HjemlighedReparationer

Hvordan du udskifter glasskår i døren

Brudte glas i døren - det er ikke kun en forringelse af rummet lydisolering, men også forkælet det indre af huset eller lejligheden. Og uanset hvordan det var, men spørgsmålet bliver mere presserende afhjælpe situationen. Du kan helt sikkert købe og installere en ny dør, men det er meget billigere at banale glas udskiftning.

Moderne indvendige døre er forsynet med glas forskellige kvaliteter, fra skør til meget stærk og endda brandsikre. Alle former for farve muligheder giver dig mulighed for at vælge muligheder, der perfekt passer ind i det indre. Men en stærk lukning af døren, tilfældige bump eller smække det banalt et udkast kan være skadelig, selv i sådanne produkter. Og hvis det viste sig, at du brød glasset i døren, skal den første ting er at fjerne alle de rester til et minimum for ikke at skære dig selv. Start med de store stykker af glas, og derefter vakuum ordet og døren til fjerne små og dårligt synlige rester.

Udskiftning af glasskår udføres i flere trin, som hver er meget vigtigt. Generelt denne procedure er ikke meget kompliceret og kræver ikke kunstneren nogen særlige kvalifikationer eller evner, men indsatsen stadig nødt til at, især med det forbehold, at glasset uregelmæssigt blev formet. Du bør også tage sig af deres egen sikkerhed og for at bære handsker. Bedst egnet bomuld med nylon belægning.

demontering

Først og fremmest er det nødvendigt at fjerne det knuste glas fra portbladet. For at udføre denne opgave, skal du først fjerne rammen eller glaslister, der holder det. Dette bør ske omhyggeligt for ikke at beskadige det dekorative lag, da de skal monteres igen. For nemheds skyld bedre at fjerne døren fra hængslerne, som i det vandrette plan med hendes arbejde meget lettere end i lodret.

Forberedelse af lærredet

Dette følges til fremstilling af en glasplade, som vil blive skåret fra den nye skær. Farven og strukturen af glas kan vælges allerede efter eget skøn. Men for at undgå eller i det mindste minimere risikoen for gentagelse af situationen, bør man betale sit syn på muligheder med øget styrke. Men du behøver ikke tage den mest tykke og holdbare instans, da glasset ikke kan være egnet til din dør. Derfor, før at gå til butikken, og ingen skade vil ske under glas måling hul. Købte klud skal tørres rene med en klud eller sæbe og vand. Du bør også bære inden arbejdet ved stuetemperatur start, ellers kan du nemt få en ny glasskår.

skæring

Efter udarbejdelsen lærredet intet til hinder for at fortsætte med dets layout. Hvis du indsætter en simpel form og identitet, kan det være umiddelbart synlige på lærredet. Hvis det er ikke-standard eller mere, er det bedst at arbejde ud på et stykke papir på en skala, for eksempel 1 til 10 for at reducere mængden af affald. Hvis der er store ark af papir eller pap, så mønsteret kan gøres anderledes: at vedhæfte dem til hullet i døren og at skitsere en blyant eller filtpen og derefter klippe det med en saks, og den resulterende mønster for at gøre billedet på glasset klud.

skæring

Dette bør ske på en flad overflade. Ved at gøre dette, en lige linje ved hjælp af glas cutter og lineal. Hvis du ønsker at gøre en buet form, er det nødvendigt at forberede en lille stencils af fiberplader, som allerede udføre operationen. Du skal klippe mod dig og én gang.

montering

Slebet glas sat i dørbladet og er fastgjort ved hjælp af glaslister eller ramme, som blev filmet på stadiet for demontering resterne. Det er således muligt at erstatte det glasskår på den nye.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.