Mad og drikkevarerOpskrifter

Madlavning burgere til et par i en dobbelt kedel

I dag vil vi aflive myten om, at der ikke er noget mere lækker fede stegte koteletter med en sprød skorpe. Faktisk kan kun være lækrere koteletter, kogt i en dobbelt kedel. Søg på interessante muligheder madlavning for et par, jeg var forundret, da svigermor gav mig en anden fødselsdag damper. Og jeg fandt den rigtige opskrift. Koteletter for et par blive den meget længe ventede opdagelse. Lang damper stod i tomgang, eller anden måde kunne jeg ikke tro, at hendes noget at spise kan slå. Men så besluttede jeg at prøve og blev glædeligt overrasket. Ud over en sådan et fad oprindelige smag det har endda og fine brugsegenskaber. Fraværet af olie gør frikadeller bud, blød og helt uskadelige.

Jeg tilbyder flere muligheder for , hvordan man laver burgere for et par. Jeg er ikke i tvivl om, at de er en opskrift på i lang tid vil registrere i din kulinariske bog.

Cutlets fra hakket kød

Vi får brug for følgende produkter:

- pig-hakket oksekød (kylling og kan tage om ønsket) - 350 gram;
- lederen af en mellemstor løg;
- 2 store skeer af mel;
- krydderier og salt smag.

Jeg må sige, at der traditionelt hakket til frikadeller tilføje sort peber, men forsøgene er velkomne. Det er muligt at tilføje en blanding af peber og en særlig krydderier til stopning.

Koteletter for et par i en dobbelt kedel forberedt simpelthen.

Første, Hak løg, eller passerer gennem høstmaskinen. Tilføj til fyldet, bland det hele grundigt igennem og drys med krydderier og salt. Hæld mel og bland igen. Efter det, vi begynder at forme vores burgere. Det er bedre at se det i øjnene lidt våde hænder - så produktet bliver bedre dannet, og ikke klæber til hænderne. Det er fortsat kun at sætte dem i en dobbelt kedel og vente 35-40 minutter.

Kogte kødboller dampet i en damper bemærkelsesværdigt egnet til baby eller diætkost, men ikke værd at peber derefter tilføje. De kan bruge en hvilken som helst teatralsk side parabol - ris, kartoffelmos. Og hvis oven i grønne løg drysset - er simpelthen en uforglemmelig oplevelse.

Overraskende velsmagende burgere er opnået for et par i en dobbelt kedel kalkun "med en overraskelse"

Vi får brug for:

- kalkun filet - 800 gram;
- 2-3 skiver hvidt brød (uden skorpe, bare kødet);
- 2 æg;
- 2 løg og kan være en stor;
- 3-4 fed hvidløg;
- ost - 160 g;
- 1 krukke med dåse svampe;
- gurkemeje - 1 tsk;
- salt og peber;
- også komme i handy folie.

Opstart lån til tilberedning af kød. Tyrkiet smurte krydderier og salt. Så kan en leder af løg og finthakket (dette er vigtigt). Brødskiverne, hæld halv kop mælk (fortrinsvis varm) og mos med en gaffel, indtil glat. Alle ingredienserne er spredt i en stor skål, drys med knust hvidløg og resterende løg. Opdel æg og rystet oksekød, det er mere bekvemt at gøre det med en gaffel eller to skeer - fordi klumper bedre afstemt.
Når du får en ensartet masse, danner ud af hendes pæn kruglyashi. I midten af hver lagt et par svampe og en lille skive ost. Sluk så fyldet er titter, og var dybt inde. Kør i hver kotelet i rasp og sted i en damper. Vent til 20-25 minutter og spise alt med stor fornøjelse.

Patties dampet i en damper til denne opskrift vil forårsage sådan en glæde i hjemmet, er du nødt til at lave mad frikadeller "Surprise" hver dag. Og naboer, sensing lugten, vil bede om et besøg til frokost.

Bare et par tricks af handelen for dem, der stadig med salt og ønsker ikke at overdrive det. Du er nødt til at huske - jo mere peber i kødet, de mere krydrede burgere synes at smage. Husk det, fordi det er bedre prisolit præfabrikerede produkter end gennem kraft tygge salt.

Med disse enkle opskrifter, du sprede hverdagen menu og opdage nye muligheder. Efter alt, nu behøver du ikke at tælle kalorier, før du sætter sin tallerken mad tilberedt i en dobbelt kedel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.