SundhedMedicin

Sochi, Loo, sanatorium behandling og hvile

Landsbyen med en interessant navn Loo refererer til det område af Big Sochi. Kom til hvile i denne landsby er primært de turister, der ikke kan lide stress og glamourøse feriesteder. Ferierende der foretrækker stille steder i den smukke natur og ønsker at forbedre kroppens, ofte vælger at slappe af, er Loo. Og feriesteder rundt i landsbyen og tage turister på kvaliteten af de leverede ydelser er ikke ringere end Sochi institutioner.

Fritid og rekreation i Sochi, Loo

Resorts, hoteller, private pensionater - i byen er der et stort udvalg af boliger til hvile og behandling. Den udvej landsby Loo ligger i nærheden af havet. Naturen i dette område er meget malerisk - de majestætiske bjerge dækket med skove, storslået havudsigt tiltrække turister fra hele Rusland. Feriesæsonen varer fra begyndelsen af maj til slutningen af oktober, men også om vinteren, mange sanatorier landsby tage et hvil.

Hvil i Loo tilfredsstille selv de mest omhyggelige besøgende. Infrastruktur, kompakte størrelse og fremragende beliggenhed, smuk natur og sund luft - alt dette resort Loo.

Disse steder er perfekt ikke kun for fritid, men også til behandling. Blandingen af luft og hav minedrift gunstig virkning på menneskelige organisme. Effekten af klimatoterapiens har været kendt i meget lang tid, så i denne badeby moteller blev bygget, der modtager patienter med forskellige sygdomme.

Sanatorium "Magadan"

Loo - er et rent og roligt sted. Nær Sortehavskysten strækker en chic fritidscenter kaldet "Magadan".

Sanatorium er en udvej og rekreation kompleks bestående af flere moderne etagebyggeri, som er placeret i de lokaler, spisestuer og medicinske faciliteter.

Et karakteristisk træk ved de resorts er, at hele dens område er omgivet af grønne parker, plantede selv før starten. I parken er der et enormt antal subtropiske eksotiske træer, buske og blomster. Slanke cypresser, sprawling fyr og cedertræ træer, majestætiske gran, finurlige træer, blomstrende magnolia, granatæble, mimoser og azalea - mere end to hundrede arter af planter, du kan finde i den lokale arboret. Alle disse planter producerer sunde flygtigt, som er imprægneret med luft Loo. Kursteder er organiseret for at vacationers kunne mætte kroppen sundhed. Loo samme - bare det sted, hvor du har brug for at bygge dem.

profil kompleks

Sanatorium "Magadan" (Loo) accepterer til behandling og resten af patienter med lidelser i nervesystemet, lidelser i muskler og led, hjerte-kar-sygdomme, folk med åndedrætsbesvær, kvinder med infertilitet. Kan komme her og turister, der har hudproblemer. Profilen af komplekset, så det er meget bred.

Ud over det faktum klimatoterapiens Loo, moteller denne løsning anvendes fysioterapi, bade, massage, og andre moderne behandlingsmetoder. Ikke en undtagelse i denne henseende og "Magadan".

diagnostisk center udstyret med moderne medicinsk udstyr med succes opererer på grundlag af sanatorium. USA hjælper alle organer, EKG, MRI, og andre enheder bruges til diagnosticering af resort gæster.

beskrivelse værelser

Steder vacationers Sanatorium meste i dobbeltværelser. Jo flere præsenterer standard klasse værelser er udstyret med de nødvendige møbler og husholdningsapparater. I nogle af værelserne har aircondition. Samtlige værelser har satellit-tv, balkon med havudsigt, et mini-køleskab, et telefonnummer, hvor du kan kontakte.

For fans af høj komfort i den udvej har deluxe-værelser og juniorsuiter. De er som regel større i størrelse, møbleret med designermøbler og moderne apparater.

priser på ferie

Hvad er omkostningerne ved behandling og hvile og der bør tælle for turister, der beslutter at rejse til nogen udvej Loo? Priserne afhænger af sæsonen og værelsestype. For eksempel vil hvile i deluxe enkelt koste turister fra 2200 til 4000 rubler per dag, vil en ferie i et dobbeltværelse koster fra 1800 til 3300 rubler. per dag.

Prisen for ophold i rummet standrat i sanatorium er fra 1700 til 3000 rubler per dag. Prisen inkluderer den faktiske indkvartering selv, ernæring, behandling og anvendelse af infrastruktur resorts.

Sanatorium "Mountain Air"

Infrastruktur af landsbyen til at udvikle hvert år. Forstyrret og boligsektoren Loo. Kursteder er ikke begrænset af sovjetiske resultater. For eksempel blev kompleks "Mountain Air" bygget for nylig - i 2000'erne. Naturligvis er det tager hensyn til alle kravene i det moderne komfort.

Bjergluft - dette er den vigtigste helbredende faktor sanatorium. Sandsynligvis det er derfor, han blev så opkaldt.

Corps resorts er omgivet af eksotiske grønne områder. Park i sin volumen giver den grønne zone "Magadan" kompleks, men ikke mindre behagelig og meget nydelige og ryddelige.

Sanatorium "Mountain Air" (Loo) ligger i nærheden af havet. Kystlinjen ligger tyve meter fra bygningerne.

Pebble beach resort er meget stort og godt udstyret. Her er der en enorm mængde af underholdning for turister i alle aldre. Stranden har omklædningsrum, punkt for levering af håndklæder, parasoller og liggestole.

På havnefronten betjene forlystelser, legepladser arbejde, overalt er der komfortable bænke, springvand behage øjet, åbent til cafeer og restauranter.

Sanatorium "Mountain Air" (Loo) med succes gennemføre unikke, specialdesignede wellness-programmer, der er matchet til hver enkelt kunde. Komlpeksa profil - sygdomme i fordøjelsessystemet (colitis, gastritis, intestinale mikroflora lidelser og andre sygdomme). Også, "Mountain Air" har specialiseret sig i behandling af patienter med bronkitis, halsbetændelse, hypertensive, personer med diabetes, sygdomme i nervesystemet og hjerte-kar-system.

indkvartering af turister

Typer af sanatorium plads fond består af standard klasse og luksus. Hver lejlighed er lavet perfekt reparation, har alle de nødvendige møbler og hårde hvidevarer - aircondition, tv og køleskab.

Standard værelser er udstyret med alle bekvemmeligheder. Grundlæggende er det en enkelt eller dobbelt etværelses bolig med deres altaner med udsigt over havet.

Højdepunktet i suiter - Jacuzzi med vandmassage. Alle af dem er to-værelses, møbleret luksus møbler. Hvert værelse har en bar og en kongelig badeværelse med alt nødvendigt tilbehør.

Værelserne rengøres dagligt. Lingeri i dette kompleks forandring en gang om ugen.

Alle værelser resorts har den højeste grad af komfort. Priser for leje af lokaler i komplekset på samme tid, selvfølgelig, det er relevant. indkvartering og behandlingsomkostninger på kurstedet spænder fra 3200 til 8800 rubler per person per dag, afhængig af kategorien værelser placering, årstid og andre faktorer.

Hvis du ønsker at få en god behandling og god hvile, Loo ( "Magadan" sanatorium "Mountain Air" eller noget andet) venter på dig, og vil bidrage til at opfylde de højeste krav.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.