SundhedMedicin

Fiskeoliekapsler

Sandsynligvis alle husker, at som et barns forældre gav os den såkaldte fiskeolie. Det solgte næsten alle købmænd. Smagen af flydende fiskeolie er svært at glemme. Naturligvis sluge en teskefuld af denne "delikatesse" det var temmelig hårdt. I øjeblikket er dog, fiskeolier er tilgængelige i en anden form - i kapsler.

Generelt fiskeolie er et stof med en ubehagelig lugt og smag, som er produceret fra leveren af visse fiskearter. Der er tre typer af fiskeolie. I alle tilfælde, dens kilde er leveren af forskellige fisk. Fra processen med fremstilling og kilde afhænger af farven på det færdige produkt. Fiskeolie kan være hvid, gul og endda brun. Oftest i dag kan du finde et stof er hvid. Desuden er det værd at bemærke, at fiskeolie i de fleste tilfælde er produceret fra leveren af torsk. Ifølge fremstillingsmetoden, er denne proces opdeles i to typer. Vi taler om manuelt og fabrikken metode. Den første omfatter at opnå et sådant fedt uden brug af særligt udstyr. De nyder selv fiskere. Som fabrikkens produktionsproces af fiskeolie, i dette tilfælde torskeleverolie passerer varmebehandlingen, hvorved det frigøres direkte fra selve det nyttige middel. Den resulterende olie opsamles i en særlig beholder, og derefter afkølet. Jo længere tid til opvarmning af leveren, vil mørkere være det endelige produkt.

Fiskeoliekapsler anses ganske velegnet til dets brug, og børn og voksne. Kontraindikationer til stort set ingen. Unge mødre og gravide kvinder kan også tage fiskeoliekapsler uden frygt for deres helbred og tilstanden af hendes baby. Generelt er den daglige dosis er lig med tre gram. Men hvis en person er syg af visse sygdomme, kan dosis øges væsentligt. For eksempel anbefaler de fleste eksperter tager fem gram fedt per dag, hvis patienten har forhøjede triglyceridniveauer. For at undgå tab af barnet tidligt i graviditeten, kan kvinden bruger hver dag i mere end fem gram fiskeolie. Det er værd at huske, at dosis kun bør bestemmes med din læge. Afhængig af den fysiske tilstand af patientens læge kan øge deres forbrug af fiskeolie til seks gram om dagen.

Fiskeoliekapsler kan indeholde forøgede mængder af mineraler såsom vitamin D og A. Dette er i øjeblikket gøres af mange producenter at øge anvendelsen af dette produkt. Som et resultat, vil folk snart bemærke, at tilstanden af deres hud, hår og slimhinder meget forbedres. Hvis du ser på skørt hår, tør hud og hænder, samt ændringer i strukturen af neglen til det værste, kan du trygt købe fiskeoliekapsler. Resultatet tog ikke lang tid.

Generelt direkte i fiskeolie indeholder en stor mængde oliesyre. Stof halvfjerds procent består kun af hende. Andre - palmitinsyre. De gør fiskeolie så nyttigt. Dette produkt er med til at reducere dannelsen af blodpropper i kredsløbet af det menneskelige legeme. Fiskeoliekapsler forbedrer hjernefunktion. Således er det meget nyttigt at bruge det i alderdommen. Dette vil i høj grad forbedre den mentale ydeevne. Ifølge moderne videnskabsmænd, en kapsel af denne medicin per dag er den bedste forebyggelse af demens i alderdommen.

Nu er byen apoteker kan møde børns fiskeoliekapsler. De kan tage allerede to år. Dette vil bidrage til at forebygge sygdomme som engelsk syge, tuberkulose og endda anæmi. Det er værd at bemærke, at der er to typer af kolesterol i fiskeolie, "gode" og "dårlige". Men du behøver ikke være bange for dette, i hvert fald i vores krop på grund af dette stof er en stigning i niveauet af "gode" og sænke "dårlige" kolesterol menneske. Fiskeolie kapsler i vor tid er simpelthen et uundværligt produkt.

Afslutningsvis vil jeg gerne sige, at mange producenter af narkotika producere stoffet i kapslerne. Der er flere og mindre populære mærker. Men det mest godt, i udtalelsen fra de adspurgte forbrugere, er en norsk fiskeoliekapsler. Under alle omstændigheder, du kun vælge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.