TravelingFlyrejser

Store og små lufthavne i Egypten: En gennemgang

Egypten - en gammel tilstand, som er beliggende i det nordøstlige Afrika. Og en væsentlig del af dens område besat af lave plateauer og øde sletter. Men i resten af ulmende, især blomstrende turisme. Efter alt, er Egypten vaskes ved to have - Middelhavet og Rød. En klima i dette land giver dig mulighed for at slappe af med solen på alle tider af året. Derfor her regelmæssigt flok turister koldere lande til at solbade på stranden, dykning og surfing, og selvfølgelig, at se de egyptiske pyramider. Og her bliver hilst skarer af turister i de største lufthavne i Egypten. Efter alt, lufttransport er den hurtigste og mest bekvemme måde at levere "trætte organer" i denne mystiske land, især for det russiske folk.

Og i dag er der 12 store luft-terminaler af international betydning. Men den mest populære er egyptiske lufthavne, der ligger i Kairo, Hurghada, Luskore og Sharm el-Sheikh. De er placeret tæt på de store resorts i landet og "tvunget" til at passere gennem en betydelig strøm af passagerer. Og den største af dem hentet og er naturligvis, i hovedstaden i Egypten - Cairo, mere præcist 15 km fra sin forretning side. Desuden fungerer det som en hub lufthavnen og den vigtigste bærer af det land, Egypt Air. Desuden tjener 58 passagerer og 10 last fly selskaber. Hvem driver tre terminaler i lufthavnen, sidstnævnte begyndte at arbejde i 2009. Et træk mellem dem med bus, der kører regelmæssigt døgnet rundt.

Selv nogle af de egyptiske lufthavne er placeret meget tæt på de ferieområder. For eksempel er 5 km fra Hurghada internationale lufthavn titlen. Det tager også en masse af flyvninger, herunder fra Moskva lufthavne som Domodedovo og Sheremetyevo. Han har også regelmæssige flyvninger til andre luft-terminaler i landet. Terminalen er én, men det har alle den nødvendige infrastruktur. Hotellet er en 15-20 minutters kørsel. Også, når det driver en biludlejning. Og den, der ankom på ferie i Egypten gennem denne lufthavn, kan nå hver udvej nemt i Hurghada eller i nærheden af byen.

Og siden 1968, "hårdtarbejdende" en anden berømt lufthavn i Egypten, som ligger lige i byen Sharm el-Sheikh. Der har allerede to terminaler og VIP-område. Det har også kontorer af flyselskaber og rejsearrangører, banker og butikker Duty Free. Lufthavnen kan acceptere nogen form for passagerfly. Den er udstyret med moderne udstyr, ved hjælp af hvilke den sikkerhed og bekvemmelighed af flyvninger internationale standarder. Og hver dag lufthavnen i Sharm el-Sheikh kan passere mere end 50 fly. Og på grund af den høje popularitet af den nærliggende udvej kommer her direkte ruteflyvning og charterflyvninger fra Europa, Rusland og Ukraine. Også her kan du flyve til andre lufthavne i Egypten, der er i Kairo, Luxor, Hurghada, Aswan, Alexandria og andre byer.

A 6 km øst for byen Luskor der er en egyptisk lufthavn. Terminal i det alene, men også kommer her fly fra Europa, Ukraine og Rusland. Og den sydlige del af Egypten tjener Aswan lufthavn - den tredjestørste by i landet. Fra det kan du komme til mange omkringliggende byer og resorts eller flyve til andre byer i Egypten. En anden lille lufthavn er beliggende i byen Taba. Her primært kommer charterfly, at bringe turister til bredden af Det Røde Hav. I det ene bane og en terminal. Der er ingen udlejnings biler, parkering og restauranter. Og denne lufthavn tjener det meste funktion udveksling hub, der henvender sig til det Røde Hav resorts.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.