TravelingFlyrejser

Burgas lufthavn - Bulgarian "luft porte"

Burgas - er en ferieby, som er et populært feriemål i Europa. Han blev berømt for sin fantastiske strande, krystalklart vand og glat havbunden. Klima bidrager kraftigt til udviklingen af turismen i regionen. Solar vejr er her det meste af året. I Burgas komme til at hvile ikke kun bulgarere, men også turister fra mange hjørner af verden, herunder fra Rusland. I udviklingen af den vigtige rolle, som den udvej af Burgas lufthavn spillet, hvorigennem turister kan nemt komme til deres hvilested.

beskrivelse

Bourgas Airport ligger i det sydøstlige Bulgarien. Det har en international kode IATA - BOJ. Også kendt under navnet "Sarafovo". Dette er den anden "luft havn" i det land, størrelse og passagertrafik. Det er beliggende i den nordlige del af byen, fra centrum af Burgas det er adskilt 10 minutter. På vej fra Burgas lufthavn kan man se søen Atanasovsko. Længden af landingsbanen over 3 kilometer, denne indikator er den fjerde lufthavnen på Balkan-halvøen. Hvert år tjener mere end 2 millioner mennesker, og dette tal vokser konstant.

historie

Burgas lufthavn begyndte sin historie i 1927. På dette tidspunkt, det franske luftfartsselskab "Nyre", som nu er en del af "Air France", har underskrevet en kontrakt med regeringen i Bulgarien. Det præciseres betingelserne for opførelsen af stationen. Ifølge aftalen skal alle medarbejdere i den nye lufthavn kun være bulgarske statsborgere. Allerede i 1947, har Balkan Airlines lanceret indenrigsflyvninger mellem Burgas, Sofia og Plovdiv. I 50-60th år lufthavnen er blevet kraftigt udvidet og moderniseret, blev den konkrete strimmel også bygget. Den internationale status af denne "himmelske haven" modtaget i 1970.

Lufthavn i dag

I øjeblikket Burgas lufthavn er underlagt tung trafik på grund af den hurtige vækst i turismen i regionen. Han allerede har brug for en temmelig stor investering for ekspansion. Ifølge eksperter, kan passageren i den nærmeste fremtid overstige 3 millioner. At en sådan situation er skabt i sådan en populær "himmelsk gateway" Bulgarien, som lufthavnen (Bourgas). Anmeldelser, til gengæld på den del af passagererne overvejende positive. Dette indikerer, at mens lufthavnen klarer med sin opgave.

terminaler

Til dato, lufthavnen har to terminaler. Den første blev bygget i 1950'erne, mens den anden begyndte at arbejde for relativt nylig - kun i 1990'erne. I begge terminaler, caféer, fastfood restauranter, vekselkontorer, toldfri butikker og business centre. I december begyndte vi store anlægsarbejder af en ny terminal af internationale standarder. Båndbredde af denne bygning vil være næsten 3 millioner mennesker. Der vil være en 31-timers reception ligger, vil terminalen have et område på 20 000 kvadratmeter.

flyrejser

Denne lufthavn (Burgas, Bulgarien) tjener både indenlandske og internationale flyvninger. Det er omkring 117 linjer, der forbinder Bulgarien med 33 lande i verden. 69 flyselskaber, både bulgarske og udenlandske, konstant at gøre deres til denne lufthavn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.