SundhedKvinders sundhed

Når det begynder at vokse bryster i piger?

Når der er puberteten, kroppen opstår ikke kun interne, men også ydre ændringer. Og i denne periode, hvor der vokser op piger begynder at dukke spørgsmål om hvor mange år begynder at vokse bryster og hvor længe det vil vare. Dette emne vil blive nærmere beskrevet i denne artikel. Spørgsmål er ganske interessant, og han bekymrede alle pigerne. Især dette emne er relevant i puberteten.

buste

Kvinders bryster - er ikke bare jern, men fedtvæv, de mængder, som ændrer jævnligt gennem hele livet. Dette sker for mange grunde. Hovedsageligt på grund af hormonelle forandringer i puberteten. Men også stærkt på mængden af en kvindes bryster påvirker kropsvægten. Hvis pigen i modningsperioden også begynder at tage på i vægt, er det ikke nok, at der er en aktiv og så bryst vækst, vil det blive endnu mere på grund af stigningen i det samlede volumen af kroppen.

Begrebet "formation" og "vækst"

Når det begynder at vokse bryster? Ofte folk forveksler begrebet "dannelse" og "vækst". Udviklingen af mælkekirtlerne betyder ikke en stigning i bryst størrelse. Det er dannet i den periode af fosterudviklingen. Denne proces ikke blot øger størrelsen af mælkekirtler. I løbet af denne periode, udvikle og funktion.

Brystproteser er ikke kun piger, men også drenge. Kun i mandlige brystkirtler linje gradvist forsvinder. Og piger under hormonelle påvirkning er omdannet til brystkirtlen. Men hvis brystet begynder at vokse i drenge, er det en sygdom kaldet gynækomasti. Det sker på grund af hormonal funktionsfejl i kroppen og kræver øjeblikkelig behandling.

Væksten i det kvindelige bryst

Væksten i brystet begynder i barndommen, fortsætter ind ungdomsårene og endda voksenalderen, der er liv. Som barn, udvikling af mælkekirtlerne er næsten umærkelig. Mens mange er interesseret i spørgsmålet: hvor meget det begynder at vokse bryster i piger? Aktiv stigning af kroppen begynder i ungdomsårene, puberteten. Så bryst vækst er stærkt reduceret - før graviditeten.

Man skal huske, at stigningen er det i høj grad er bestemt på det genetiske niveau. Der er stor sandsynlighed for, at brystkirtlen dannes på pigen samme alder som hendes mor eller bedstemor. Og denne sandsynlighed anslås til seksogfyrre procent.

Alder begynder, når bryst vækst er i høj grad afhængig af de nationale og racemæssige pige tilbehør. Repræsentanter ækvatoriale løb modnes meget tidligere end de andre piger. Derfor er de og bryst begynder at stige meget tidligere end for eksempel asiatiske kvinder. Pigerne fra Nordeuropa, det begynder også at stige senere.

Det antages sædvanligvis, at den aktive vækst stopper efter 2-3 år efter etableringen af en stabil menstruationscyklus. Men disse vilkår kan ikke betragtes som nøjagtige, fordi hver menneskelige krop er strengt enkelte. Der er også tilfælde, hvor perioder kan være ustabil selv for tyve år og derover. I dette tilfælde mælkekirtlen fortsætter med at langsomt vokse.

Når det begynder at vokse bryster, på areola rundt om brystvorten kan forekomme små bakker eller hævelse point. Det er bare resultaterne af særlige kirtler, som opstår på grund af fugt af brystvorten. Denne funktion er til en pige endnu ikke en big deal. Det bliver vigtigt, når ammer.

vækststadium

En lang række undersøgelser, bryst vækst har fem faser:

  • Den første (oprindelige). Det begynder ved fødslen og varer op til ti år. På dette tidspunkt, brystet stadig ikke har den volumen, det er fladt. Men hvis man ser på det, det er synligt under brystvorten mælk linje. Det er den grænse, som senere udviklede brystkræft. Få dage efter fødslen af hendes til tider handle allokering. Men det varer ikke længe.
  • Anden. Dette er perioden fra tolv til tretten år. I løbet af denne periode med store forandringer. Brysterne bliver mere smidig og blød, stigende brystvorter. Huden på dem bliver mørkere. På området for brystvorten hævelse vises. Men det er stadig uudviklet brystvæv. De første tegn på vækst vises efter ændringerne i det hormonelle baggrunden.
  • Tredje. Det begynder ved puberteten. I piger, det sker på forskellige alderstrin. På dette tidspunkt, det begynder den hurtige vækst af brysterne. Det bliver kegleformet spids - brystvorte. Så rundede bryster, men til enden endnu og er ikke dannet.
  • Fjerde. Fuldender puberteten, og med det næsten helt dannet bryster. Den fortsætter med at vokse, udvikle mælkekanaler. Der er en følelse af kløe og smerte, fordi huden begynder at hurtigt at udvide. Huden på brysterne til at blive tyndere, og gennem det allerede se på nettet af skibene. Breast bliver voksen, bliver klare grænser brystvorten og areola. Denne fase kan vare op til seksten år (nogle gange op til tyve eller endda fem og tyve år).
  • Pyataya- graviditet. I løbet af denne periode, de brystproteser helt. Men på grund af de hormonelle forandringer hun begynder at aktivt at vokse. Det ser mere kirtelvæv og kanaler går udvikling. I bryst ændrer brystvorte form og deres areolas, som derefter forbliver så for resten af livet.

