SundhedSygdomme og betingelser

Rød og mørk plet under armen: årsager og metoder til bortskaffelse

Spot under armen kan ikke kun blive et æstetisk problem, men også forårsage en person til en stor fysisk ubehag. Faktisk ret ofte denne irritation begynder at kradse og kløe. Det er derfor, det er bydende nødvendigt at slippe af med dette problem. Men for at fjerne pletten under armen, bør først beskæftige sig med spørgsmålet om, hvorfor det hele dukkede op.

Mørke pletter: årsager

Mange unge piger og kvinder er flov over at bære T-shirts og sommer shirts med korte ærmer kun på grund af det faktum, at de er grimme og armhuler med store mørke pletter. Faktisk er dette problem ikke se meget æstetisk tiltalende. Eksperter mener, at den nuværende afvigelse er resultatet af postinflammatory melanosarkomer. Den såkaldte "hyperpigmentering" mest sandsynligt efter kronisk inflammation, der er en følge af den sædvanlige hårfjerning, samt virkningen af eventuelle aromastoffer og visse kemiske forbindelser indeholdt i antiperspirant og deodorant.

Hvordan at slippe af med mørke pletter?

Men hvad gør man, når en mørk plet under armen allerede optrådte? Svaret på dette spørgsmål kan høres kun af erfarne dermatologer. Oftest eksperter tilbyde at give afkald på brugen af hygiejneprodukter, som indeholder de aggressive stoffer som alkohol, osv ... Derudover skal du vælge den metode til hårfjerning, som forårsager betændelse i de mindste. Det er også værd at bemærke, at i dag, ganske ofte kan du finde opskrifter til kridtning blandinger efter påføring, som kaldes problemet angiveligt tabt. Det er dog ikke. Slippe af med de pletter kan kun være ved at reducere de ætsende virkninger på denne del af kroppen.

røde pletter

Hvis mørke pletter er dukket som følge af pigmentering, er kun æstetisk problem, det røde årsag enorm fysisk ubehag. Dette skyldes det faktum, at en sådan afvigelse er mere tilbøjelige til at opstå som et resultat af en svampeinfektion eller mycosis af overfladen. Normalt denne sygdom hver dag indtager et større område, bevæger sig på brystet og ryggen. Dette sker oftest i løbet af de hygiejniske procedurer, når patienten begynder at gnide det ramte område og sprede infektionen.

Hvordan til at fjerne pletter under armhulerne?

Behandling af denne sygdom bør kun administreres af en læge. Efter alt, før ordination visse medikamenter, er lægen forpligtet til at stille en diagnose og passende behandling maling. Hvis pletten under armen klør, og har også en række andre symptomer, som svarer til en fungal sygdom eller erythrasma, derefter behandlet afvigelse data ved hjælp af specielle salver (svovl tjære eller erythromycin). Hvis rødmen tog omfattende og omsiggribende, ikke kun i disse områder, men også i andre dele af kroppen, er patienten ordineret et kursus af antibiotika og, i nogle tilfælde, og behandling med ultraviolet lys. Det er især bemærkelsesværdigt, at den sidstnævnte metode er ikke kun hurtigt eliminerer stedet under armen, men også forhindrer yderligere tilbagefald.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.