FinanserFast ejendom

LCD "Michurinsk" Ekaterinburg: beskrivelse udvikler

Ekaterinburg - byen blandt Uralbjergene. Dens befolkning er mere end 1,5 millioner mennesker. For alle af dem har brug boliger, så udviklere kontinuerlig tempo med at opføre flere nye boligområder. "Michurinsk" En af dem er LCD. Ekaterinburg har for sin konstruktion tildelt den mest komfortable distriktet - bred flod.

Lidt om byen Jekaterinburg

Over femten hundrede kilometer fra hovedstaden i staten Jekaterinburg - Moskva. De er adskilt af et bjerg-system - Uralbjergene. Derfor er dens indbyggere nødt til at leve i den barske bjerg klima. For at en eller anden måde lysne op de barske levevilkår byboere, Jekaterinburg udviklere forsøger at give dem de mest komfortable bolig lejligheder. LCD "Michurinsk" bare opfylde sådanne krav. Da både bybygning og boliger næsten i landet.

huse Town

Boligområde er beliggende i et lovende sted - stort område af floden Øvre Iset Jekaterinburg-distriktet i byen. Ved udformningen udvikleren LCD "Michurinsk" orienteret mod europæisk plan boliger, så forenet i byerne komfort og miljøvenlighed forstæder liv i nabolaget.

væk fra midten af komplekset omkring 10 km. For at komme til bopæl ved lejerne kan private biler på Repina gade efter at have krydset omfartsvej. Næste Svetlorechensky Sukhodolsky og gader vil føre direkte til blokken. Ud over den komplekse kan nås med offentlig transport.

Programmet "kapital" omfatter opførelse af en vej, der forbinder områderne akademiske og LCD "Michurinsk" (Ekaterinburg). Ovenstående gade Sukhodolsky planlagde også at udvide og øge antallet af offentlig transport i mængden af op til 44. Det vil blive yderligere belyst og udstyret med fortove og cykelstier.

Beskrivelse af anlæg

Komplekset blev bygget over 70 boliger og tre fire-etagers sektionsopdelte konstruktion. Alle boliger er bygget "parentes", der tillader dem at gøre området en lukket og sikrere for at gå. Desuden er indgangene til alle de retter begrænset af barrierer, hvilket skaber en helt isolering af in-område. LCD "Michurinsk" (Ekaterinburg) med stor succes kombinerer de enkelte bygninger boliger og lave lejlighed.

Udvikleren har forsøgt at skabe for beboerne i komplekset levende miljø, der giver dem den mest komfortabel indkvartering. Dette omfatter en omfattende landskabspleje af komplekset: fuld belægning af indkørsler og indgange til boliger, anlæg af fortove, fodgænger og cykelstier, gangarealer med landskab design.

Den komplekse infrastruktur

Boligkvarteret "Michurinsk" inde i komplekset tilbyder sine unge beboere udstyret legepladser for rekreation og sport. Fastholdelsen af begrebet "ret uden biler", har udvikleren givet maksimal sikkerhed af børns spil.

I år i umiddelbar nærhed af komplekset vil åbne et unikt pædagogisk center, der kombinerer en børnehave for 150 steder og gymnasiet med 800 pladser. Hvert hus er udstyret med video intercom kommunikation. Yderligere bekvemmeligheder i hver lejlighed som gasvarme kan prale af husene. Men beboerne i de resterende huse vil ikke opleve ubehag, så varmen vil sikre gaskedel.

Ejerne har deres egen bil er heller ikke udvikleren efterlades uden opmærksomhed. De leverede en multi-niveau underjordisk parkering. Som det er almindeligt i næsten alle nye bygninger, og LCD "Michurinsk" (Ekaterinburg) er ingen undtagelse, de første etager af husene vil blive givet under de ikke-beboelse lokaler, der skal huse de genstande af den nødvendige sociale infrastruktur: butikker, apoteker, kontorer.

