FinanserSkatter

Momsfritagelse: fordele og funktioner

Skattelovgivningen giver individuelle iværksættere og visse typer af organisationer er berettiget til momsfritagelse. Således bestemmer artikel 145 i skatteloven giver skattefritagelse under følgende forhold:

  • For det første bør indtægter for de sidste 3 måneder ikke være mere end to millioner rubler ikke inklusive moms;
  • for det andet, at bruge giver ret til momsfritagelse kan være kun de organisationer og virksomheder, der implementerer nepodaktsiznye varer, dvs. sælger ikke brændstof, tobak og alkohol.

retten til fritagelse, kan imidlertid bruge IP, der sælger afgiftspligtige varer, men fører særskilte fortegnelser relateret til salget nepodaktsiznymi og punktafgiftspligtige varer.

Skatteyderne skal være opmærksom på, at der under befrielsen af staten vil stadig nødt til at tilbagebetale beløbet for den skat, der tidligere var blevet taget fratrukket tjenesteydelser, varer eller værker erhvervet til operationer, der beskattes, men ikke anvendes til disse operationer.

Momsfritagelse på IP: proceduren for at opnå rettigheder

For at kunne udøve deres ret til momsfritagelse virksomheder har brug for at starte din skat varsel, som ligger på deres plads for registrering. anmeldelsesformular sæt Finansministeriet. Ved dette dokument, skal du vedhæfte dokumenter at kvalificere sig til fritagelse. Bør gives til organisationer udtrække fra den resterende del af salget af bogen, hensyn til de udgifter og indtægter og virksomhedsdrift for undersøgelsesperioden magasinet kopier udstedte og modtagne fakturaer.

Iværksættere, der har skiftet til et fælles system, som dokumentation for retten til momsfritagelse skal give et uddrag fra bogen af udgifter og indtægter.

De ovennævnte dokumenter skal indsendes senest den 20. dag i måneden, hvorfra der var en ret til at blive frigivet.

Fritagelse for moms: Ophør af rettigheder

Taxpayer efter behag kan afslå eller miste retten til at håndhæve momsfritagelsen.

Tager denne beslutning, bør iværksætteren være opmærksom på, at denne ordning ville have til at bruge mindst et år. Allerede i slutningen af denne periode kan leveres i en skat varsel af ønsket om at ophæve den fritagelse for skat eller beslutningen om at forlænge operationen med endnu et år. Anmeldelsen skal ledsages af dokumentation for, at indtægterne i sidste kvartal ikke oversteg 2 millioner rubler.

Denne meddelelse sammen med dokumentation bør gives senest den 20. dag i måneden efter kalenderen den 12. måned af berettigelse. Hvis dette ikke sker, så skatteyderne vil blive idømt en bøde.

En iværksætter kan miste retten til momsfritagelse. Dette kan ske i strid med enhver tilstand for modtagelsen (indtægter mere end 2 millioner. Sale eller punktafgiftspligtige varer). Tab af rettigheder til fritagelse leverer til skatteyderne en række problemer og spørgsmål, der er forbundet med genoprettelse af ubetalte skatter til budgettet, gennemførelse af sanktioner og påløbne renter.

Momsfritagelse på IP: fordelene

Individuel iværksætter, realisere deres ret til momsfritagelse, erhverver muligheden for at opnå yderligere indtægter. For eksempel, hvis prisen på produktet før udgivelsen af 236 rubler, kan skatteyderen få de samme penge, men eksklusive moms.

Men der er nogle funktioner. Nogle iværksættere, der er også udelukket, kan være urentabelt at arbejde med andre virksomheder, da de vil miste muligheden for at tage, når de køber varer momsfradrag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.