Nyheder og SamfundNatur

Sølvmåge: fakta beskrivelse, reproduktion og interessante

Sølvmåge er en af de største og mest anerkendte repræsentanter for ordenen Charadriiformes. Det område af dens levested er så bredt, at de fleste fugleinteresserede tror på eksistensen af ikke én, men flere nært beslægtede arter.

Anvendelsesområde

Måge sølv tendens til kolde områder. Der lever den nordlige halvkugle. I vintermånederne, er disse fugle flytter til Florida, den sydlige del af Kina, Japan og kysten af den Mexicanske Golf. Til indlejring har de valgt UK, Skandinavien og Island. De kan også ses på øerne i Det Arktiske Ocean, Canada, Alaska og den østlige side af USA.

Som sølvmågens er stærkt afhængig af vandet fødevarer, så det lægger sig i de kystnære områder. Hun bor i bjerge, klipper, klipper, og nogle gange i et sumpet område. Denne fugl er perfekt tilpasset til at sameksistere med mennesker, så ofte lægger sig på hustage.

kort beskrivelse

Sølvmåge - en stor fugl. Vægten af den voksne kan være op til femten kilo. Krop længde er i gennemsnit omkring 55-65 centimeter. Hoved, hals og torso fugle er dækket med hvide fjer. Vinger og ryg er lysegrå i farven. På hovedet af en måge komprimeres på siderne og bøjet ved enden af næbbet. han er gul, men klart synlig rød plet nedenunder.

Omkring øjnene, iris , som er grå i farven, er der smalle ringe af gul læder. Interessant, sølv måge bliver lysere fjerdragt kun i det fjerde år af livet. Op til dette punkt har en ung broget farve, som er domineret af brune og grå toner. Fjer begynder at lysne efter fuglen fylder to. Hoved og iris unge malet brun.

Funktioner af forventede reproduktion og liv

I naturen sølvmåge bor i gennemsnit 50 år. Det anses for særdeles fugl. Komplekse relationer mellem repræsentanter for denne type er baseret på en form for hierarki. Domineret af hanner. Det svage køn dominerer kun i spørgsmål vedrørende valg af placering for den fremtidige indretning af reden.

Disse fugle er monogame. Undtagen i sjældne tilfælde, de skaber et par gange for livet. Betragtes seksuelt modne personer, der har nået en alder af fem. Ved redeplads de begynder at flyve ind i april og maj, så snart vandet er isfrit.

På den rugende sæson disse fugle skabe hele kolonier. Sølvmåge (Larus argentatus) arrangerer fjer eller uld foret stikket klipperne, stenede strande og i tæt vegetation bush. Bygningen også involveret mandlige og kvindelige. Således som det byggemateriale, de anvender græs, grene, og mos tørre tang. Afstanden mellem tilstødende slots er omkring fem meter.

Normalt lægger hunnen 2-4 æg er grønlig-brun eller oliven farve med store mørke pletter i klækning involverer begge forældre. Desuden under ændringen af partnere sidder i reden, fuglene meget omhyggeligt og forsigtigt vende æggene.

Ved afslutningen af en fire ugers inkubationstid, er kyllingerne født. Deres små kroppe er dækket med grå ned tydeligt opstår mørke pletter. To dage senere børnene kan have deres egen stand på hans fødder. I et par dage, begynder de at forlade forældrenes reden, fjernes ikke ved store afstande. I tilfælde af trusler kyllinger kork, bliver næsten ikke skelnes med baggrunden. Flyv de ikke begynder, før de når seks måneder. Forældre til gengæld fodret deres afkom, srygivaya ham mad. Grundlaget for den yngre børn kost er fisk.

Foderet disse fugle?

Det skal bemærkes, at sølvmåge er altædende. Det kan ofte ses nær skibene og på lossepladser. Sommetider hun selv stjæler æg og unger af andre fugle.

Repræsentanter for denne type fangst larver, insekter, firben og små gnavere. De kan også spise bær, frugter, nødder, knolde og korn. Må ikke foragt at tage væk Byttet før de mindre og svagere naboer. de også fange havet orme, krebsdyr og fisk.

Funktioner sameksistens med mennesket

Bare bemærke, at sølvmåge er ikke vant til at stå på ceremoni med mennesker. Denne fugl lever aktivt moderne metropol og afregner reder på tagene af høje bygninger. Det ofte angriber dem, der forsøger at skade deres afkom. Også, vi kender mange tilfælde, hvor de skamløse fugle i gaden indsamlede mad fra forbipasserende hånden.

Men i løbet af de seneste to årtier, der var en tendens til at reducere antallet af repræsentanter for denne type. I Europa populationen af måger faldt med næsten halvdelen. Forskere forklarer det med indflydelsen af miljømæssige faktorer og udtømningen af fiskebestandene i kystområderne.

Aktivitet, social adfærd og vokalisering

På trods af denne sild måger er døgnets i visse situationer, de viser aktivitet døgnet rundt. Dette gælder især for fugle, der bebor de høje breddegrader i de arktiske forhold i dag.

Repræsentanter for denne type stand til at producere en lang række karakteristiske lyde. De kan kvohtat, kvækker, hyle og endda Meow. Dog kan de fleste af dem blive hørt latter skrig.

Måger - koloniale fugle. Deres samfund kan være mere end hundrede par. Nogle gange er der mindre eller blandede kolonier. Hvert par har sin egen omhyggeligt bevogtet site. Hvis nogle af dem angreb en ydre fjende, er hele kolonien forenet for at beskytte deres pårørende. Men i fredstid tilstødende par kan interferere med hinanden og endog angribe hinanden.

Løs tilføjet og relationer i et par. Især i parringstiden. På dette tidspunkt, den mandlige udfører et ritual fodring af sin partner. En kvindelig sidder nær reden og begynder at knirke i et tyndt, tigger om mad i den mandlige. Efter lægge æg der en gradvis bedring slags parringsadfærd, og snart det forsvinder.

interessante fakta

Seagull sølv, eller det nordlige skruk, overholder en streng hierarki. Lederen er altid en han, og at det gør det valg for den kvindelige, der dominerer i alt, hvad der er forbundet med opførelsen af reden. Næsten alle medlemmer af familien ikke kan lide at fouragere deres egen arbejdskraft, men foretrækker at tage den fra andre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.