Nyheder og SamfundNatur

Sommerfugle festende - en døende mirakel blandt insekter

Sommerfugle festende - fantastiske væsener. De kaldes "nordlige kolibri" af gigantiske (insekt) størrelser samt på grund af kostvaner. Samt en miniature tropiske fugle, sommerfugle festende drikker nektar af blomster, svævende over dem på flugt. Et andet navn for disse fantastiske insekter - sfinkser.

Tag et kig på dette mirakel

Undersøgelse billeder af sommerfugle, ufrivilligt forsinket i deres mening. Deres udseende er meget usædvanligt. Stor behåret krop er meget tyk. Noget det ligner en jetfly. Den vingefang på et gennemsnit på ti centimeter! Kendte personer, fem centimeter højere end den gennemsnitlige størrelse af kopierne. Hastighed bevægelighed er slående sommerfugl - det kan være op til halvtreds kilometer i timen. På bagsiden og vinger af en klar karakteristisk mønster, der gør det muligt at skelne dem fra naboer. Efter alle former for russiske sommerfugle er ekstremt talrige.

livsstil

De fleste af disse insekter er natteliv. Men nogle flyver i dagtimerne. Larver af disse sommerfugle har en lang proces ved enden af legemet. Disse hornede skabninger har også meget tykke og store forekomster. Mange sommerfugle festende er opført som truede. I nogle områder kan du finde flere arter af disse insekter. Podmarennikovy og små vin festende - ekstremt lyse sommerfugl, findes de i Rusland. Især i Lipetsk region. Hyles-hobotnik (yazykan) virkelig ligner en lille fugl - især børn bemærke lighederne.

mystiske insekter

Længe siden møl festende forårsagede mange overtro for folket. Dette skyldes, mest sandsynligt, deres farverige og usædvanlige udseende, størrelse og farve, samt natlig. Overtroiske mennesker tilskrives sommerfugle slægtskab med onde ånder. Også skræmte folk høg møl er en anden funktion - evnen til at udsende et højt nok lyd. Mekanisme knirke og knirke, som kan høres på denne sommerfugl er ikke helt forstået. Alfred Bram tilskrives denne ejendom snabel sommerfugl. Men forskerne har endnu ikke til at forstå, hvad der sker med de insekter faktisk. Hyles elsker at fest på honning. Til denne sommerfugl kan frygtløst trænge ind i bi bistade! Nogle entomologer har fremsat den version, der har udstedt festende stille knirkende lyde ligner lyden af bidronningen, der har en indvirkning på bier hypnotiserende. Dette gør det muligt for sommerfuglen at aflede opmærksomheden af insekter i bikuben og honning har frygtløst. Men selv om bierne angreb hende, hun nemt slå ud stærke vinger. Men høg skade for bistader er ubetydelig. Butterfly kan ikke skade staten bigården - det under ingen omstændigheder bør ikke udryddet. Efter alt, er det en sjældenhed, en unik repræsentant natur. Hvis du tilfældigvis finde en levende høg fløj ind i våbenhuset eller værelse, så prøv at forsigtigt fange den og frigivelse i naturen. Dette vil bidrage til at bevare de unikke arter af smukke sommerfugle. Især ikke fange specifikt for sjov høg eller samlerobjekter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.