger til fordøjelsessystemet kunne være kvalme, opkastning, fordøjelsesbesvær, forstoppelse eller diarré, mundtørhed, gastralgia og uforklarlige tab af appetit.

Åndedrætsorganerne kan reagere på en kondens og adskillelse arbejdede spyt, følelse af trykken for brystet, tilstoppet næse, og vejrtrækning meget vanskeligt.

Kardiovaskulære system er i stand til at reagere på administration af lægemidler af denne blodtryksfald gruppe, hjertebanken, arytmi.

En bivirkning af urinvejene kan blive hyppig eller vanskelig vandladning.

De følgende reaktioner sjældent forekomme med den hæmopoietiske systemet: agranulocytose, hæmolytisk anæmi og trombocytopeni.

Det kan sommetider være anafylaktisk shock, hududslæt, og overdreven følsomhed over for stærkt lys, tinnitus, dobbeltsyn (split view), krænkelse af synsstyrken.

Mulige følger af disse lægemidler overdosis

Det er vigtigt at huske, at der skal træffes nogen analoger "Tavegil" i injektioner eller piller kun i overensstemmelse med anbefalingerne fra eksperterne, ikke forsøger at rette op (især i en stor måde) doseringen på egen hånd. Overdosering kan føre til en række ubehagelige effekter såsom følelse af depression, hallucinationer og kramper, forekomsten af takykardi, lidelser i mave-tarmkanalen, rødme og tørhed i munden.

Betingelser for levering af lægemidler i denne gruppe

"Tavegil" analoger af lægemidlet udleveres kun på recept. De bør kun træffes under vejledning af den behandlende læge, der hver for sig kan tildele den nødvendige dosis for en enkelt dosis.

Opbevaringsbetingelser betragtes narkotika

Til antihistaminer bevarer deres gavnlige egenskaber i hele holdbarhedsperioden, er det vigtigt, at lægemidlet være i et mørkt og tørt sted ved en temperatur ikke højere end tredive grader Celsius.

konklusion

I denne artikel, diskuterede vi de oplysninger om det stof "Tavegil". Instruktioner, er narkotika-analoger blevet kendt for dig efter at have læst det.

Det er vigtigt at bruge høj kvalitet antihistaminer, som ikke kun ville fjerne allergi symptomer, men ikke at forårsage betydelig skade på kroppen. Den mest populære stof for "Tavegil" erstatning analog - er "Suprastin". Han er ofte udpeget som en erstatning.

At overveje, før du køber produktet "Tavegil" analoger og anmeldelser af lægemidlet ville være yderst rimelige. Dette kan hjælpe med at gøre de rigtige valg individuelt passende antihistamin, som fuldt ud vil nyde livet uden behov for at undgå kæledyr, duftende blomster og lækker mad.

Hold dig sund og nyd dit liv!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.