SundhedPræparater

"Tsipraleks" betyder. Vejledning til brug

Lægemiddel "Tsipraleks" - et antidepressivt middel. Midler hæmmer genoptagelsen af serotonin, som provokerer en forøget koncentration i den synaptiske kløft af neurotransmitteren, forbedre og øge varigheden af dets indvirkning på postsynaptiske receptor region. Det aktive stof - escitalopram. Absorption af midlerne er uafhængig af fødeindtagelse. Biotilgængeligheden af den aktive bestanddel - af størrelsesordenen 80%. Efter multipel administration gennemsnit opnå den højeste koncentration - omkring fire timer. Fremgangsmåden passerer metabolisme i leverceller. De fleste af de skærme i form af nedbrydningsprodukter gennem nyrerne.

Indikationer for at modtage midler "Tsipraleks"

Lægemidlet anbefales i depressive episoder af varierende sværhedsgrad, paniklidelse med eller uden agorafobi.

doseringsbehandlingsplan

Lægemiddel "Tsipraleks" brugsanvisning anbefaler, at en gang om dagen uden hensyntagen til måltider. På baggrund af depressive episoder, er det stof normalt gives ti milligram om dagen. I overensstemmelse med patienten tolererede mængde middel kan øges til 20 mg / dag. Efter to til fire uger fra starten af behandlingen udvikler varig antidepressiv effekt.

Betyder "Tsipraleks" (brugsanvisning bekræftes) anbefales at tage yderligere seks måneder efter eliminering af manifestationerne af den patologiske tilstand til at konsolidere effekten. I paniklidelse med og uden agorafobi påbegynder behandling med 5 mg / dag. Efterfølgende mængde af lægemidlet øges til 10 mg / dag. Under hensyntagen til den enkelte tolerance kan dosis øges til tyve milligram om dagen. Højeste medikament terapeutisk virkning når ca. den tredje måneds behandling.

"Tsipraleks" piller. bivirkninger

Under behandlingen, kan opleve kvalme, forstyrret i appetit, mundtørhed, forstoppelse eller diarré, søvnløshed, hallucinationer, irritabilitet. Medikamentet kan forårsage bevægelsesforstyrrelser, serotonin syndrom, konvulsive anfald, øget svedafsondring, mani, angst, hypertermi. På grundlag af behandlingen er ortostatisk hypotension, sandsynligvis hyponatriæmi, galaktorré, myalgi, depersonalization, agitation. I nogle tilfælde er der impotens, nedsat libido, anorgasmi, ejakulation uorden, anafylaktiske reaktioner. Medicin forårsager urinretention, angioødem, purpura, bihulebetændelse, udslæt, kløe, ledsmerter. På baggrund af brat ophør af terapi "Tsipraleks" betyder (brugsanvisning advarer om dette) sandsynligvis svimmelhed, kvalme, hovedpine. Normalt er reaktioner udtrykkes svagt og er korte i naturen. Typisk uønskede virkninger udvikles i de første to uger af behandlingen, gradvist forsvinder under fortsat modtagende medikament.

Kontraindikationer

Betyder "Tsipraleks" brugsanvisning ikke giver mulighed for ansættelse af graviditeten, i kombination med MAO-hæmmere, i tilfælde af overfølsomhed. Ikke ordinere det til patienter under 15 år. Kontraindikationer omfatter amning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.