BilerLastbiler

Firehjulstræk minivan, "Hyundai-Stareks", "Toyota". Hvilke at vælge?

Begrebet "bus" dukkede i begyndelsen af sidste århundrede. Den første bus designet i 1922 i USA. Han var i stand til at rumme op til 50 personer. Lidt senere, i England, var der dobbeltdækker busser. De er stadig en af Storbritanniens visitkort. Deres vigtigste funktion - passagertransport i byen. Busser er også regelmæssige flyvninger mellem bygderne.

Med væksten i befolkningen i de store byer vil øge byrden på offentlig transport. På byveje blev mindre og mindre plads. Der var parkering problemer. Ingeniører og designere af de førende bilproducenter tænker på at skabe en mere bekvem transport for passagerer. Den vigtigste opgave var - at komme med en slags symbiose mellem bil og bus.

Hvor de opfandt den første minivan?

Fødselsår betragtes som den første MPV i 1949, og stedet - Tyskland. Det blev oprettet på grundlag af den legendariske "Beetle" fabrik "Volkswagen". Ideen kastede lokal forretningsmand Ben Pon. Han kom ved et uheld på tværs af en konverterede gamle "Volkswagen Beetle". Arbejdere i en butik alene redesignet personbil i en lille motoriserede køretøjer. De fjernede taget og sædet af bilen. Ben Pon i et par dage tilbudt en bil for fælles transport af passagerer og små last. Kroppen af den nye MPV var fast og blev fastgjort til rammen. Først minivan blev opkaldt Volksvagen Bulli (betyder "tyr"). "T1" Senere, denne model blev kendt.

Siden denne periode, mange bilproducenter begyndte at producere sine varevogne. I de 50 år af bilindustrien omfavnede en reel boom på dem. Vi så de let passager, fragt-passager varevogne og fragt. De kan løse alle problemer med forsendelse og transport af passagerer.

I øjeblikket tilgængelig i varevogne med forskellige motorer. De er udstyret med mekaniske og automatiske transmissioner. Det er blevet skabt og firehjulstræk minivan. Firehjulstræk vil hjælpe med at sikre sikkerheden for passagerer og føreren. Hvis stien at mødes off-road, den firehjulstræk van og ikke lade dig ned. Denne MPV er meget stabil. Især denne kvalitet opstår, når en våd vejbane. Dette gav de moderne små mellemstore busser i mange områder af menneskelig aktivitet.

Denne handy firehjulstræk minivan?

Nu meget populære minibusser. De er glade for at købe til en stor familie. Bilen kan mageligt rumme 8-12 personer, masser af plads til bagage. Enhver tur til de store virksomheder vil være komfortable og vil give en masse indtryk.

For arbejdsgivere køretøj også det er bekvemt for dette. Hvis virksomheden er relateret til levering af varer, ville det firehjulstræk minivan være den bedste løsning. Kabinen kan rumme en masse produkter. Der er også en specielt udstyret bus. For eksempel er nogle designet til transport fødevareprodukter: udstyret med køleanlæg. Hvis det er nødvendigt, kan en minibus omdannes til et mobilt værksted eller et kontor på hjul. Hvis en virksomhed er forbundet med transport af et lille antal passagerer, ville den lille størrelse bus være den ideelle løsning.

Firehjulstræk minivan i dag kombinerer mange kvaliteter:

  • multifunktionalitet;
  • pålidelighed;
  • offroad høj kvalitet;
  • optimale pris.

Hvad mærke af minivan vælge?

I det automotive marked er forskellige mærker af varevogne. Hver har sine fordele og ulemper. Firehjulstræk minibusser "Volkswagen" og "Mercedes" er ret dyrt, men har fremragende dynamisk og komfortable interiør. På markedet er kinesiske og russiske varevogne, men så længe deres kvalitet og pålidelighed ikke tillidsvækkende meget. En god kombination af pris og kvalitet har firehjulstræk minibusser "Toyota", samt busser koreanske producent Huyndai.

Hvis du selv nødt til at købe en brugt alsidigt køretøj, anbefales det at være opmærksom på de koreanske og japanske varevogne. De har god manøvredygtighed, motoren effektivitet, i mangel af høj trafik vejbelægning, udviser fremragende køreegenskaber ved kørsel på vejen.

Japansk eller koreansk firehjulstræk minivan?

Lederen af den koreanske bilindustri Huyndai altid produceret pålidelige biler til en overkommelig pris. Firehjulstræk minivan "Hyundai-Stareks" har ry for billig og alsidig bil. I Europa er den tilgængelig under navnet «H-1." Denne minibus vil med held klare transport af passagerer og små belastninger. Han trygt holdt på vejen under alle vejrforhold. Uden meget besvær overvinde vej. Organ vulst anbringes på et chassis med en fast ramme, hvilket gør Huyndai Starex minibus utilstrækkeligt stabil ved kørsel med høje hastigheder. Hvad kan man sige om "Toyota" busser.

Japanske firehjulstræk minibusser på markedet repræsenterede modellen Toyota Hi-Ace. Ved at installere dæmpning TEMS systembus smule hård på asfaltvej, men holdt fast på sving med høj hastighed. Anvendelse styreenhedens spjæld kan variere graden af stivhed.

Indstillinger minibus Huyndai Starex

Huyndai Starex minivan har om bord: aircondition, lydsystem, alarm, centrallås, titan diske, der anvendes i det indre af indsættelsen af træ, på spejlene monteret opvarmning.

Siden 2007, "Hyundai-Stareks" er tilgængelig i en opdateret krop. Han har glatte afrundede former, der skiller sig ud van fra bilen flow. Hertil kommer, at unikke eksteriør giver det dynamik og smidighed.

Indstillinger minivan Toyota Hi-Ace

Moderne interiør trim plus høj komfort gør japanske bus den bedste i sin klasse. Udstyret omfatter: aircondition, ABS, førersæde med en høj grad af ergonomi og opvarmet.

Japansk bilfabrik har fremragende isolering fra støj og vibrationer. Store panoramavinduer vil gøre enhver rejse behageligt. Gennem dem får en masse lys, hvilket øger mængden af kabinen.

Motorer hjulstræk varevogne

Koreanske kompakt hjul drev bus udstyret med en benzin eller diesel motorer. Den mest succesfulde model anses for at være en diesel, "Hyundai-Stareks" med et volumen på 2497 kubikmeter. cm. Det er økonomisk og har en god dynamik. Motorkraft er 103 "hest".

Japanske firehjulstræk bus Toyota Hi-Ace også udstyret med en dieselmotor motor på 2,7 liter. Det udgange en effekt på 97 liter. a. Strømenheden overfører drejningsmoment via eller mekanik af maskinen.

Udgifter til reparation og vedligeholdelse

Den koreanske producent har altid afveg kvalitet til den bedste pris. Dette princip er også karakteristisk i forhold til reservedele. Reparation og vedligeholdelse af koreansk minivan ville være billigere end japanerne.

Brændstofforbruget er ikke signifikant forskellig mellem busser af forskellige mærker og på omkring 8-10 liter pr 100 km ved kørsel på vejen.

Tips til at vælge firehjulstræk minivan

Koreansk minivan mere alsidig. Det kan bruges til transport af passagerer og overdimensioneret gods. Reparation af bussen er billigere end japansk. Japanske producenter har forsøgt at skabe en mere komfortabel bil. Disse varevogne vil være egnet til transport af passagerer eller oprettelse på deres udgangspunkt i et mobilt kontor.

Begge producenter har skabt effektive varevogne. De er kendetegnet ved dynamik og god bæreevne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.