Nyheder og SamfundNatur

Maple lozhnoplatanovy: fotos, beskrivelse

Dette træ komponere digte og sange af sine blade indsamlet smukke efterår buketter. I naturen er der mange former for træ, en af dem er ahorn lozhnoplatanovy. Som det er kendetegnet ved, hvad der har sort, læse artiklen.

Hvorfor Maple lozhnoplatanovy kaldet ahorn?

Ifølge legenden de gamle slaver i dette træ vendes eller "bogmærke" mennesker. Derfor ahorn aldrig realindkomsterne ovnen, ud af det ikke gør kister, under forudsætning af en stor synd lå i landet med de levende mennesker.

Manden forvandlet til en ahorn af forbandelse mor til sine uregerlige børn. Når musikerne forbi ahorn, de skære ned det og gøre violin. Hendes stemme lyder børnene taler om, hvordan skyldig en mor foran dem.

Serberne der er en anden legende. Tør ahorn bliver grøn, hvis det vil omfavne den person fornærmet uretfærdigt. Omvendt grønne ahorn tørrer, hvis det rører en dybt ulykkelig eller nogen såre folk.

Hvid ahorn eller ahorn

Det er et træ af slægten ahorn spredt i Europa - den centrale del, i Asien - det sydvestlige. Det vækstområde indfanger Frankrig, Ukraine, det nordlige Spanien, Tyrkiet og Kaukasus.

Maple lozhnoplatanovy (ahorn) er et løvfældende træ. Dens højde når tyve - femogtredive meter. Bred krone har en hvælvet form. Barken af stammen af træer i de første år af livet er glat, med en grå nuance. Hos voksne træer er det rå, det skalerer flage ud. Godt set lag af cortex på den anden farve: lysebrun og rosa.

Bladene er store, ens i størrelse, længde, hvis bredde - fra ti til femogtyve centimeter. De består af fem knive. Deres takkede kanter. Farve mørkegrøn, magenta, lilla, gul, afhængig af sæsonen. Blomster gul-grøn nuance indsamlet efterstillede børster på op til tyve centimeter. Blomster i blomsterstanden er mange, fra tyve til halvtreds stykker.

Parvis anbragt frø har en sfærisk form, i form af en dragefisk. Hvert frø er udstyret med små vinger, der gør det i løbet af efteråret flyvende. Vinden bærer frøene over lange afstande.

Maple lozhnoplatanovy, fotos, som du kan se i artiklen - en stærk træ. Men den kan blive til udseendet på bladene af forskellige farve pletter: sort, grå, brun. Denne patogene svampe. Maple blade er en grobund for skadelige sommerfugle insekter.

Hvad er dyrket og hvor kan man anvende?

Maple træ er værdsat lozhnoplatanovy. Beskrivelse Sycamore art er givet på egenskaberne af træet. Det havde hvid, silkeagtig, skinnende, har stor holdbarhed. Hvid ahorntræ fremstilling af møbler, møbler, musikinstrumenter, seksuel jernbane, parket. Undertiden træfiber struktur, det i høj grad øger dens værdi. Det bruges til fliser.

Hvid ahorn - en god honning plante. Dens blomster producere rigelige nektar og pollen - råmaterialer til forarbejdning af bier, hvilket resulterer i duftende honning.

Maple hvid i landskabet design

Dette træ er resistent over for kraftige vindstød, luftforurening og salt. Derfor er det er populært for landskabspleje i byområder, vejsider, kyster. I øjeblikket ahorn spredt nord vækstområde i Skandinavien og De Britiske Øer.

På det område af Nordamerika i New York, New England og langs vestkysten i Stillehavet kan findes vild hvid ahorn. Som kulturen i træer vokser, mange regioner med et tempereret klima, for eksempel, New Zealand, Falklandsøerne.

ahorn Atropurpureum

Denne art lozhnoplatanovogo ahorn - løvfældende, langsomt voksende træ. Det når fem og tyve meter i højden og tolv i diameter. Tæt krone er oval. Bladene består af fem lapper. Deres øverste del - mørk grøn, og bunden - mørk lilla. Unge blade tiltrække øjet rød-brun nuance. blomstringsperiode - maj måned. Gul-grønne blomster i racemes. Frugten har en vinge form, det kaldes løbehjul.

Maple lozhnoplatanovy Atropurpureum kan lide en masse lys, men kan vokse i skyggen. Det tåler ikke overdrevent våd, tør og saltholdige jordområder. Den foretrækker frugtbar jord med god dræning. På grund af de høje dekorative kvaliteter, der anvendes til udsmykning af landskabet: oprettelsen af hedge arrays lunde. Træet er tilpasset til forurening støv og gas. Det tåler vinteren, men i streng kulde behov for husly, ikke at vymerznut.

ahorn Leopoldi

Dette træ når en højde på ti til femten meter. Hans brede krone har en pyramideformet form med en diameter på otte meter. Bladene er store, intenst grønt. På overfladen er klart synlige ujævnheder i form af sektorer og pletter af hvid, creme eller lys grøn farve, som i efteråret bliver gul. Blomstrende tid er i april. Blomsterne er små, rødlig nuance. Frugter, dragefisk er brune.

Oftere podede ahorn og deres højde afhænger af højden af stammen. Leopoldi anderledes dekorativ effekt, især i foråret. Træer plantet enkeltvis og i grupper. Af disse skabe landskabelige kompositioner og stræder.

Maple lozhnoplatanovy Leopoldi kan lide en masse lys, men vokser i skyggen i enhver jord, med undtagelse af overdrevent fugtigt, tørt og saltvand. Formeres ved frø og stiklinger. Kan ikke tåle vinteren med alvorlige frost kan obmerznut. Vil vokser dårligt og taber dekorative. Derfor er denne form for stigende vise deres bedste kvaliteter, frembragte i områder med varmt klima.

anvendelse af

I naturen vokser den et hundrede og halvtreds arter af ahorn, hvoraf de fleste, herunder ahorn lozhnoplatanovy, udbredt i udformningen af designet område. Dette træ er meget dekorativ i enhver sæson. Foråret behager øjet med en lang blomstring og lyse farve af unge skud om sommeren - en storslået krone, i skyggen af, som du kan skjule fra solen. I efteråret naturen genfremstille blade i forskellige farver. Om vinteren, tiltrækker en usædvanlig bark farve. Ahorn træer er plantet enkeltvis og i grupper, til dannelse af en hæk. Krone kan være dannet af enhver form.

Maple træ møbler, udstyr til sport, musikinstrumenter, maling, gul og sort. Ahorn - en fremragende honning plante. Indsamlet fra et træ pollen i behandlingen af bier giver ti kilo honning. Maple giver saften, som bruges til at lave sukkersirup og sukker. Bladene bruges til foder og strøelse til ham.

Anvendes i medicin

Til terapeutiske formål, ved hjælp af alle dele af træet: blade og frø, bark af grene, rødder og saft. Blade er først tørret i solen, og derefter - i skyggen. Frøene skal indsamles kun modnet og tørret i ovnen eller ovnen. Til opbevaring, placeres de i stofposer. Tørrede frø og blade kan ikke anvendes efter to års lagring. Barken fjernes omhyggeligt tørres under den brændende sol eller i ovnen. Opbevaring beholder er forseglet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.