Kunst og underholdningLitteratur

"The Bronze Horseman": Hvad er den skjulte betydning af arbejdet?

"The Bronze Horseman" af Pushkin - er et af de værker af den store digter og forfatter, der den dag i dag ophidser hovedet på mange litteratur elskere. Hvad er så usædvanligt? For det første er historien ikke passer til indholdet. Indtastning - en sublim beskrivelse af den nordlige kapital som arven fra den store hersker Peter den Store. Og indholdet af digtet "The Bronze Horseman" - historien om en lille mand Eugene - smålige embedsmænd, der i almindelighed som den person ikke er bemærkelsesværdigt, hans kærlighed til en simpel pige Parasha. Sidstnævnte, desværre, bliver dræbt under oversvømmelserne. Denne hændelse afspejler psyke Eugene. Han er gal med sorg over død af sin elskede. By endelig udvinding fra katastrofe, livet i den træder ind i en rille. Men Eugene stadig ikke kan komme til live. Han vandrer rundt i byen og glemme alt om alting. Og her er han, en mand besat af vanvid, der kommer til "The Bronze Horseman" - monumentet til Petra Velikogo - og siger til ham, fornærmende ord. Han er overbevist om, at visse handlinger kejseren, der fandt sted i fortiden har bragt en oversvømmelse. Så fortvivlet Eugene lader til, at Bronzerytteren, efter at have hørt ordet misbrug, selv i vrede fanger ham. Og denne følelse er så reel, at galning har at flygte. I slutningen af digtet viser det sig, at Eugene blev dræbt. Hans lig er på en lille øde ø.

Så kulminationen af digtet - det er kort tid til at afklare tanker Eugene, at forstå den virkelige årsag til oversvømmelsen - en lang "skæbnesvangre vil" autokrat Peter. Og som følge heraf den umiddelbare reaktion af sidstnævnte. Og i dette øjeblik, anses det af mange litterære kritikere, der er en allegori, en skjult betydning. Måske er der Pushkin forsøgte at formidle sammenhængen mellem de almindelige mennesker og autokrati. Eugene fortvivlet, men ikke nok til helt at miste evnen til at tænke. Sandsynligvis, det Bronzerytteren var svaret på hans spørgsmål - som stadig er skyld i den katastrofe, der havde ramt byen. Så husker han, at den nordlige kapital zar Peter. Så han kunne et århundrede siden under opførelsen af byen for at begå fejl, som i sidste ende blev til en forfærdelig oversvømmelse. Som et resultat, Eugene "lægger krav," monarken, som, efter hans mening, var årsagen til katastrofen. På denne sidste angreb øjeblikkeligt reagerer. Hvad er interessant, kejser Alexander I, sandsynligvis, at forstå den skjulte betydning af det arbejde, der er forbudt sin vej i trykken.

Ifølge kritikeren Dmitry Merezhkovsky, dette digt, blandt andet afspejler kamp personlige princip med det kollektive, samt hedenskab med kristendom. I dette tilfælde repræsenterede Peter så lyse personlighed, karakter. Og billedet af Eugene i digtet "The Bronze Horseman" afspejler den kollektive vilje. Så på den ene side, på skalaen det er skæbnen for den almindelige borger - en grå manden på gaden med sine problemer og bekymringer. På den anden - en ekstraordinær, heroisk og stor personlighed af Peter den Store. Det er næsten guddommeliggjort, og Eugene - bare en lille orm under hans fødder. Jeg kan lide ham en masse. Det ser ud til, at en sådan gigant som The Bronzerytteren, ikke bør miste sindsro på grund af ordene fra en galning. Det fremgår imidlertid, at en udtalelse fra en lille, uanselige mand stadig rystet titanium og forårsagede hans voldsomme reaktion. Så Eugene stadig formået at sætte autoritet Peter spørgsmålstegn. Med andre ord, hvor stor en andel af de herskere, selv den største, trods alt, til en vis grad afhængig af folkets vilje.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.