FinanserBanker

Bank "Renaissance Credit": eksperter og forbrugere anmeldelser

Finansiel struktur, bedre kendt som banken "Renaissance Credit", anmeldelser af som kan findes på siderne i mange tidsskrifter, blev grundlagt næsten 14 år siden, men fik sit navn i 2003 alene. Fra starten organisationen fokuseret på udstedelse af en bred vifte af forbrugslån, men med væksten i strukturen i spektret af sine tjenester er blevet væsentligt udvidet. I dag er det en stor bank med mere end fem millioner kunder. Kreditprodukter, der tilbydes af dem er at udstede de mål- og ikke-target lån, plastkort og auto lån.

Repræsentation af selskabet kan findes i mere end 60 regioner i Den Russiske Føderation. Webstedet for den finansielle institution, kan du altid se, hvor den nærmeste bank "Renaissance Credit". Adresser på alle kontorer repræsentationer præsenteret på listen over det relevante afsnit af websiden. Hertil kommer, at banken samarbejder med de mest omfattende handelsnetværk i Rusland, hvilket øger antallet af sine kontorer i mere end 20 000. enkelhed design gør dette selskab meget populære blandt befolkningen.

"Renaissance Credit" - Services

Toppen af populariteten af alle de tjenester af banken i lang tid engageret i registrering af kreditkort. Bank "Renaissance Credit", som anmeldelser er normalt velvillige, er meget blød politik i udvælgelsen af klienter. kunden skal opfylde en række kriterier for at opnå en plastik:

  • være i alderen mellem 21 og 65 år;
  • medbringe gyldigt russisk pas i eget navn;
  • udfylde et særligt ansøgningsskema;
  • omfatte dit arbejde og mobiltelefoner.

Registrering af kreditkort varer normalt fra 15 minutter til en time. Det maksimale beløb, der kan være komme i gæld er 300 tusind rubler, og en afdragsfri periode på anvendelse af kortet - .. 55 dage. Efter udløbet af denne periode, vil låntager nødt til at tilbagebetale lånet til en rente - 40% om året. Det mindste beløb du skal betale hver måned, 10% af gælden. du kan ikke gå i banken "Renaissance Credit" Hvis du har spørgsmål om vedligeholdelsesprogrammet. Hotline, telefon, som kan findes i en hvilken som helst af hæftet er altid klar til at hjælpe i en vanskelig situation. Du skal blot ringe til et telefonnummer og en erfaren professionel vil give sin rådgivning om de rejste spørgsmål.

Bank "Renaissance Credit", som gør det muligt feedback til at gøre den mest positive mening giver sine kunder mulighed for at yde bidrag. I alt er der flere typer af dem:

  • "Lønsom" - 12% i rubler, US 6% i USD ... Renten beregnes ved afslutningen af kontraktperioden;
  • "Ophobning" - 11,5% i rubler. 5,5% i USD .. Renten beregnes hver måned;
  • "Comfortable" - 10,5% i rubler. 4,5% i USD .. Renten beregnes ved afslutningen af perioden, men den periode kan være så lidt som 31 dage.

Hvis du har brug for penge, eller har et ønske om at give et bidrag, kan du altid komme i "Renaissance Credit" Bank. Gæst eksperter er overbeviste om, at denne finansielle institution er på toppen af sin vækst. Skeptikere kan ikke bekymre sig om deres penge, fordi banken deltager i systemet med statens indskydergaranti.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.