Hjem og familieGraviditet

Under graviditeten er der mange acne: hvorfor og hvad kan der gøres?

Til alle de problemer, som den kommende mor står på vej til moderskabet, tilføjede en anden og bumser. De behøver ikke bære nogen fare for hende eller for fosteret. Men under graviditet acne er normalt meget smelter kvinde gravid.

Udseendet af huden afhænger af de processer, der forekommer i kroppen, og dens generelle tilstand. Under graviditeten, mange systemer begynder at arbejde anderledes. Hormoner ændre sig, og i det første trimester af næsten hver dag. Derfor acne tidligt i graviditeten ofte bekymret over de kommende mødre.

Men nogle for hele drægtighedsperioden barnet ikke vises en enkelt. Det faktum, at alt afhænger også af, hvad der var at hormonal og metaboliske før graviditeten. Desuden har mange kvinder med problemet, fedtet hud udsat for udslæt bemærkes, at under graviditet acne vises.

Metabolisme i drægtighedsperioden barnet ændrer sig også, og han har også en alvorlig indvirkning på udseendet. Derfor skal du omhyggeligt følger den diæt. Til acne under graviditet optrådte mindre hyppigt, reducere og fjerne de bedste stegt og fed mad, samt sød og mel.

Kvinder er som regel ganske opleves på grund af udseendet af deres hud. Derfor under graviditet, acne forårsager en masse negative følelser. Problemet er, at man ikke for alvor kan kæmpe med dem, og det er ikke særlig effektiv.

For eksempel er mange procedurer og behandlinger for akne brug under graviditet er umuligt og meningsløst. Derfor, som regel anbefale hjemmeplejen. Det er nødvendigt at rense, fugter og tone huden ved særlige midler. Og det er nødvendigt at konsultere en gynækolog om muligheden for deres anvendelse.

Det er dog ikke nødvendigt at håbe, at de vil hjælpe meget. Så vi er nødt til at være tålmodig og vente til fødslen. Dybest set efter deres hormoner restaureret, og alle læsioner er.

Som en generel regel, under graviditet acne er placeret på hofter, mave og bryst, men oftest i ansigtet. Det hudorme og pustler er af forskellig størrelse. De kan gøre ondt og klør. Acne er anbragt enten enkeltvis eller i grupper.

Desuden antages det, at på udfældning påvirker toxemia og nervøse spændinger. Så fortvivl ikke, og deres antal vil falde.

Du kan gå til et samråd med kosmetolog, men sørg for at rapportere om deres tilstand. Og alle tildelte procedurer og midler til at drøfte med fødselslæge-gynækolog, for ikke at skade barnet.

Dette er et problem, som de fleste kommende mødre står, så i dag forekomsten af acne under graviditet er normen. Men kampen med udslæt på ingen måde universel. Mange kvinder forsøger at mere end en halv snes muligheder, og det stadig ikke hjælper i den tid af at bære en baby. En anden mulighed for at reducere antallet af læsioner.

Brugen af midlerne er meget individuelt, finde den bedste løsning for sig selv ved at prøve. Fremtidig mor skal føle fuldstændig ro psykologisk og bestemt ikke bekymre dig om noget, i øvrigt, at alle snart vil være overstået.

Så under graviditet bumser synes, mange på grund af ændringer i metaboliske og hormonelle niveauer. Deres symptomer kan reduceres ved hjælp af korrekt ernæring, omfattende hudpleje og en positiv holdning. Påfør alvorlige procedurer er ikke nødvendige, fordi de kan skade barnet og er ineffektive i denne periode, og efter fødslen vil ske af sig selv. Universal midler til bekæmpelse af acne er ikke, alt er meget individuelt. Du kan konsultere en kosmetolog og altid med den fødselslæge-gynækolog.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.