FormationVideregående uddannelse og skoler

Hovedstaden i Karachay-Cherkess Republic. Karachay-Cherkessia på kortet

Karachay-Cherkessia er et emne i Den Russiske Føderation. Byen Cherkessk er hovedstaden. Det var placeret i den sydlige del af vores stat. For at gå dybere ind i byens historie kan du besøge et eller flere museer af folk, der arbejder på det lokale område. Cherkessk er også rig på sin naturlige skønhed. I nærheden af byen kan du beundre de rene søer med krystalklart vand, på de grønne bjerge med vilde skove. Industrien i de senere år er faldet i forfald, men økonomien i regionen hviler på små detailforretninger.

Lidt historie

Ikke en meget stor by i den sydlige del af Rusland kaldet Cherkessk, hovedstaden i Karachay-Cherkess Republic. Det er på højre side af Kuban-floden, i den kaukasiske zone.

Byen viste sig for nylig i begyndelsen af 1825 og havde et andet navn. Det blev navngivet til ære for Batal-Pasha, lederen af militærafdelingen i Tyrkiet. Efter et stykke tid, eller snarere i 1934, ændrede byen sit navn til Sulimov. Men tre år senere var der ændringer. Deres resultat var et nyt navn - Yezhovo-Cherkessk. Men historien slutter ikke der. To år senere blev Yezhov, People's Commissar, anholdt, og det medførte naturligvis, at den første del af byens navn blev besluttet at blive fjernet. Og det viste sig byen Cherkessk. Og sådan forstår vi det på nuværende tidspunkt.

Men krigen fortsætter stadig på grund af navnet på hovedstaden i Republikken Karachay-Cherkessia, som blusser op mellem Circassians og Karachais. Dette skyldes, at sidstnævnte drømmer om, at hovedstaden i dag vil blive kaldt Karachevsky.

Klimaet i byen Cherkessk

Karachay-Cherkess-hovedstaden har et temmelig varmt klima. For eksempel overskrider sommertemperaturen 38 grader med et plustegn. Og på grund af den brændende sol kan beboere simpelthen ikke blive på gaden for længe, ellers kan man få alvorlige forbrændinger eller solstråle, så de ofte er "kølige" nær byens springvand eller i parker. Nogle foretrækker generelt at tilbringe dagtimerne uden at forlade hjemmet. Det er på grund af dette i sommertiden på byens gader meget få beboere.

I vintersæsonen falder lufttemperaturen ikke under 10 grader Celsius. Og så kan hovedstaden i Karachay-Cherkess-republikken sådan "kold" kun prale i den sidste vintermåned - februar.

Men på trods af den høje temperatur blæser konstante piercerende vind i byen og hælder stærke lange regner, der kan fortsætte uden at stoppe i flere uger. Og på grund af vinden om vinteren ser det ud til, at gaden er en forfærdelig kold.

økologi

I byen er der praktisk taget ingen arbejdende fabrikker og fabrikker, og kun udstødningsgasser af biler og husholdningsaffald, som folk kaster ud, forurener det. Derfor er luften her ren, hvilket har en positiv effekt på borgernes forventede levetid.

Beboere i byen Cherkessk

I øjeblikket er hovedstaden i Karachay-Cherkess Republic ifølge statistikken "hjemmet" for mere end 123 tusind mennesker. Og antallet af nationaliteter i byen når 80. De fleste af dem er russere, ukrainere, cirkassere, karachais, osetere og endog grækere. Samtidig følger næsten 40% af alle borgere i Cherkessk Islams love. Og med hver ny dag bliver muslimer mere og mere, herunder russerne accepterer den islamiske tro. Hvad angår temperament og moral for indbyggerne i den kaukasiske by, er de kategoriske og hårde, modsætter sig forvirring og accepterer ikke åbne ting på kvinder.

Regeringen for Karachaevo-Cherkessia Republic

Det vigtigste lovgivende organ er parlamentet. I denne republik har den sit navn - Folkeforsamlingen. Regeringsperioden er 4 år; Valg til deputerede (73 personer) gennemføres ved en generel afstemning.

Chefen for Karachaevo-Circassian-republikken er udpeget af repræsentationen af præsidenten for Den Russiske Føderation af parlamentet selv.

Den udøvende magt er repræsenteret af regeringen. Formanden for dette møde udnævnes direkte af lederen af Karachayevo-Circassian republikken. Og folkeforsamlingens samtykke er nødvendigt.

Naturskønne attraktioner i byen Cherkessk

Hovedstaden i Karachay-Cherkess Republic er utroligt smuk på grund af sin natur, det synes at være drukning i smaragdgrønne træer. Og fleretages bygninger skifter med private sektorer og småhuse på et eller to etager. Gaderne her er rene og velplejede, det er ofte muligt at møde forskellige monumenter, gallerier, museer. Og også i byen er der mange forskellige hyggelige caféer og restauranter.

Men en af de mest maleriske steder i hovedstaden, mens den også er et vigtigt kulturelt objekt på en sådan forening som Karachaevo-Cherkess Republic (Rusland), betragtes som en "grøn ø" - en rekreativ og kulturpark. Det store område af den vidunderlige park er 89 hektar - den største zone i den sydlige del af Rusland. Senest, nemlig i 2013, var der en rekonstruktion, og "Green Island" modtog et andet liv. Nu tilbyder parken sine besøgende pittoreske springvand og damme i forskellige størrelser, smukke gyder, en velplejet dæmning, komfortable bænke, blomsterbed og vaser med flotte farver. Og i hjertet af en stor dam er der en lille hyggelig café. Også i parken er attraktioner og udgangspunktet for vandcykler til udlejning. Derudover er der på "Green Island" et amfiteater til 1060 pladser, hvor de har bygget en moderne hall til koncerter.

For børn i parken bygget en vidunderlig gyde "Lukomorye", som ligger lige ved indgangen til højre, vil det være interessant for børn i alle aldre. For små besøgende blev der bygget en lille børnecafé, sjove pavilloner, en legeplads, små butikker dekoreret med små dyr, tegneseriefigurer og eventyr.

Ud over parken i byen kan du slentre til rådhuset, hvorefter der i 2009 blev bygget en fantastisk dansefonten med let musik. Om aftenen er der spektakulære shows udført af springvandet. Mange jets af vand "dance" til en række musik, mens bygningen er belyst og skinnet med en række farver. På sådan et eventyr samles normalt folkemængder af turister og lokale byfolk.

Lovers af arkitektur i byen kan se forskellige moskeer og katedraler. Du kan gå til katedralen i St. Nicholas, som er det ældste tempel i hovedstaden. Det blev bygget i begyndelsen af 1969. Den næste ikke mindre storslåede bygning blev bygget kun i slutningen af 2013. Det er katedralmosken. Det er beliggende i jubilæumskvarteret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.