Hvorfor skarpt begyndt at vokse bryster?

I perioden fra barndom til ungdom, brystkirtlen vokser meget langsomt og næsten umærkeligt. På dette tidspunkt, det tager form af en lille tætning omkring brystvorten. Den skarpe vækst af mælkekirtlerne er normalt bemærket i puberteten. På dette tidspunkt er der pludselige hormonelle strømstød. Som et resultat, brystet vokser ti centimeter om året. I løbet af denne periode, får den en afrundet form. Dannet kirtelvæv.

Årsagerne til bryst vækst

Ikke alle forældre er til rådighed, og efterhånden tale om de ændringer, der sker i puberteten. Og i dette tilfælde er forståeligt spænding piger: begyndt at vokse bryster, hvorfor? Hvad sker der? Der er flere årsager til stigningen:

  • dens stigning skyldes ændringer i hormonniveauer;
  • produceret progesteron og østrogen;
  • dannet af kirtelvævet;
  • udviklingstræk (undertiden kraftig vækst kunne begynde i alderen seks til otte år).

"Forkert vækst"

Hvis pigens bryster begyndte at vokse, for eksempel i otte år, er det ikke en patologi, og funktionen udvikling. For nogle kan denne proces begynder og en alder af seks. Alt afhænger af egenskaberne af organismen. Men en eller anden grund begyndte jeg at vokse bryster efter fjerde etape? Dette er de forstyrrende symptomer. For eksempel, hvis brystet er ikke steget til fjorten. Hvis brystet ikke vokser, er det nødvendigt at se en læge - en endokrinolog og gynækolog - og gennemgå en grundig undersøgelse.

Du skal også gå til eksperterne, hvis brysterne pludselig begyndt at vokse allerede i voksne kvinder. I udførelsesformen, hvis det ikke accepteres hormonpræparater og ikke gravid. I dette tilfælde den smerte og hævelse - er en patologi og kræver omhyggelig undersøgelse.

Yderligere årsager bryst vækst

Når det begynder at vokse bryster, er denne proces ledsaget af ømhed og kløe, som er den normale tilstand. Men hvis den aktive vækst begyndte efter puberteten, kan det være forårsaget af brugen af hormonale stoffer. En anden grund - en svulst i hypofysen, får hjernen til at fodre din krop de forkerte signaler. Som følge af øget hormon niveauer og brystkræft dramatisk øger i volumen.

Hvordan er menstruation og bryst vækst hos piger?

Den periode, hvor det begynder at vokse bryster hos piger, falder sammen med begyndelsen af menstruationen. Dette er en normal udvikling, da der er puberteten og hormonelle forandringer. Under menstruation, brystet bliver meget følsom. Før hun nogle gange endda smertefuldt at røre ved. Bryst bliver mere fast stof.

Dette er også de eksterne manifestationer af sin vækst. I løbet af denne periode, pigens krop, eller hellere have en pige forbereder sig på at tage et befrugtet æg, er det forbereder sig på en mulig barsel. Skiftende niveauer af progesteron og østrogen. Ved forekomsten af graviditet, er den femte etape af bryst vækst, den endelige.

Hvis befrugtning ikke har fundet sted, det hormon niveau vender tilbage til sin normale sats. Ømhed og hærdede bryster er. Men størrelsen af det alligevel ikke falde. Derfor, når menstruation sker hver bestemt hoppe bryst vækst.

Breast vækst i løbet af livet

I hvilken alder begynder at vokse bryster? Vi kan trygt hævde, at fra fødslen. Mest af alt, og meget hurtigt det øger i puberteten. Så væksten er aftagende, men ikke stoppet helt. Det øger under graviditeten. Der var tilfælde, hvor brystet er stigende, selv i overgangsalderen.

Hvorfor bryster vokse lille størrelse?

Bryst kan være store, mellemstore eller små. Det afhænger af mange faktorer. Hvorfor er det stadig lidt? I første omgang skal du huske, hvad tid begynder at vokse bryster. Denne proces, som nævnt ovenfor, starter fra barndom. Dets aktivitet stigning sker i piger i puberteten, som kan forekomme i perioden fra otte til seksten år (nogle gange længere).

Men der er nogle af grundene på grund af hvilken pigernes bryster til tider næsten ikke vokse og er meget lille i en menneskealder. Grunden hertil kan være det lave niveau af østrogen eller hormonel baggrund, undertiden arvelighed. I nogle tilfælde - lav kropsvægt, nationalitet eller forstyrrelser i hormonsystemet.

Piger, når det begynder at vokse bryster, bør overvåges nøje for deres kropsholdning. Hvis repræsentanten for den mere retfærdig køn er konstant ludende, det sinker dannelsen af brystkræft. Hvis en pige ønsker at have store bryster, så er der en række øvelser, gør, at du kan opnå gode resultater på alle alderstrin. Også stor hjælper fitness og aerobic.

Forkert kost kan også påvirke bryst vækst hos piger, selv om stigningen i kroppen sker i højsæsonen - puberteten. Fedtvæv undertiden overtager funktionerne af de endokrine kirtler. I dette tilfælde den fulde skinny piger dannet tidligere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.