SundhedPræparater

Vaccinen "Ultriks": anmeldelser, brugsanvisning

Moderne medicin har i sit arsenal er et stort antal af vacciner, der kan beskytte kroppen mod infektion med forskellige infektionssygdomme. Med fremkomsten af sæsonen af forkølelser bliver relevant spørgsmål at forebygge influenza. Det hjælper med at undgå infektion eller gøre sygdomsforløbet vaccinen nemmere "Ultriks". Testimonials Det er positivt, som tolereres godt af kroppen. Men det har kontraindikationer, som alle bør vide.

Hvad er denne medicin?

"Ultriks" - er en inaktiveret vaccine mod influenza, som er en blanding af overfladen og det indre antigener virus type A (H1N1 og H3N2) og B underkastes den maksimale oprensning. Tilstedeværelse i forberedelse psevdovirusnyh partikler forårsager en forøgelse af både humorale og cellulære respons af beskyttelsessystemet, og dette på sin side bidrager til at danne lange nok og stærk immunitet over for virussen.

Vaccineproduktion udføres med brug af innovative tilgange destruktion influenzavirioner, hvorefter de samler sig selv efter fjernelse detergent. Som et resultat af hårdt arbejde af mange forskere formået at få en vaccine, der beskytter en person fra at blive smittet med en farlig virus.

"Ultriks": indikationer for brug

Vaccinen er udpeget med henblik på forebyggelse af influenza. Lav en vaccination kan være hvem som helst, men der er en kategori af mennesker, som anbefales især sådan vaccination:

 • Børn under 6 år.
 • Studerende på erhvervsskoler og videregående uddannelsesinstitutioner.
 • Arbejderne, især læger, som ofte er i kontakt med allerede smittet af influenza-patienter.
 • Medarbejdere Serviceerhverv og transportsektoren.
 • Lærere i uddannelsesinstitutioner.
 • Patienter, der lider af kroniske somatiske sygdomme.
 • Enkeltpersoner ofte syge forkølelse.
 • Ældre patienter.

Vaccinen "Ultriks" (anmeldelser medicinsk dokumentation for dette) er meget effektiv til forebyggelse. Men vi skal huske, at der er en kategori af patienter anbefales ikke at bruge det.

Kontraindikationer

Vaccinen "Ultriks" (producent af denne advarsel) har kontraindikationer, og de skal være opmærksomme på patient, der kommer til at blive vaccineret. Lav influenzavaccination ikke anbefales i disse stater:

 • Det var allergisk over for før podning.
 • Intolerance til kylling protein eller andre vaccinekomponenter.
 • Akut feber eller forværring af kroniske sygdomme.
 • Amning.

Influenzavaccine "Ultriks" har anmeldelser overvejende positiv, da det er veltolereret af både voksne og børn. Det danner en fin stærk immunitet mod influenza vedrørende type A og B. Efter indgivelsen af vaccinen stabiliteten af de beskyttende funktioner opbevares i omkring et år. Den næste sæson skal vaccineres igen.

"Ultriks": påføringsmetode

Typisk vaccination begynder med debut af efteråret koldt og kan vare indtil slutningen af vinteren. Ikke altid en massiv infektion af influenza begynde i efteråret og vinteren. Det sker ofte, at en epidemi bryder ud tættere på foråret. Oftest massevaccination besøg klasseværelser observeret i begyndelsen af stigningen af influenza.

Som lægemidlet anvendes? "Ultriks" vaccine indgives intramuskulært i en dosis på 0,5 ml. I alvorlige former for medicin respiratoriske og tarmsygdomme anvendes først efter normal kropstemperatur, og forbedre den generelle tilstand af den person. Podet patient først efter fuldstændig helbredelse eller forekomsten af tilstedeværelsen af stabil remission af kroniske sygdomme. skal undersøge lægen på dagen for menneskelig vaccination. Ved temperaturer over 37 ° C proceduren ikke udføres.

