Nyheder og SamfundMiljø

Økologisk katastrofe i Rusland. Miljøkatastrofer: eksempler

Gennem hele historien om dens eksistens, menneskeheden har en skadelig indvirkning på miljøet. Siden begyndelsen af det tyvende århundrede, har menneskets påvirkning af naturen øget hundrede gange. Miljøkatastrofer i Rusland og rundt om i verden, der har fundet sted i løbet af det seneste årti, betydeligt forværret den i forvejen dystre tilstand af vores planet.

Årsagerne til miljøkatastrofer

Næsten alle de store miljøkatastrofer på Jorden opstået på grund af den person. Medarbejdere, der arbejder i industrielle virksomheder med en høj grad af fare, forsømmer ofte sit hverv. Den mindste fejl eller forsømmelse af personale kan føre til uoprettelige konsekvenser. Forsømmer sikkerhedsregler, driftsselskaber truer ikke kun deres liv, men også sikkerheden for befolkningen.

I ønsket om at redde regeringen tillader virksomheder at blindt anvendelse af naturressourcer, til at dumpe giftigt affald i vandløb. menneskelig grådighed gør du glemme alt om konsekvenserne for miljøet, som kan forårsage sin indsats.

I et forsøg på at dæmpe panik blandt regeringerne i befolkningen ofte tilbageholdt fra de mennesker de reelle konsekvenser, der skyldes miljøkatastrofer. Eksempler på sådanne misinformations beboere - Tjernobyl ulykken og frigivelsen af miltbrand i Sverdlovsk. Hvis regeringen tid til at træffe de nødvendige foranstaltninger og informerer de offentlige områder er udsat for forurening, kan undgås hændelsen, et stort antal ofre.

I sjældne tilfælde kan til miljøkatastrofer forårsage katastrofer. Jordskælv, tsunamier, orkaner og tornadoer er i stand til at fremprovokere ulykker i virksomheder med farligt produktion. Ugunstige vejrforhold kan føre til store skovbrande.

Den mest forfærdelige katastrofe i menneskehedens historie

Den største i menneskehedens historie ulykke, der medfører alvorlige konsekvenser for befolkningen i Rusland, Ukraine og andre østeuropæiske lande, fandt sted den 26. april 1986 år. På denne dag, skyld de ansatte i byen Tjernobyl atomkraftværket indtraf en kraftig eksplosion i enheden.

Ulykken medførte frigivelse af enorme doser af stråling er blevet produceret i atmosfæren. Inden for en radius af 30 kilometer fra epicentret af eksplosionen mennesker kan leve i mange år, og den verdensomspændende spredte radioaktive skyer. Regn og sne, der indeholder radioaktive partikler, der blev afholdt i forskellige dele af verden, der forårsager uoprettelig skade på alle levende væsener. Konsekvenserne af denne katastrofe vil have en indvirkning på naturen, ikke et andet århundrede.

Katastrofen af Aralsøen

Sovjetunionen i mange år omhyggeligt skjult konstant forværrede tilstand af Aralsøen, Sø. Engang var det verdens fjerde største sø med en række undersøiske indbyggere, en rig flora og fauna langs landets kyster. Vandindvinding fra floder fodring Aralsøen, har ført til, at søen begyndte hurtigt at vokse overfladisk vanding af landbrugsafgrøder.

I adskillige årtier vandniveauet i Aralsøen faldt med mere end 9 gange, med næsten 7 gange øget saltindhold. Alt dette har ført til udryddelsen af ferskvandsfisk og andre indbyggere i søen. Tør seng af den engang majestætiske vandmasse er blevet en livløs ørken.

Ud over alt dette, pesticider og landbrugskemikalier, fanget i vandet i Aralsøen, blev aflejret på den tørrede havbunden. De er båret af vinden over et stort område omkring Aralsøen, hvilket resulterer i en forværret tilstand af flora og fauna, og den lokale befolkning lider af forskellige sygdomme.

Aralsøen har medført uoprettelige konsekvenser for både natur og mennesker. regeringerne i det tidligere Sovjetunionen, hvis område er nu i søen, skal du ikke tage nogen foranstaltninger for at forbedre situationen. Den unikke naturlige kompleks er allerede repareres.

Andre miljøkatastrofe i Rusland, der indgår i historien

I Rusland i de seneste årtier har fundet sted, og andre, der er inkluderet i historien om miljøkatastrofer. Eksempler heraf - og Usinskaya Lovinskaya katastrofe.

I 1994 var der den største i verden i den russiske olieudslip på land. I Pechora træ i en god indsats rørledning spildt mere end hundrede tusind tons olie. Alle flora og fauna i det område af et gennembrud er blevet ødelagt. Konsekvenserne af ulykken, trods færdiggørelsen af rehabilitering arbejde vil længe kunne mærkes.

En anden gennembrud olieledning i Rusland fandt sted i 2003 i nærheden af Khanty-Mansiysk. Mere end 100 tusind tons olie spildt i floden Mulymya, dække den med en olieagtig film. De flora og fauna af floden og dens omegn har lidt masseudryddelse.

De seneste miljøkatastrofer i Rusland

Den største miljøkatastrofe i Rusland, der har fundet sted i det seneste årti - ulykken på Novocheboksarsk fabrik JSC "Khimprom", hvilket resulterede i en atmosfære af klor emission fandt sted, og et hul "Druzhba" olierørledning i Bryansk regionen. Begge tragedier fandt sted i 2006. Som et resultat af katastrofen ramte beboere i de omkringliggende områder, såvel som planter og dyr.

Skovbrande er rasende over Rusland i 2005, kan det også tilskrives miljøkatastrofer. Branden ødelagde hundredvis af hektar skov, og indbyggerne i storbyerne kvalt af smog.

Hvordan undgår miljøkatastrofer

For at forhindre yderligere miljøkatastrofer i Rusland, er det nødvendigt at tage en række nødforanstaltninger. De bør først og fremmest til formål at forbedre sikkerheden for de ansatte og øget ansvar, arbejder på farlige industrianlæg. Ansvaret for dette, først og fremmest skal tage landets miljøministerium.

Efter Tjernobyl-ulykken i den russiske lovgivning var der en artikel, som forbyder at skjule fra offentligheden omfanget og konsekvenserne af miljøkatastrofer. Folk har ret til at vide om miljøsituationen i deres område.

Før du udvikler nye produktion og territorium, folk har brug for at tænke igennem alle de konsekvenser for miljøet og vurdere rationalitet deres handlinger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.