BilerBiler

Toning "kamæleon"

2014 var præget af et sjældent fænomen - fremkomsten af et helt nyt produkt på toning markedets vinduer - athermal eftersynkronisering filmen "Chameleon" (af folket "toning mystiker"), som efter limning gør bilen briller en dejlig fiolotovo-grøn-blå-pink nuance og athermal effekter. Endelig bilejere har mulighed for, uden at overtræde kravene i lovgivningen, alle tonede bilruder, herunder forruden og forsiden.

Fordele ved den nye film

Foruden en behagelig ydre udseende, toning "kamæleon" beskytter køretøjets indre fra den kvælende varme (nogle leverandører hævder, at 90% af varmen afskæres, men i praksis er det set 40-50%), og derved reducere belastningen på aircondition og spare brændstof.

Men hvad vigtigere er, tonet glas film "Chameleon" afskærer UV-stråler af begge typer (A og B), hvilket fører til hudkræft. Forskerne hævder, at den gennemsnitlige chauffør tilbringer et år med ikke mindre end 170 timers bag rattet. Uvidende mennesker hævder, at glasset bevarer alle UV-stråler. Faktisk glasset besidder omkring 90% af stråler og kun A-type. De resterende 10% af strålerne B-type med mere end nok til avisen, liggende i vindueskarmen, en sommer blev gul og blive skørt, selvom glaserede indeholder 2-3 glas i sin opbygning. Hvis vi sammenligner filmen "Chameleon", klistret på glasset med solcreme, så for at beskytte mod UV-stråler det svarer solcreme mere end 200 enheder. På stranden man ikke forsømme beskyttelse mod solen, er det logisk, og i bilen til at beskytte sig selv.

På grund af det faktum, at tykkelsen og styrke for denne film er ret høje, kan vi trygt hævde, at under ulykken og forsøger at bryde glasset af bilen vragrester uden at sove dig og dine kære.

Toning "kamæleon", og færdselspolitiet

Til toning, ikke er i overensstemmelse med standarder, straffe del 3.1. Artikel 12.5 i den administrative kode. Dispositionen af artikel henviser direkte til brud på de tekniske regler om sikkerhed hjulkøretøjer, godkendt af RF regeringsdekret af 10.09.2009 # 720, det vil sige, der udfører målinger af lystransmissionsvinduerne, er færdselspolitiet styret af tekniske forskrifter, nemlig p.3.5.2 . №5 ansøgning til tekniske forskrifter. På dette tidspunkt er det sagt, at lyset transmission af en forrude, skal forreste sideruder og forreste sideruder (hvis nogen) være mindst 70%. Ved målingen lystransmission apparat har en fejl på 2%, dvs. før limfilmen "kamæleon" skal være opfyldt, at briller med sammenklæbede film føres mindst 68%.

At athermal tonet "kamæleon" i overensstemmelse med trafikkens behov, er det nødvendigt at vælge klogt: for den "hvide" briller brugte film er mørkere end 80% for de "flaske" briller ikke mørkere 90%. For at vide med sikkerhed, om filmen "Chameleon" på forskellige briller passerer, er det nødvendigt at teste en særlig anordning. For eksempel vil lystransmittans Renault Sandero Forrude folie pasta med 80% være inden for normalområdet, og på forsiden skal lime 90%. Alle vinduer Lifan Solano kan lime toning "kamæleon", og 80% er ikke bange for bøder.

den bageste lystransmission er ikke standardiseret og kan tones enhver filmen "Chameleon". På grund af det faktum, at filmen er 60% mørkere end lyset transmission har en vis afsmittende effekt, vil det være logisk og holde sig til bagsiden af lyset film, og på toppen af det allerede er installeret eller flytbare shading blinde ramme, der kan adskilles på ethvert tidspunkt. For eksempel for at passere inspektion (i nogle regioner i Rusland er der problemer med passage af MOT i bil med spejlede briller) eller gå til nabolandene (Europa, Aserbajdsjan og andre), hvor normerne for lystransmission briller afviger fra kravene i de tekniske forskrifter færdselspolitiet i Den Russiske Føderation.

Arbejde med filmen "Chameleon"

Funktion toning film, således at den (især 90%) er ganske dårligt på varmen formirovke. Hvis båndet overophedning i ethvert sted, der observeres farveskiftet. I den forbindelse anbefales det at kontakte en højt kvalificeret professionel, fordi kun de vil være i stand til kvalitativt tonet bil film kamæleon. Hertil kommer, denne film er næsten umuligt at skjule fejl i arbejdet: støv, skrottet, bunke - alt dette vil være helt synlig efter limning. Med henblik på korrekt forformatteret sådan film, anbefales det at bruge denne metode: at løfte kanten af filmen og forsigtigt at trække jævnt opvarmet så meget som muligt af sit område til at engagere hele evne af filmen varmekrympning. En endnu mere avanceret version af den formgivende - bøj kanten ved 90 grader til overfladen, og derefter gradvist sænke filmen til glasset for at opvarme hele sin længde. Selv om den anden metode kræver lang praksis, han giver dig mulighed for at trygt lagde filmen "Chameleon" af næsten enhver glas.

Afslutningsvis vil jeg sige, at prisen for et sådant shading er altid meget høj. Dette skyldes det faktum, at "Chameleon" film er en højteknologisk produkt i sig selv er ret dyrt. Hertil kommer, at arbejde med denne klasse af materiale kun kan fagfolk altid tage for deres tjenester en masse penge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.