Vaccinen "Ultriks" (redegørelse minder os om dette) bør ikke anvendes, hvis hætteglasset og sprøjten er beskadiget. Hertil kommer, at det er nødvendigt at overvåge holdbarheden af lægemidlet og betingelserne for opbevaring. Vaccineglas før brug skal opbevares ved stuetemperatur og rystes godt.

Åben beholder behøver kun at opfylde antiseptiske: før åbning kniven og ampullens hals aftørres med 70% alkohol. Få vaccine i en engangssprøjte og fjerne luft derfra. Lægemidlet bør ikke opbevares i et åbent hætteglas, bør det straks bortskaffes.

Vaccinen i sprøjten bør rystes godt, fjern beskyttelseshætten fra kanylen, og sørg for, at ingen luft er tilbage. Før proceduren, skal du sørge for at inspicere sprøjten for skader.

forholdsregler

Det er forbudt at administrere vaccinen intravenøst. I undersøgelsen, der gennemføres, skal fremgangsmåden være tilgængelige lægemidler til anti-chokterapi og lindring af allergi. Når vaccination gives, skal patienten være under en læges tilsyn yderligere mindst 30-40 minutter.

bivirkning

Vaccinen "Ultriks" har gode anmeldelser. De er oftest bekræfte fravær af bivirkninger. I sjældne tilfælde kan det sted, injektion medicin være smerter, rødme og hævelse. Også enkelte patienter mødte disse bivirkninger:

 • Træthed.
 • Hovedpine.
 • Svimmelhed.
 • Kvalme.
 • En temperaturstigning.
 • Løbende næse, hoste, ondt i halsen.

Alle ovenstående bivirkninger, som forårsager "Ultriks" influenzavaccine (anmeldelser bekræftelse), afholdt tre dage efter administration af lægemidlet. I meget sjældne tilfælde, hvis patienten har en stærk følsomhed, kan allergi manifestere.

Interaktion med andre vacciner

"Ultriks" kan anvendes sammen med andre medikamenter, der er nødvendige for at behandle den underliggende sygdom. Det kan også bruges sammen med andre vacciner, men det er nødvendigt at overveje de kontraindikationer for hver. Forskellige lægemidler, der skal indgives på forskellige steder, og på hver deres sprøjte.

Anvendelse under graviditet og amning

Undersøgelser af anvendelsen af vacciner gravide og ammende mødre er blevet udført. Derfor, for ikke at forårsage skade på fosteret og barnet, kan brug af stoffet i denne periode ikke være.

Vaccinen "Ultriks": brug hos børn

Hvert år bliver børn udsat for denne sygdom, ligesom influenza. I betragtning af, at børnene deltager i børnehave og skole institutioner, kunne man argumentere for, at virus spredes meget aktiv og hurtigt. Det er derfor, det er meget vigtigt for at forebygge infektion. Når sygdommen har manifesteret sig, skal det behandle de sædvanlige midler. Men for at beskytte barnet og ikke behøver at vente, når det vil overhale virussen, kan blive vaccineret. Vaccinen "Ultriks" for børn anvendes i alderen 6 år og kun med tilladelse fra den behandlende læge.

På det tidspunkt, hvor virussen når epidemi tærskel i barnets krop har brug for at udvikle et tilstrækkeligt antal antistoffer, der kan neutralisere influenzavirus. Der er mange medikamenter, der har lov til at bruge i børn, men en af de bedste og mest fremragende resultater anses for at være vaccine "Ultriks". Anmeldelser af forældre siger, at efter podning børn bliver syge mindre ofte, og når virussen stadig fik kroppen, sygdommen er mere let og uden alvorlige konsekvenser.

frigivelse Form

Lægemidlet er tilgængeligt som en opløsning til intramuskulær indgivelse. 1 dosis indeholder 0,5 ml af den aktive bestanddel. Influenzavirus dyrket i æg og inaktiverede split, repræsenteret ved adskillige stammer. Hjælpestoffer - konserveringsmiddel (thiomersal).

Kartonen 10 ampuller med en kniv og lancetten. Hvis det findes i emballagebeholderen med en knivspids eller ring til en obduktion, ingen kniv og vertikalskæreren. Også, frigives lægemidlet i en steril engangssprøjte med en beskyttelseshætte på 0,5 ml (en dosis).

