SundhedSund kost

Friske og syltede agurker: nyttige og ikke meget egenskaber

Mange mennesker tror, at de agurker helt til nogen nytte. Men dog friske og syltede agurker er konstant til stede i vores kost. Vinter pickles - meget god og meget elsket snack sommer , vi gør næsten hver dag salat med friske agurker. Så agurker - det er bare mad? Eller, de stadig i besiddelse af nyttige egenskaber? Af den måde, er der endda folk, der siger, at agurker er skadelige, uanset om de er friske eller saltede. Lad os se, hvilke kvaliteter er fyldt med disse grøntsager.

På varme sommerdage, agurk perfekt slukker tørsten, fordi det består af 95% vand. En hyppig indtagelse af agurker i maden, fremmer naturlig fjernelse af sand og sten i blæren og nyrerne. Frisk agurk før frokost eller middag er sikker på at hæve appetit. Og desuden en god appetit, agurker fremmer hurtigere og mere komplet fordøjelse. De har endda sige, at agurker er i stand til at forhindre hårtab. Hvorvidt dette er sandt eller en myte, er det svært at sige. Dette er sandsynligvis en overdrivelse, men det er meget muligt, at dette er sandt. Som det ses, brugen af agurker i maden ledsaget af den eneste fordel, og ingen skade er ikke skadeligt.

Men disse vidunderlige grøntsager er ikke kun at spise. Nyttige egenskaber agurk er meget aktivt brugt kosmetologer. Sikkert alle ved, hvordan man bruger en agurk kan lindre træthed fra hans øjne. Er det tilstrækkeligt at skære to skiver, læg dem på dine øjne og sidder her så omkring 10-20 minutter. Trætte øjne ligesom en hånd lift! Disappear selv usund rødme. Men, det er bare et enkelt eksempel på anvendelsen af frisk agurk i kosmetologi. I virkeligheden er der mange opskrifter på ansigtsmasker, og ikke kun på grundlag af agurker og deres saft. Nå, her kun gavne. Og hvor er den skade? Kan pickles fyldt med noget lumsk?

Lad os se, hvad nyttige pickles. Ikke mange mennesker ved, at de indeholder en stor mængde af letfordøjelige iodforbindelser. Men jod er kendt for at være en person behov, især i vinterperioden. Folk, der ofte spiser pickles, langt mindre lider sygdom i skjoldbruskkirtlen. Pickles indeholder mælkesyrebakterier, som uden tvivl forbedrer fordøjelsen. Hvis du har forhøjet blodtryk, så er der kan hjælpe disse grøntsager. Du kan nævne mange flere nyttige funktioner, men også fordi det er allerede klart, at de saltede agurker, brugen af dem er indlysende, er forpligtet til at være til stede på dit skrivebord.

Nå, nu lad os tale om det vigtigste - hvad er skadelige agurker. Overlast som sådan kan forårsage kun agurker dyrket i drivhuse betingelser, hvor ikke meget pleje om deres gavnlige egenskaber. Disse grøntsager dyrkes uden at skulle bekymre sig om kvaliteten, og kun tænker på kvantitet. Så du skal være på vagt over for sådanne produkter. Du kan ikke føle noget efter indtagelse af agurker, men med tiden vil de give sig til kende. Hvis du lider af en sygdom, indfører restriktioner for væskeindtag, så selvfølgelig skal du ikke spise agurker i store mængder. Men dette er kun en kontraindikation, ikke skade.

For at opsummere hele denne artikel kan siges med sikkerhed, at agurker er nyttige. Og det er ligegyldigt, om de er salt eller frisk. Kun de skadelige agurker, der blev dyrket under anvendelse af skadelige stoffer som natriumnitrat. I nogle sygdomme, kan lægerne begrænse mængden af spiselige agurk. Men med den samme succes er det muligt at begrænse brugen af noget andet produkt. Så lyt ikke til misforståelser om den skade disse vidunderlige grøntsager. Hvis lægerne ikke begrænser dig i noget, så gå videre og spise det, men selvfølgelig med måde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.