Mad og drikkevarerSalater

Festlig Salat "Semitsvetik": madlavning muligheder

På tærsklen til de festlige festlighederne, er vi altid på udkig efter en ny ret, som ville overraske gæsterne en usædvanlig smag og design. Original starteren ikke nødvendigvis at bestå af eksotiske produkter, meget bedre, hvis det vil opfylde de velkendte og foretrukne ingredienser. Disse krav er opfyldt salat "Semitsvetik", og byder på lækker smag. Vigtigst - han forbereder sig på at komme ud af de tilgængelige produkter.

Opskrift første: med kød

Der er flere varianter af præparatet. Artiklen præsenterer de interessante måder. Hvad der er behov for snacks: Koreansk gulerødder i mængden af to hundrede gram (afhængig af størrelsen af dele, og antallet af personer), friske tomater og agurker - to stykker. Undvære kogt eller røget kød (af enhver type) - (. 1 stk) 300 g fast ost (100 g) af grøn løg beam løg, persille og mayonnaise. Valgfri - salt og sort peber.

Gnid på en mellemlang rivejern agurk, tomater skåret i små stykker. For startere nødt til at pre-kogt kød, den bedste pasform unge kalvekød eller svinekød Choice. Du kan bruge kylling og kalkun filet, en lighter og en kost salat "Semitsvetik".

Kødet skal skæres i fine strimler. Riv ost og hak løg. Den mayonnaise eller creme fraiche tilsæt hakket friske krydderurter (purløg, persille), til at krydre klemme lidt af hvidløg. Bland alle ingredienser, tilsæt de koreanske gulerødder, klædt med sauce. Kan dekorere oliven, citron eller cherrytomater. Glem ikke at sætte i køleskabet til snack godt gennemblødt til ankomsten af gæster.

Mulighed to: fisk

Vi præsenterer til din opmærksomhed en anden opskrift, der er radikalt anderledes end den forrige. Du skal bruge: Bank of fiskeolie, kartoffel, rødbeder, gulerødder, syltede agurker (2 stk.) Og dåse majs - et hundrede gram (4-5 stykker.). Som fyldet vil blive mayonnaise. Til dekoration du skal tage fennikel med persille.

Kog alle grøntsager (roer, kartofler, gulerødder) og gnid hver bestanddel i en separat beholder. Fisken skal være grundigt mos og agurk skåret i strimler. Læg en salat "Semitsvetik" (foto af det præsenteres i artiklen) på tre måder: alle blandet i lag eller i form af en blomst.

Lag: fisk, kartofler, gulerødder, pickles, majs, roer - hver fnug mayonnaise.

I form af kronblade: i midten hæld saucen og sætte produkterne, så de danner en blomst. Lav en skål af greens.

Hvilken løsning du vælger, afhænger af personlige præferencer. Under alle omstændigheder ser det festligt. På samme smag kvaliteter vagt ligne Salat "Mimosa".

med grøntsager kun

Fremragende pasform i de faste dage. Nødvendige ingredienser: tomater, gulerødder, agurk, radise (5 stykker), sorte oliven, udstenede, to æg, friske urter (eventuelle) og olie dressing oliven.

Hvis du laver en salat "Semitsvetik" en fest, anbefaler vi, at du sætter det i form af lyse kronblade at give fadet en festlig look. Kogt æg rengøres, gnide æggeblommer og hvide i separate beholdere. Fjern skindet fra tomaterne, skåret i skiver eller tern det, som du vil. Gnid agurk, radiser og gulerødder kogt i separate plader.

Når alle produkter fremstilles, kan du begynde at bygge befæstede snacks. Hver ingrediens er spredt i form af kronblade, sættes de midterste den snittede cirkler oliven og hakket persille. Hæld lidt olivenolie og smag til med salt. Her er en lys og usædvanlige vendte vegetabilske salat "Semitsvetik".

Opskrift på en fjerde: en kogt svinekød

Ingredienser: 200 g røget skinke eller pølse, løg, to æg, to marinerede eller syltede agurker og en frisk. Også, tomater, persille og peber (om ønsket). Til saucen: lys mayonnaise, tsk sennep. Af ingredienserne tilbage til dekoration.

Kogt æg, svinekød, peberfrugter, agurker, skåret i tynde strimler eller strimler. Skrællet fra huden tomat skiver. Løg hakke og marinere i bid. Mayonnaise forbinde med sennep.

Alle produkter er skåret og fyld med sauce lå dynget på et fad i midten lave et hul og fylde med revet æggeblommer og sat i en cirkel salat grøntsager, skåret i julienne rød eller gul peberfrugt, tomat, agurk, æggehvider og æggeblommer, persille. Tro mig, det kulinariske mesterværk, skabt af dine hænder, vil blive værdsat. Spis en salat med glæde "Semitsvetik"! Og forberede sig til glæden ved kære.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.