Nyheder og SamfundMiljø

Metro-station "Minsk": attraktioner

I marts 2017 en ny metro station blev åbnet - "Minsk". Det er beliggende på Kalinin-Solntsevo linje, som overgangen fra Arbat-Pokrovskaya udført på "Victory Park".

konstruktion

I 2013 rapporterede medierne om beslutningen om at åbne i området, "Victory Park" - "Lomonosov Prospect" servicestation. Men metrostroevtsev planer ændres snart. Det blev besluttet at påbegynde opførelsen af en komplet station. I 2013 gennemførte vi geotekniske værker. Fundamentet pit blev opdaget i sommeren 2014, men processen med at opbygge af ukendte årsager stoppet. Arbejdet genoptaget i 2015. Byggeriet blev udført temmelig aktivt, og det var allerede i slutningen af næste år afsluttet.

arkitektoniske træk

Metro-station "Minsk" refererer til de lavvandede stationer. Interiøret er designet i stil med hi-tech. Pavillonen fiberstof anvendte materialer, såsom metal-keramisk panel, granit, aluminium, rustfrit stål. Det vigtigste element i metrostationen "Minsk" - tegning kolonner. Hvis placeret for enden af pavillonen, kan du se, at billederne på dem er detaljer i et enkelt billede. Militær - design tema. Dette skyldes det faktum, at metrostationen "Minsk" ligger i nærheden af museet. På det vil kort blive diskuteret nedenfor.

Metro-station "Minsk" er placeret på den samme gade. Tæt på Victory Park, Matveevsky skov, Memorial moské. "Minsk" metro station et par år siden ville blive åbnet, og på den anden linje. Faktum er, at i første omgang, mellem "Kuntsevo" og "Victory Park" planlagt at bygge to stationer. I dag, som vi kender, eneste i dette område - "slavisk Boulevard". Den anden var at være "Minsk". Planer for borgmestre og metrostroevtsev ofte ændres. Da anlægget er blevet annulleret, "Minsk" på Arbat-Pokrovskaya linje.

Victory Park

Dette er en af de vigtigste platforme for Moskva begivenheder. History of Victory Park (eller snarere Poklonnaya bakke, hvorpå der er bygget mindesmærket kompleks) begynder i det fjortende århundrede. Den første omtale går tilbage til 1368 år. Her når vi vidne til vigtige historiske begivenheder. Så i 1812, Napoleon selv ventede på Poklonnaya Hill i Moskva adel "med nøglerne til Kreml."

Efter afslutningen af Anden Verdenskrig har der besluttet at opføre et mindesmærke for faldne soldater. De lagde parken, plantede træer. Men opførelsen af mindesmærket kompleks begyndte kun i 1985.

Matveevsky park

Det område i denne skov er begrænset til den ene side af gaden, hvor der i dag ligger metrostationen "Minsk". Moskva er ikke kun rig på historiske monumenter, men også de naturområder, der er beskyttet af staten. For eksempel, i dalen af floden Setun. Det er det største beskyttede område, som omfatter Matveevsky skov. I 1991 blev dette site erklæret en naturlig monument. I dag i Matveevskoe skove er flere sundhedsmæssige og medicinske organisationer.

Memorial moské

Dette er et andet punkt af interesse, som ligger nær metrostationen "Minsk". Memorial moské rejst til minde om de dræbte under Anden Verdenskrig soldater-muslimer. Konstruktionen af denne facilitet begyndte i slutningen af halvfemserne, men blev ledsaget af afvisningen af det offentlige. Alligevel moskeen blev bygget. I rollen som initiativtagerne til projektet var Moskva bystyre, administration af muslimer i Rusland samt en velkendt protektor for hovedstaden Faiz Gilmanov.

Museet for den store patriotiske krig

Metro-station "Minsk" åbnet nær mindesmærket kompleks dedikeret til Anden Verdenskrig. Dette forklarer dens udsmykning. Hovedformålet med Victory Park er en verdenskrig museum. Inden for murene af denne institution jævnligt vært interessante udstillinger. Besøg museet mindst en gang tvunget enhver russisk, som kom til hovedstaden og interesse i historien for deres land.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.