FinanserSkatter

Inflationen skat, og dets virkningsmekanisme

Ganske ofte, indbyggerne i de lande, der opstod på stedet af Sovjetunionen, står over for et problem, når deres opsparing mister deres værdi som følge af udviklingen af inflationære processer. De er karakteriseret ved den kategori af afgiften inflationen. Dens ejendommelighed er manifesteret i det faktum, at tildelingen af afgiften bestemt til emission center, som har forårsaget ham. Eftersom dag emissions- centre er fastlagt, overvåget og kontrolleret af staten, så er denne skat kan anses som en skjult skat, der ikke er etableret som en institutionel fænomen.

Virkningsmekanismen er, at det, at afgiften inflationen har en større effekt på de fattige og midterste lag af samfundet, og i mindre - for de rige. Dette skyldes det faktum, at den tidligere har indkomster, der kommer til dem i form af løn, fordele, det vil sige dem, der er fastsat i størrelse. Nogle gange sker det, at stigningstakten i inflationen simpelthen ikke tillade indekseret indkomst for disse grupper. I dette tilfælde, mange økonomer karakterisere skat inflationen som en regressiv, dvs. en hvis hastighed bliver mindre som væksten i den fysiske mængde af indkomst.

Karakteren af denne skat er som følger. Som trykning af nye penge forsyning til ethvert formål, såsom at give det udseende af god økonomisk indkomst i samfundet, i det økonomiske system begynder at øge inflationen. Det tjener således til at vise tegn på en markant stigning i mængden af penge i omløb, og i virkeligheden, en sådan tilstand er opfordrer alle, der har penge til at betale inflationen skat.

Således næsten alle regeringer i verden er skyldnere, fordi de hele tiden have mere end de har brug for. Inflationen da det udjævner denne pligt, det vil sige, der gør den tidligere gæld er ikke så mærkbar og mindeværdig som den aktuelle på et givet tidspunkt, men indtægterne fra skatteindtægterne stiger. Det er en næsten paradoksal situation, hvor regeringen har evnen til at øge værdien af forholdet mellem gæld til indkomst, er ved denne destruktive fænomen for befolkningen som inflationen. hvis myndighederne fortsat vil føre en politik for at låne penge, og dog sælge gæld under nogen gældsforpligtelser og samtidig fortsætte med at udstede penge, de penge gør miste sin købekraft og vil ikke længere opnås af kreditorerne. Det bør også være opmærksom på, at en sådan skat ikke altid har den natur, forårsager emission.

En anden funktion af afgiften inflationen er, at det ikke kommer til at specielt skabt bureauer, der danner skattesystemet i staten. Hans samling kræver ikke sådan en særlig apparat, og det går direkte til budgettet.

I andre tilfælde, andre afgifter, der opkræves specielt autoriserede organer eller personer - skatteopkrævere. I henhold til gældende russisk lovgivning, det er de statslige organer i den udøvende magt, den udøvende udvalg i lokalt selvstyre, samt andre autoriserede organer, som enheder og enkeltpersoner. Disse skat samlere, desuden den faktiske opkrævning af skatter, og udføre mere tilsynsførende myndigheder, under hvis kompetence og kontrol over fuldstændigheden og aktualiteten af betalingen. Ikke at forveksle med skatteopkrævere fiskale agenter. Den væsentligste forskel mellem handlinger, at samlere holde skatterne kun som udtrykkeligt er fastsat i loven.

En anden af de oprindelige grupper af skatter er de skatter banker. Deres love i Den Russiske Føderation til at betale kommercielle banker, såvel som andre, der har modtaget den relevante licens, kreditinstitutter. Udstedelsen af disse licenser er ansvarlig for Central Bank of Rusland. Formålet med beskatning i indsamlingen af denne skat er indkomsten for banker såsom renter på lån, gebyret for ydelse af kredit og andre transaktioner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.