Kunst og underholdningMusik

Anna Belan - søster Dima Bilan

I dag fortæller vi hvem Anna Belan. En talentfuld person, er et geni i enhver bestræbelse. Hertil kommer, at næsten alle de medlemmer af hans familie så strålende som ham selv. Et slående eksempel på dette - familien af berømte sanger Dima Bilan, der har deltaget i "Eurovision" konkurrence. Hertil kommer, han har et meget stort antal af fans, især i SNG-landene.

Familie talent

I øjeblikket er mange spekulerer på, hvem er denne Anna Belan. På nuværende tidspunkt pigen var 18 år gammel, og det leverer meget store forhåbninger til den russiske show business. Dima havde aldrig skjule Ani talenter. Derfor, når pigen var 14, præsenterede han det til sin næste koncert, hvor hun sang sangen "Beautiful langt." Hall brugt hende med tordnende bifald, alle var ligesom hendes sang og stemme. Anna Belan - søster Dima Bilan, der på samme alder deltog i optagelserne af videoen til hans bror "Par". Lidt senere sang de "The Star" duet. Anya forstår at spille klaver, trommer, og forsøger også at lære at spille guitar.

ungdom

26 Juni 1995 - datoen for fødslen af Anna, blev født i Kabardino-Balkaria. Siden barndommen, Anya udmærker sig ved, at det kunne udføre en række sange. Meget ofte ved familiesammenkomster, hun og hendes bror og storesøster sang en duet. Som barn, Anna og Dima Belan altid været sammen. Mange troede selv tidligere, at Anna hans datter, for hans bror, da hendes fødsel engageret i uddannelse, mens deres forældre arbejdede.

modernitet

Nu relationer er forskellige slægtninge, nogle gange de kraftigt argumentere, men stadig virkelig forsonet efter et stykke tid. Og det beviser endnu en gang, at de er hinanden meget værdi. Dima Bilan er meget stolt af sin yngre søster og, selvfølgelig, mener, at Anna er den mest talentfulde pige. Samtidig, Anna hævder, at ingen kan fortælle sin bror sandheden, men hende. Derfor Dima så værdsætter hendes søster.

For nylig Anna Belan eksamen fra high school, og nu er hendes vigtigste hobby - en vokal og dans, fordi det kommer til at blive en rigtig stjerne. Desuden er det endvidere fortsat at blive undervist, og nogle gange endda gennemføre firmafester og giver små koncerter for at udnytte dette. Anna - en pige, som har en vigtig liv mål. Fra sin tidligste barndom, var livet for vores heltinde fyldt med musik, ligesom Dima. Alt familie har altid undret mig, hvordan en familie kan have så mange talentfulde mennesker? Anna - en meget oprigtig og ærlig person, der elsker alt, der omgiver det. Hun værdsætter forældre, bror Dima, storesøster og nyder hvert minut af sit liv, altid huske, at berømmelse og succes er flygtige.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.