SundhedSygdomme og betingelser

Kost: Hvad du kan spise efter galdeblære fjernelse

Fjernelse fra humant galdeblære er et hovedeftersyn og en ny operation system. Derfor er magt, efter en sådan operation er ganske konkret. Hold dig til en kost, er det nødvendigt nøje, fordi det påvirker, hvor hurtigt kroppen kan komme sig efter operationen, og begynde at fungere normalt. Denne artikel vil være nyttigt, hvis du er på udkig efter et svar på et spørgsmål, der kan spises efter fjernelse af galdeblæren.

Få dage efter operativsystemet

At vænne sig til enhver kost er meget svært, især i starten. Selv efter fjernelse af blæren: patienten første tre dage vil undvære mad. Når operationen er afsluttet, i løbet af dagen, er selv den flydende forbudt. Kun tilladt at fugte læberne med vand og skylle munden med en tinktur af urter, sukker-fri. Andet tæver patient lov til at drikke væske. Det kan være vand eller bouillon hofter, men igen, ingen sukker og ikke mere end én liter per 24 timer. På den tredje dag af tørret frugt forberedt tilladt usødet juice, yoghurt indhold på 0% fedt og slabozavarennogo te.

Hvad kan jeg spise efter galdeblæren fjernet fra 4. til den 8. dag?

De mest vanskelige dage for den person, der gennemgår kirurgi, bagved, og nu i sin kost tilføjede: røræg lavet af æggeblommer, fisk (dampet eller kogt), saft af æbler, græskar, kartoffelmos. Suppe kan også spise, men lurvet. De skal koges på den fedtfattige bouillon. Du er nødt til at spise ofte - otte gange om dagen. Størrelsen af en portion bør ikke overstige 200 g. Af andet end saft du kan drikke vand og te med lidt sukker væske. På den femte og sjette dag kan du spise kiks, brød, ost, korn og frugt. Fødevarer, efter fjernelse af galdeblæren bør være fedtfattig, ikke-akut, usaltet og ikke for sød. Forbered hende bedre for et par.

Tabel efter fjernelse af galdeblæren i perioden op til 45 dage

Fra den niende dag i kosten kan tilføje frikadeller, også dampet, kød, gelé, kartoffelmos, grøntsager, kartoffelmos, dampede grøntsager og juice. Mælk grød er stadig før måltidet skal rengøres og bringe dem til en homogen masse. I løbet af denne periode, kan du spise en lille smule mindre - 6 gange. Også udelukket: syltede, røget, saltet, stegte fødevarer, alkoholiske drikkevarer, lam, gås, svinekød, tobak og kakao.

Samlet kost efter 3 måneder

Hvad kan jeg spise efter galdeblære fjernelse?

  • Kogt kød (kylling, kanin, oksekød, kalvekød).
  • Kashi.
  • Frugt og grønt - enten individuelt hver, og i form af salater.
  • Sødmælk.
  • Æg er ikke normalt ét stykke en gang om ugen.
  • Kun kogt pølse.

Hvad er forbudt at bruge?

Folk, der har ingen galdeblære, er det nødvendigt for alle opgive alt, som tidligere nævnt, og alt, hvad der var forbudt, selv efter syv dage efter operationen. Overhold denne diæt er strengt nødvendigt, fordi dit helbred afhænger af det. Så nu ved du, at du kan spise efter galdeblære fjernelse. Være sund og følg instruktionerne fra lægen!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.