SundhedKvinders sundhed

Hvilken bedre til at tage p-piller, effektiviteten og metoder til brug

Ifølge mange forskere og læger de mest pålidelige midler til beskyttelse er p-piller. Det er denne - en effektiv og pålidelig form for prævention. Og det er grunden til mange kvinder er interesseret i, hvad p-piller er bedre at tage. For at besvare dette spørgsmål, er det nødvendigt at dykke ned i rødderne af fremkomsten af kondomer.

Selv i oldtiden, brugte mange mænd en særlig "dækker" af fisk blære, tarm eller animalsk pergament for at undgå uønsket "antenne". I nogle arabiske lande, er penis gnides med særlige midler til kondom, betragtes som den mest effektive - tyggegummi, løg saft, stensalt og gran olie. Men i det antikke Grækenland, blev mandlige kønsorganer behandlet med enebær. Kvinder også skabt sig mirakuløse beskyttelsesmetoder - drinking bouillon blev administreret tamponer, der er blevet imprægneret med stoffer, som hæmmer befrugtning. Alle disse metoder stadig eksisterer i det moderne samfund, men i en mere forbedret version. Men i oldtiden af hormonel prævention var ikke engang et spørgsmål.

Men hvad p-piller er bedre til at tage? Først alle kvinder, idet det erkendes, at dette middel er den bedste, straks begynde at frygte, at rastolsteyut. Efter alt, tabletter, ifølge mange, er en forfærdelig kilde af hormoner. Og hormoner oftest forbundet med skadelige forstyrrelser i kroppens manglende evne til senere at føde sunde børn, med fremkomsten af "mænds tilbehør" - overskæg og skæg. Men moderne medicin er så tæt på kvindens naturlige hormoner, at sandsynligheden for at blive offer for en af de mest udbredte myter er faktisk lig med nul. Men før du vælger din version af tabletter, er det nødvendigt at tale om det med din læge, så blive testet. Det er disse tiltag vil bede et bedre middel til beskyttelse.

I dag kan man se en masse information om emnet - hvilket er bedre til at tage p-piller, hvilken grad af deres effektivitet, og om de kan give anledning bivirkninger. Alle oplysninger er muligt at finde i de sider af ubegrænset internet, i magasiner eller i kvinders klinikker.

P-piller har store fordele, er de ikke kun effektiv beskyttelse mod uønsket graviditet, men stadig tillade en kvinde at være smuk, sund og munter. Mange af disse midler normalisere hormonelle cyklus, fungerer bedst på fedtet hud.

Absolut den forkerte beslutning - det er at erhverve kontrol medicin på egen hånd uden ekspertrådgivning. Faktisk kan nogle værktøjer have bivirkninger eller være absolut kontraindiceret til en organisme. Det er værd at overveje, før du tænder til apoteket, og kan endda vælge en anden mulighed prævention. Hvad -piller bedre? På dette spørgsmål er der ingen specifik og korrekte svar, for nogle, en permanent egenskab ved seksuel aktivitet er kondom - for andre spiral, godt, for det tredje - tabletten. Det vigtigste er, at alle disse metoder ikke krænkes sexliv og tilfreds med resultatet.

I apoteker, til et stort udvalg af prævention, men sige om, hvad p-piller er de bedste, umuligt. Efter alt, kan kun en gynækolog rådgive en bestemt kvinde din bedste beskyttelse mulighed. Så bede om råd fra venner og veninder, har bedre kontrol piller til at tage, er simpelthen uansvarligt. Enhver kvinde krop er en individuel, og hvis en pige kunne lide en bestemt version af tabletten, betyder det ikke, at det vil passe og de andre kvinder. Alt du skal gøre - er at gå obsedovanie og rådgivning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.