Af teknologiGadgets

GPS GSM-trackers: fuld kontrol

Moderne teknologi gør det muligt at meget præcist at spore de bevægelige objekter i ethvert terræn. Til dette formål, GPS GSM-trackere anvendes særlige sendere. De typisk sæt med høj ledningsevne moduler. Signal transmission sker gennem antenner.

De er for det meste bruges indbygget type og en masse plads i de trackers ikke besætte. Modtageren omfatter chipset. Nævnte element kan lagre data om bevægelse af objektet. Moderne udstyr er meget udbredt i biler. Der er også en model i form af timer. For at forstå i detaljer om emnet, er det bedre at behandle specifikke typer af enheder.

kompakte beacons

Mini-GSM-tracker er hovedsageligt fremstillet af den indbyggede antenne. Adaptere til dem vælges som regel, en udvidelse typen. Chipsæt anvendes i de fleste tilfælde 35 Hz. De er i stand til at arbejde i enkeltstående tilstand. Sporing enhed koordinater udføres hvert sekund. Alle data, der sendes til serveren.

I dette tilfælde, at etablere kompatibilitet med smartphones er ganske enkel. Mange modeller kan prale capture funktion. Når du vælger modifikationer vigtigt at være opmærksom på følsomheden af modtageren. Denne parameter bør ikke overstige 3,3 mV. Det skal være af høj kvalitet kompakt udgave i intervallet 5-8 tusind. Gnid.

en clockanordning

GSM-Tracker ure er ikke nyt og har længe været i høj efterspørgsel. Hvis du mener eksperterne, nøjagtigheden af positionering dem lavt. Også enheden problemet ligger i de små batterier. Ved udledning, de chipsæt ikke er i stand til at fortsætte med at arbejde offline. Sendere til modeller af denne type anvendes forskellige frekvens. Mange modeller er i stand til at operere på kanaler PP20 og PP30.

beskytte systemet mod fugt har brugt forskellige klasser. Moderne versioner er lavet med "vektor". For det første vil det gøre det muligt at opdatere kortene. Forbindelsesmodulet kontrolleres kontinuerligt. Også værd at bemærke er, at systemet "vektor" væsentligt hjælper, når der anvendes svage batterier. Det bør være en kvalitativ model i vores tid omkring 10 tusind. Rub.

Indstillinger for børn

GSM-Tracker til børn er meget populær. Sendere modifikationer har grundlæggende designet til 20 Hz. De er i stand til at arbejde i manuel eller autonom tilstand. Mange ændringer er lavet til kontaktoplysninger chipsæt. De har lidt hukommelse. Små batterier kapacitet anvendes hovedsageligt. nyhedsindslag funktion er meget nyttig. Også markedet tilbyder modeller med kanal antenner.

De arbejder fra adapteren lineære type. Ledningsevnen af signalet fra tårnet, de har ganske høj. Luftfugtighed ved drift trackere af denne type ikke overstiger 40%. Detektering funktion af ruten er sjældne. Det bør være en god tracker for barnet i området 8 tusind. Rubler.

Udstyr til biler

GSM-tracker til biler er ikke udskiftes. Ifølge eksperter, er det vigtigt at vælge den enhed kun med lineære adaptere. Typisk modulerne de anvendes med kontaktorer. Nogle enheder er i stand til at operere ved lav frekvens. Nøjagtigheden af bestemmelse af koordinaterne for deres relativt høje. Båndbredde trackers varierer betydeligt. Visse modifikationer kan prale kanal chipset. "Vektor" systemet understøttes sjældne.

Driftstemperatur på modifikationer starter med 45%. RTT data gennemsnit 3 ms. Modeller med varm start er meget populære. Følsomhed de normalt fastholdt på 4 mV. Det skal være af høj kvalitet GSM-Tracker til biler i området på 9 tusind. Gnid.

TK102B apparatserie

Data GSM-trackers har mange fordele. Først og fremmest er det vigtigt at bemærke, at de kan fungere i forskellige tilstande. kontinuert signalfunktion i dette tilfælde er tilvejebragt af producenten. Som svar parametermodifikationen - 4 ms. Det viser på enheden ret hurtigt. Adaptere på trackeren bruger beskyttelsessystem høj kvalitet - klasse PP30. Betjening luftfugtighed enhed ikke overstiger 40%. Sættet omfatter et GSM-Tracker, instruktion og montering.

Ifølge oplysninger fra brugerne, modellen fungerer fint i områder fjernt fra byområder. Antennen anvendes i tracker indbyggede type. Modulet er kun wired. Trin tidsenhed altid fast. Frekvensen er lig med 44 Hz udstyr. Systemet til beskyttelse af eksterne påvirkninger i dette tilfælde er fraværende. Værd tracker specificeret serie i området 12 tusind. Gnid.

en række modifikationer TK103B

Dette GPS-fyrtårn for bilen er meget populære. I størrelse udstyret er kompakt, under kølerhjelmen af autostole er ikke en masse tager. Hvis du mener argumenter eksperter, de fejl i driften af modulet er meget sjælden. Systemet beskyttelse anvendes i tracker klassen RR32. Arbejder apparat fugtighed er kun 35%. Magnetisk interferens senderen ikke skræmmende.