Sprøjte til injektioner at være en engangs-injektion med en steril nål og beskyttelseshætte.

Vaccinen "Ultriks" (instruktioner til anvendelse af dette fortæller) er fremstillet uden konserveringsmidler, som en advarselsmeddelelse på pakningen.

Hvad vaccine vælge - "Ultriks" eller "Grippol"?

Der er mange lægemidler mod influenza, men i de senere år er det populære stof "Ultriks". Vaccinen har positive anmeldelser, så det bliver brugt oftere. Men der er en anden effektiv medicin - "Grippol".

I deres effektivitet, har begge vacciner vist gode resultater. Takket være dem, i den menneskelige krop, den sidste vaccination, i en meget kort periode udvikle antistoffer, der bekæmper flere typer af influenzavirus.

Den eneste forskel i den medicin, at vaccinen "Ultriks" (brugsanvisning taler om det) kan anvendes til børn fra 6 år og betyder "Grippol" udnævnt i en tidligere alder. For eksempel, 6-måneder gamle babyer læge til at anbefale en anden medicin. Også i ekstreme tilfælde og kun ordineres af en læge medicin "Grippol" kan gives til gravide kvinder, men ikke tidligere end 2 termer.

Vaccinen "Ultriks": anmeldelser

Lad os se på, hvad folk taler om præparatet. Hvad er god vaccine "Ultriks"? Feedback fra dem, der har været i stand til at føle dens positive egenskaber, de siger det er hvad fordele:

 • Aktuelle vacciner mod influenzavirus i stand til at op til 80% lavere sandsynlighed for sygdom i alle kategorier af borgere.
 • 30-70% nedsat hospitalsindlæggelse på grund af alvorlige komplikationer såsom lungebetændelse.
 • Det beløb, der bliver nødt til at blive brugt på et rimeligt forhold til omkostningerne ved at behandle den underliggende sygdom og dens komplikationer vaccine.

"Ultriks" - en vaccine, anmeldelser hvoraf taler for sig selv. Ikke kun patienter fortæller os, at efter vaccination, de lider konsekvenserne uden kontakt med mennesker, der er smittet med influenzavirus. Også de praktiserende læger viser, at efter vaccinationen er foretaget, væsentligt reduceret strømmen af syge mennesker. Så hvis du ønsker at være sund, kan du hjælpe "Ultriks" (vaccinen). Instruktioner (anmeldelser bekræftelse) anser dette en glimrende forebyggelse af influenza lægemiddel, som ikke forårsager alvorlige bivirkninger og har et minimum af kontraindikationer.

Mange patienter siger, at før de begyndte at blive vaccineret mod influenza hvert år, ofte syg. Den efterårsvejr kunne aldrig forlade huset, da det gav følelsen af, at infektionen fortsætter hælene. Men efter folk begyndte at blive vaccineret mod influenza, har situationen ændret sig markant.

Vaccinen "Ultriks" hjælper ikke at være bange for epidemi og leve et fuldt liv. Det stof forårsager ikke nogen bivirkninger, og meget muligt at glemme et par timer, du gør et skud. Jeg vil også gerne sige, at takket være vaccination er ikke nødvendigt at bruge store summer af penge til dyre behandling af influenza og dens komplikationer.

En sådan positiv feedback er meget stort antal. Enhver, der nogensinde har følt, og at vaccinere dens effektivitet, forsøger hvert år i efterår-vinter periode igen købe vaccinen "Ultriks" og beskytte ikke kun sig selv, men alle deres kære fra influenzavirus.

Hovedformålet med en sådan forebyggelse er dannelsen af specifik immunitet mod et bestemt patogen. Dette skyldes indførelsen i det menneskelige legeme antigene komplekser (partikel patogen, dets vitale aktivitetsprodukter af dræbte eller inaktiverede mikroorganismer). Det vigtigste tese vaccination - enhver infektionsforebyggelse er bedre end helbredelse. Hold dig sund!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.