økologiske forhold

Den valgte for placeringen af kvartalet builder er meget god placering væk fra de travle gader, byens larm og industrivirksomheder. Komplekset er nedsænket i et skovområde der giver total nedsænkning i naturen. Den sydlige side af komplekset er omgivet af skov, vest - haver. Det område af kvartalet er raffineret naturlig sø halvdel.

Således afregning i LCD "Michurinsk" anmeldelser om hvilke kun de mest positive, beboere vil være i stand til at kombinere byliv og virkelige liv på landet næsten i deres eget hjem. Afstand fra byen skaber en følelse, jeg hurtigt vil udfylde alle de værker, der kommer hjem for at indånde den friskeste luft.

udvikler

Før eller senere, er hver person forpligtet til at købe en lejlighed. Ønsker at købe fast ejendom direkte fra udvikleren, manden står behovet for at rette sit valg. Her er det vigtigste - tag ikke fejl, der nøje studeret alle de tilgængelige oplysninger.

LCD "Michurinsk" rejser ZAO "LSR. Real Estate-Ural". Dette er en stor organisation, altid fastholde stabil ledelse i top tre af den forreste industri i flere år. Virksomheden kan producere mange tusinde kvadratmeter bygget boliger og erhvervsejendomme i Jekaterinburg i henhold til 214-FZ. Virksomheden konstant stræber efter at udvikle nye territorier zastraivaya områder af byen. Hvert år påvirker det kun øge samtidig er de objekter, som efterspørgslen efter nye boliger ikke stopper sin vækst.

Lejligheder og deres omkostninger

Varianter af lejlighed layouts indsendt af udvikleren i projektet, kan ses på hans officielle hjemmeside. Lejlighederne er i den afsluttende finish eller nøglefærdige. Fin finish giver deres ejere mulighed for at realisere deres ideer om reparation til livet med en minimal indsats.

LCD "Michurinsk" priser for lejligheder og deres layout tilbyder en bred vifte. Du kan vælge en et-værelses lejlighed med en loggia og en balkon. Lejlighederne er tilgængelige fra studios til to-værelses. Optagelser af den første begynder med omkring 24 kvadratmeter. To soveværelse gennemsnit på 80 kvadratmeter.

Den højeste pris, som, ja, i alle nye bygninger, i studiet og et-værelses lejligheder. Den gennemsnitlige pris pr omkring 76 tusind kvadratmeter meter. For tre-beder udvikleren en meget lavere pris - ca. 45-50 tusind rubler per kvadratmeter.

For at købe en lejlighed, kan være i nogen form for forlig. Den nemmeste og hurtigste - kontanter. Udvikleren tilbyder også køb af fast ejendom gennem realkredit, rate betalinger, boliger certifikater, barsel kapital og opveje den gamle bolig.

Udvikleren selv designet duplex lejligheder med en anden lys. Dette layout gør det muligt at udvide rummet for at adskille forskellige zoner: arbejdsområdet fra resten område. Sådanne lejligheder er bedst egnede sådanne lejere, der har klare ideer og hans vision af lay-out og reparation faciliteter. De gør det muligt at realisere selv de mest dristige design beslutninger uden at begrænse købere et lille rum. Som et supplement til planlægning - den obligatoriske tilstedeværelse af en loggia eller en balkon.

Fordelene ved at leve i en kompleks

Selvfølgelig overgangen til permanent ophold i det boligområde, en person ikke mister noget. Udvikleren har designet det på en sådan måde, at give sine kunder de mest komfortable levende med urbane faciliteter (kloakering, vand, gas). Og samtidig bo i en gunstigere miljøforhold, end de kan give andre boligkomplekser, som er placeret i byområder. En slags byliv i landet.

Impact er endnu ikke så høj en pris, at bygherren er etableret i ejendom bygget dem. lejlighed erhvervelse i komplekset er meget dyrt for næsten alle i byen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.