ComputereOperativsystemer

Hvordan kan jeg vide, hvor screenshots gemt?

Nogle gange er der behov for at dele med venner eller kolleger øjebliksbillede af computerens skrivebord eller de bedste scener fra et computerspil, hvor du afsluttede et udfordrende boss tog førstepladsen på listen over resultater. Forskellige spil og programmer til at gemme screenshots på forskellige steder, og søgen efter dem på din computer kan tage dig lang tid. Vi vil forsøge at kaste lys over spørgsmålet - hvor screenshots gemt?

Lagring af Windows 7 skærmbilleder

Til at begynde, lad os tale ikke om programmer og spil, og analysere spørgsmålet om eksemplet med arbejdet i operativsystemet Windows 7. For at finde ud af, som gemmer skærmbilleder af Windows 7, behøver du ikke nogen særlig viden. Svaret er simpelt - de er ikke gemt nogen steder. Du tager et screenshot er placeret i klippebordet og venter, indtil du indsætter det i enhver redigering. Derfor, for at spare et skærmbillede, skal du åbne Paint redigering, som er en del af alle Microsoft Windows, skal du trykke på højre museknap i ethvert område af editoren, klik derefter på menupunktet "Indsæt" eller bruge tastaturgenvejen stedet for Ctrl + v. Screenshot placeret i editoren, og så kan du redigere den for at foretage rettelser eller tilføje tekst, og derefter gemme den ind et sted på din harddisk. Udført!

Hvor screenshots Steam?

Steam tjeneste har længe vundet popularitet blandt spillerne, og de fleste af dem har helt skiftet til kun at bruge dem. Hvis du ønsker at vide, hvor du gemmer skærmbilleder af et spil fra Steam tjeneste, skal du gøre følgende. Kør Steam, så det var synligt ikon i systembakken i nederste højre hjørne af skærmen ved siden af uret. Klik én gang på højre museknap, vælg "Screenshots" menupunkt, og derefter - spillet, skærmbilleder, som du har brug for. Ved at klikke på linien "Vis på disken" vindue vil åbne Windows Stifinder, og du vil se en mappe med skærmbilleder af det ønskede spil.

Hvor er de screenshots af andre spil?

Artiklen ville være ufuldstændig uden belysning og dette øjeblik. Hvis du ikke bruger tjenesten Steam, og du har brug for at finde ud af, som gemmer skærmbilleder af dine spil og programmer, giver et par anbefalinger til deres søgning. Kontroller først, installationsmappen af spillet. Klik på programikonet og højreklik på rullemenuen, skal du rulle ned til "File Location". Windows Stifinder åbner din mappe med spillet.

Hvis denne mappe eller dens undermapper ikke screenshots fundet, er der en anden mulighed. Nogle nye spil oprette dine egne mapper i brugerens personlige butik, der, hvor er systemet "Billeder" mappe, "Musik", "Dokumenter" og andre. Mappen "Dokumenter" vi har brug for. Den omtrentlige sti til det normalt ser sådan ud: C: \ Users \ brugernavn \ Documents. Tjek denne mappe til enhver undermappe med navnet «Mine spil», inden i hvilken der som regel en mappe med navnet på de etablerede spil, deres bevaring og screenshots.

Hvilke andre programmer kan du tage screenshots?

Der er mange andre softwareløsninger, som spillerne skyde screenshots og endda optage video af gameplayet. En af de mest populære programmer til disse formål - Fraps. Det har en enkel grænseflade og et minimalt antal indstillinger, så du kan nemt klare det enhver bruger. I betragtning af dette program ved vores spørgsmål, kan vi konstatere, at den mappe for at gemme screenshots af brugeren vælger, så du mister aldrig et spil lavet i rammen!

Forhåbentlig spørgsmålstegnene mange spillere om, hvor du gemmer skærmbilleder, vil du finde svarene i denne artikel. Vellykket du personale og store resultater! I en verden af moderne høj kvalitet med hensyn til grafik uden at skabe skærmbilleder af spil gør vanskelig, fordi, at se på dem, du kan altid huske de følelser, der giver dig gameplayet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.