Hot start i mindre end 1 sekund. Også værd at bemærke er, at den gælder store extender, som er i stand til at koordinere driften af modulet. Prisen for den angivne tracker starter ved 7 tusind. Gnid.

Funktioner modeller TK105B

Denne GPS-tracker er egnet til brug i bilen. Adapteren er lavet af producenten af den lineære type med et udbytte KE. Magnetiske enheder fiaskoer er forfærdelige. beskyttelse tracker system, der anvendes i denne serie af klasse PP30. Arbejder apparat fugtighed er 33%. Hot starten tager et gennemsnit på 2 sekunder.

Modulet i indretningen anvendes med en lineær adapter. Extender anvendes med en standard antenne. Koldstart i gennemsnit forekommer i 30 sekunder. Som bemærket af brugere, chipset fungerer korrekt. "Vektor" -system denne enhed understøttes ikke. Tiden trin model er ikke overvåges. Driftstemperatur tracker mindst er lig med 20 grader. Prisen på dette produkt starter ved 10 tusind. Gnid.

DYTECH GT02 Series Devices

Denne GSM GPRS GPS-tracker er benyttet forskellige steder. Det vigtigste element i ændringen - kvalitet chipsæt. Hukommelse havde givet en hel del. Alle data, der modtages af senderen øjeblikkeligt sendes til serveren. Kompatibel med smartphones fra denne serie, den tracker forudsat.

Også værd at bemærke er, at modellen er ganske hurtigt start. Systemet "vektor" modifikation understøttet. En koldstart opstår i gennemsnit 33 sekunder. Også værd at bemærke er, at modellen er anvendt pin modulator. sensitivitetsparameter i sin autonome tilstand på 3,2 mV. Prisen for denne tracker vil starte fra 11300 rubler.

en række modifikationer DYTECH GT30

Disse GSM-trackere er lavet på baggrund af vandrende modulatorer. Filtre til impulsstøj har ingen modifikationer. Også værd at bemærke er, at enheden bruger kun én adapter dipol typen. Jack havde brugt en lineær form. Hvis du mener argumenterne for eksperter, antenne-enhed har en høj ledningsevne. Arbejde tracker stand til kanaler P og E.

Frekvensen det understøtter i gennemsnit omkring 30 Hz. Beskyttelsessystemet anvendes i modifikationen af klassen RR32. Som rapporteret af brugere, enheden tændes hurtigt nok. Chipset, modellen er i stand til at arbejde alene i enkeltstående tilstand. Særlig opmærksomhed fortjener adapteren i tracker kvalitet.

Udbytte under controlleren i dette tilfælde er fastsat. Følsomhed tracker - på niveau med 3,4 mV. Mange forbrugere siger, at modellen er kompakt og vejer meget lidt. Fugtighed modifikation var 46%. Prisen på trackeren er lig med mindst 14 tusind. Rub.

Funktioner modeller DYTECH GT45

Disse GSM-trackere er i stand til drift ved høj luftfugtighed. Ifølge argumenterne fra eksperter, er den "vektor" systemet fungerer korrekt. Beskyttelse gælder PP45 klasse. Luftfugtighed er så meget som 55%. I alt er der to modeller af transmissionen tilstand. kontinuerligt signal funktion tracker understøttes. Også værd at bemærke er, at modellen har en høj kvalitet batteri. Som et resultat, chipset er i stand til at overføre data i lang tid.

Hvis vi betragter de designelementer, er det vigtigt at nævne tilstedeværelsen af strømmen expander. Til magnetisk interferens fabrikanten designet filter. Indbygningstypen antenne anvendes og er i stand til at operere på forskellige kanaler. Svævende i driften af modulet observeres sjældent. Driftstemperatur tracker maksimalt 40 grader.

Rute overføringsfunktion uden modifikation. Hot start, modellen tager et gennemsnit på 2 sekunder. Hvis backup magt udstyr er i stand til at arbejde op til seks timer. Prisen for disse GSM-trackere er omkring 8400 rubler.

Series-enheden RF-V10

Denne tracker er lavet med en composite. Alt dette tyder på, at modellen ikke er bange for at vinke interferens. Også, enheden har en beskyttelse mod magnetiske fluktuationer. Hot starten sker i gennemsnit hvert 2. sekund. Extender bruges høj kvalitet. Også værd at bemærke er, at modellen har en god chip, der lagrer alle data. Rute oplysninger forrådes til serveren. Værd tracker denne serie omkring 11 tusind. Gnid.

en række modifikationer RF-V12

I standbytilstand kan tracker køre i omkring fem timer. Ændring er fantastisk til biler af forskellige mærker. Kompatibel med smartphones hende der. De chipset anvendelser indbygget type. Expander er i stand til at arbejde på kanalerne P og E. Det bør tracker denne serie omkring 12 tusind. Rub.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.